Announcement

Collapse
No announcement yet.

PC Helpdesk

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Εννοώ ότι μαυρίζει σα να κλείνει ένα πράγμα και μετά ξανανάβει.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Τι εννοείς;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    To laptop μου όταν το ανοίγω κάποιες φορές μαυρίζει η οθονη για λίγο και μετά ανοιγεί.Το ίδιο και όταν κλείνει.Σκέφτηκα μήπως έχει αρχίσει να τα παίζεη οθόνη,αλλά σε ασφαλή λειτουργία δε μου κάνει τίποτα.Τι λέτε να είναι;

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Τροφοδοτικο ειναι μαλλον, δεν εχω ξαναδει παρομοιο προβλημα αλλα ετσι μοιαζει..

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ο υπολογιστής μου μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα κλειστός δεν ανοίγει (δεν παίρνει ρεύμα) παρά μόνο αν αποσυνδέσω και ξαναβάλω το καλώδιο ρεύματος του τροφοδοτικού. Το led του power κουμπιού ανάβει και σβήνει αμέσως όσες φορές και να το πατήσω.

Από τη στιγμή που ανοίξει με ξεσύνδεση/σύνδεση του καλωδίου ρεύματος δεν έχει θέμα. Αν το κλείσω πάλι και τον ανοίξω αμέσως τότε μπορεί να ξεκινήσει χωρίς το κόλπο με το καλώδιο.

Σκέφτομαι ούτως ή άλλως να αλλάξω το τροφοδοτικό και ελπίζω να φτιάξει, αλλά ρωτάω και εδώ μήπως είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα ή έχει κάποια πρόταση.

Leave a comment:

• wesker
    replied
    re pedia exo ups gia prostasia ke back up gia to pc to thema ine pos tora teleftea molis kani diakopi revmatos doulevi alla molis erthi piso to revma mou kani restart to pc ke oti allo exo pano.ti ftei?xalase to ups?

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Δε θα χρειαστει

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Έχω ξαναρωτήσει,αλλά τώρα έχω περισσότερα να πω.
    Λογικά έχει πρόβλημα η GPU στο λάπτοπ μου και ανεβάζει μονίμως θερμοκρασία όταν βλέπω βίντεο,καλά για να παίξω παιχνίδια ούτε λόγος.
    Νούμπικη ερώτηση.Αν το ανοίξω για να το φτιάξω/καθαρίσω/βάλω θερμοαγώγιμη κόλλα ή δεν ξέρω κι εγώ τι,λογικά δε θα χρειαστεί φορμάτ έτσι;Επίσης τι τιμή να το υπολογίζω να πάει το όλο φτιάξιμο;

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Δεν μπορώ, γιατί μου λέει μαλακίες περί άδειας από κάποιον «διαχειριστή»(προφανώς της Microsoft). Είχα δοκιμάσει να διαγράψω τον ίδιο τον φάκελο από το σύστημα, αλλά γιοκ. Αν ξέρεις τη λύση να το έχω μόνιμα διαγραμμένο, θα σου ημουν ευγνώμων.

Leave a comment:

• wesker
    replied
    Originally posted by 丹野 View Post
    Παιδιά, θέλω να διαγράψω τελείως το Windows Media Player από τα Win 7. Το έχω απενεργοποιήσει από τον πίνακα ελέγχου, αλλά αυτή η μαλακία μου εμφανίζεται ως προεπιλεγμένη επιλογή για τα αρχεία βιντέου ή μουσικής, όταν πατάω το δεξί mouse click.

Δυστυχώς δεν μπορώ να διαγράψω τον φάκελο τον ίδιο από το σύστημα αυτό.

Υπάρχει τρόπος;

Ευχαριστώ!
    ta files pou thelis na pexis pata dexi click properties open with ke dialexe allo player ke pata apply.apo to control panel den mporis na to diagrapsis?

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Παιδιά, θέλω να διαγράψω τελείως το Windows Media Player από τα Win 7. Το έχω απενεργοποιήσει από τον πίνακα ελέγχου, αλλά αυτή η μαλακία μου εμφανίζεται ως προεπιλεγμένη επιλογή για τα αρχεία βιντέου ή μουσικής, όταν πατάω το δεξί mouse click.

Δυστυχώς δεν μπορώ να διαγράψω τον φάκελο τον ίδιο από το σύστημα αυτό.

Υπάρχει τρόπος;

Ευχαριστώ!

Leave a comment:

• wesker
    replied
    pedia gia na pexo surround iho 5.1 se pc games prepi na agoraso 5.1 speakers idika gia pc?exo receiver ke to exo enomeno me optical sto pc alla pezi 5.1 mono stes tenies.ti prepi na kano gia na pezi ke sta games?prepi na agoraso xehoristi karta ihou pou na ipostirizi dolby digital live?na agoraso allo enisxiti me isodo hdmi?i na agoraso 5.1 speakers opos ta logitech z 506?esis ti xrisimopiite ke ti mou protinete?

Leave a comment:

• wesker
    replied
    aman pezo to metro last light 40 fps me ola max xoris overclock mia xara ine i karta

Leave a comment:

• wesker
    replied
    ne file tha perimeno na do efxaristo gia tin voithia na se kala

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Αν την αγορασες και αρκετα φτηνα μπορω να φανταστω το λογο.. Αν ειναι μεσα στην εγγυηση χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι μπορεις να την κανεις RMA απευθειας απο Asus. PSU μην αλλαξεις αν δεν εισαι σιγουρος, ειναι πολυ καλο αυτο που εχεις και κατα πασα πιθανοτητα δεν φταιει για το προβλημα σου, μπορεις να του κανεις και ενα stress test για να βεβαιωθεις, βασικα καλο θα ηταν να κανεις ενα στο συστημα σου για να εισαι σιγουρος.

Κατεβασε αυτο http://www.ocbase.com/ και κανε PSU test και μετα GPU και CPU, πρεπει να τα αφησεις κανα 30λεπτο τουλαχιστον το καθενα.

Περιμενε το φιλο σου με την 7950 πριν κανεις το οτιδηποτε αλλο εκει λογικα θα ξεκαθαρισει καπως το πραγμα..

Leave a comment:

Working...
X