Announcement

Collapse
No announcement yet.

PC για Gaming

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• NickTG
    replied

Με ένα κουτί της προκοπής βγαίνει κάπου στα 1150Ε.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ναι εχεις δικαιο για τα πανελ, αλλα και τα ms παιζουνε ρολο δεν ειναι θεμα ιδιοτροπιας, εγω πχ σε 8ms δεν μπορω να παιξω online competitive fps sorry

για να μην αρχισω για τα fighting games δεν θες

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Η διαφορα IPS με TN panel για μενα ειναι πολυ σημαντικοτερη απο τα ms(που και 8 καλα ειναι δε θα δεις ghosting εκτος αν εισαι πολυ ιδιοτροπος..) Για αυτο και ειπα για dell εναλλακτικα υπαρχουν αρκετες καλες λυσεις με TN panels.. Συμφωνω για την 6950 2GB..;)

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    η βαση που σου προτεινει ο ΙΗΝΙ ειναι solid αλλα το monitor απο οτι ειδα εχει 8ms response time, για gaming καλυτερα να κοιταξεις monitors με 2-3 ms

η 6950 στα 2gb ειναι πιστευω η καλυτερη atm καρτα σε αποδοση-τιμη ξεκλειδωνει και πανευκολα σε 6970

αν θες να προσθεσεις διαφορα στο μελλον κοιτα να παρεις psu 650-750w τουλαχιστον

με 1000 ευρω παντως μπορεις να φτιαξεις ωραιο συστηματακι αναλογος βεβαια ποσα θα δωσεις για οθονη

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Η αποψη μου ειναι να φτιαξεις σταδιακα το συστημα σου, τι εννοω να τα δωσεις για καλο mobo/cpu/τροφοδοτικο ετσι ωστε να εισαι καλυμενος για πολυ καιρο και να μπορεις μετα να προσθεσεις πχ μια καρτα γραφικων σε crossfire/SLi ενα αλλο monitor για eyefinity ετσι φτιαχνεις μια βαση για ενα συστημα που θα σου κρατησει πολυ καιρο και θα μπορεις να κανεις αναβαθμισεις..

Απο οθονη σου προτεινω αυτη σε IPS(195ε) την εχει πολυς κοσμος και μονο καλα σχολια διαβαζω(εχω και εγω dell και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την ποιοτητα)

Επισης στο μελλον μπορεις να προσθεσεις αλλο ενα η δυο τετοια monitor για τρελες αναλυσεις σε eyefinity.

Το συστημα θα προτεινα i5 2500K/6GB RAM/ATI 6950 σαν βαση. Δεν νομιζω να βγαινεις απο το budget μαζι και με την οθονη και θα σε κρατησει πολυ καιρο.. Τωρα αν δεν παρεις οθονη φτιαχνεις ισχυροτερο συστημα αλλα αν εχεις καμια 17αρα 4:3 δεν εχει νοημα να το παρεις..

Leave a comment:

• Nukas
    started a topic PC για Gaming

PC για Gaming

Χαιρετω. Χρειαζομαι βοηθεια για τη συνθεση ενος gaming pc, καθως οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες πανω στους pcs. μπορω να ξοδεψω μεχρι και 1000 ευρω και θα προτιμουσα να ειναι μεσα σε αυτα και καποια οθονη αν γινεται. θελω γενικα ενα καλο μηχανημα που να κρατησει πολυ καιρο. τα games που παιζω πολυ αυτον τον καιρο ειναι, l4d. l4d2, css, dayofdefeat:s, half life(ολα), portal 1&2, brink, bfbc2, borderlands, assasins, crysis, θα παρω και το bfbc3 & deus ex... που και που ne and lynch...αυτα :-)

γενικα θα ηθελα να κανετε μια καλη συνθεση που να φτανει μεχρι αυτο το ποσο, αλλα να αξιζει και το ψαξιμο απο εκει και περα για να βρω τα parts πιο φτηνα το κανω και εγω. επισης σκεφτομαι να παρω μεγαλο κουτι και να μην πειραξω την ψυξτρα του cpu, αλλα να προσθεσω επιπλεον ανεμιστηρες στο κουτι αν τους υποστηριζει.

thx a lot!!!
Working...
X