Μετά την αναβάθμιση στην έκδοση Windows 10 2004 (ή αλλιώς Gianna Angelopoulou update) έκανα reinstall το Quantum Break και τρέχει φυσέκι!
Ήταν διπλή η χαρά γιατί σε αντίθεση με το Gears 4 που έκανε απλά underperform το Quantum crash-αρε και ήταν μεγάλη απογοήτευση που δεν μπορούσα να χαρώ ένα ακόμα δημιούργημα κοντά στο στυλ των Max Payne και Alan Wake!
Ας μην είμαστε όμως αχάριστοι, το game βγηκε το 2016. Τί είναι 4 χρόνια μπροστά στην αιωνιότητα.
Ζήτω το PC gaming με τις ανώτερες επιδόσεις, αν όλα πάνε καλά!
Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PC Helpdesk
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Όντως το afterburner δείχνει ότι δεν πάει πάνω από 30% GPU usage όταν η κάμερα δείχνει ανοικτές περιοχές και τρέχει με 30 fps.Originally posted by i Have no Equal View PostΔοκιμασε dx12, κλεισε το ΑΑ εντελως, vsync επισης, κατεβασε afterburner και βαλε στο OSD να βλεπεις gpu usage/clocks/cpu/temps.
Περιέργως στις κλειστές περιοχές ανεβαίνει το usage της GPU στο 50% και τρέχει με 60 fps. Φάση με trollάρει η κάρτα δεν γουστάρω να ασχοληθώ με open world και draw distance.
Η CPU τρέχει χαλαρά με 20% το οποίο νομίζω είναι φυσιολογικό. Γιατί η GPU όμως δεν δίνει πόνο; Οι θερμοκρασίες είναι εντάξει (50 βαθμοί CPU/GPU in game).
Μόνο τα Gears of War 4, Sunset Overdrive και Arkham Knight έχω δοκιμάσει. Τα 2 τελευταία τρέχουν μια χαρά άρα ίσως με updates κτλ το Gears να έχασε το optimization;
Βρήκα κι άλλο παρόμοιο θέμα εδώ: https://www.nvidia.com/en-us/geforce...usage-low-fps/
Leave a comment:
-
Ψηφίζω Dell που με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο με κανονική χρήση βέβαια, τίποτα το τρελό. Από Lenovo μακριά.
Leave a comment:
-
Πείτε μια αξιόπιστη μάρκα λάπτοπ που να μην θέλει πέταμα στα 3 χρόνια.
Asus & HP αποκλείονται.
Leave a comment:
-
Well, well...
Ήρθε ο καιρός να αφήσω το σαραβλάκι που έχω και έπειτα από απουσία 3ών χρόνων από το PC gaming να.. επιστρέψω? Τεσπα..
Θα ήθελα τη γνώμη σας για αγορά laptop.. Οκ, μην κράζετε.. Ξέρω, θα μου πείτε να πάω σε σταθερό αλλά όχι.. Χρειάζομαι τη φορητότητα κυρίως για τις σπουδές μου σε συνδιασμό με ένα (σχετικά) δυνατό μηχάνημα (προσομοιώσεις CFD κτλ. αν είναι κανείς σχετικός..).
Με μια γρήγορή ματιά, ένα low budget gaming laptop που είδα είναι το: MSI GP62M 7REX Leopard Pro.
Γύρω σε αυτό το budget ψάχνω κάτι.
Γνώμες?
Leave a comment:
-
Αν δεν έχεις λιεφτά, παίζει και η gt 1030 αλλιώς πάρε την 1050, μην δώσεις και κανά νεφρό για να παίξεις το sonic mania!
Leave a comment:
-
H αντίστοιχη της AMD είναι η RX 560 που είναι πιο αργή οπότε πήγαινε βουρ για 1050.
Τσέκαρα αν τρως και bottlenect λόγω επεξεργαστή, αλλά είναι κυριλέ, δεν θα 'χεις θέμα.
Leave a comment:
-
Πάνω που έλιωνα στο Arkham Knight και κυκλοφόρησε το Sonic Mania ο υπολογιστής για ακόμα μια φορά πάπαλα!
Μάλλον είναι κάρτα γραφικών αλλά θα πάω σε γνωστό με εξοπλισμό να το εξακριβώσουμε.
Σε περίπτωση που είναι σκέφτομαι την Nvidia 1050 στα 150 ευρώ (καλό κουράγιο) που είναι ανάλογη της 750ti και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος από θέμα απόδοσης. Μήπως έχετε να προτείνετε κάποια άλλη, από AMD π.χ. μεριά με ανάλογα χρήματα;
Επεξεργαστή έχω τον AMD FX-6300.
Leave a comment:
-
Κάνας τρόπος να κατεβάζω με δωρεάν VPN;Με έχουν τρομάξει οι διαφημίσεις του YTS.ag.
Leave a comment:
-
Εννοείς ενώ ξεκινάει το PC; Αφού λες πως δε σου κάνει το ίδιο σε safe mode δοκίμασε να δεις αν υπάρχουν καινούργιοι drivers για την κάρτα γραφικών σου.
Leave a comment:

Leave a comment: