Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Λειτουργικά συστήματα | Windows10 Pro, Windows10 Home ή κάποιο άλλο λειτουργικό σύστημα; Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου και στείλε την απόδοση στα ύψη!
Απλά έτυχε να είναι έτσι οι τιμές. Τα Pro είναι κατά κανόνα πιο ακριβά από τα Home Premium. Λογικό κιόλας αφού τα Pro είναι τα Home Premium με έξτρα χαρακτηριστικά. Μία από τις διαφορές είναι πως τα Home Premium δεν έχουν XP mode αλλά δε ξέρω πόσο χρησιμεύει σε παιχνίδια. Αν τρέχεις τα παιχνίδια στο περιβάλλον των Windows 7 δεν υπάρχει καμία διαφορά, μην ακούς τον Τάννο (εκτός κι αν χρησιμοποιείς πάνω από 16GB μνήμη που είναι μάλλον χλωμό).
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Έχει γίνει θέμα ότι στο θέμα χωρίς τα XP η συμβατότητα των παλιών παιχνιδιών είναι πολύ μικρή σε βαθμό. Έχω ακούσει ότι κάποια παλιά παιχνίδια ΔΕΝ δουλεύουν με τίποτα...
Μην παρεις 32bit οποια εκδοση και να προτιμησεις(Pro για εμενα..) To xp compatibility μπορει να χρειαστει.. 64bit σιγουρα για την RAM.. Κατα τα αλλα μια χαρα ειναι το συστημα..
Μας κοροιδεύεις; Αυτό δεν είναι το πακέτο του Pro, είναι το "Get Genuine Kit", ότι να'ναι, που δε ψαχνόμαστε και καλά.
Τι είναι αυτό;
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Και δε συμφέρει να το κατεβάσεις και μετά να πάρεις αυτό;
Originally posted by 丹野
Φαντάζομαι, εγώ δεν ήξερα καν πως υπάρχει (μόνο σε 7 βγήκε;) αλλά από τη στιγμή που είναι πανεύκολο να το βρεις και να το κατεβάσεις-αντιγράψεις κλπ δε βρίσκω το λόγο να μην το κάνεις και να είσαι και απόλυτα νόμιμος.
Originally posted by 丹野
Comment