Announcement
Collapse
No announcement yet.
PC Helpdesk
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Δεν κατάλαβα πως το εννοείς,αλλά όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Στο σαλόνι,έβαζα βίντεο με μουσική ή τραγούδια από το σκληρό και ο ήχος κόλλαγε,και παραμορφωνόταν.Μετά,στο δωμάτιό μου,τα ίδια media τα δοκίμαζα και τρέχανε άψογα.
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Με το που μεταφέρθηκα πάλι στο δωμάτιό μου,όλα κομπλέ.Ξαναπήγα στο σαλόνι,πάλι τα ίδια.ξαναγύρισα στο δωμάτιο,πάλι όλα κομπλέ.Τι γίνεται;Λέτε να υπάρχει θέμα λόγω παρεμβολών από τον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασης ή κάτι τέτοιο;Θα ρωτήσω και Insomnia που στάνταρ θα με στείλετε,απλά ρωτάω κι εδώ.
Leave a comment:
-
Μέχρι και πριν 2 ώρες το πισί μου έπαιζε μια χαρά.Επειδή χρειάστηκε να μεταφερθώ στο σαλόνι,έβγαλα την μπρίζα,έβαλα τη μπαταρία και μεταφέρθηκα κανονικά.Ο ήχος όμως έχει θέμα.Σα να κολλάει,σα να μην ακούγεται καλά,δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς.Θα δοκιμάσω μετά βέβαια που θα ξαναμεταφερθώ μήπως είναι λόγω μπαταρίας κλπ,δεν ξέρω.Πάντως και που το έκλεισα και το ξανάνοιξα πάλι τα ίδια.Μην πω και χειρότερα.
Τι μπορεί να είναι;Ευτυχώς είμαι ακόμα στην εγγύηση του ενός χρόνου,απλά πριν επικοινωνήσω με την ΗΡ,είπα να ρωτήσω καμιά γνώμη κι εδώ.
Leave a comment:
-
Τοτε μη σε απασχολει κατι καλυτερο ακομα, περιμενε την επομενη γενια..;)Originally posted by wesker View Post1080p pezo mono file
Leave a comment:
-
wesker αν μπορεις να κανεις καμια τραμπα 580 με 680 και να πληρωσεις ενα μικρο ποσο ειναι η καλυτερη λυση βεβαια εξαρταται και σε τι resolution θες να παιζεις, η απλα περιμενεις την νεα γενια
Leave a comment:
-
Ναι εκτος απο κανενα un-optimized στυλ crysis 3 νομιζω οτι η 580 ειναι αρκετα δυνατη για να μαξαρει σχεδον τα παντα εκει. Τωρα αν θες κατι καλυτερο παρε καλυτερα μια 670 με 4gb vram η μια 7970 μηπως ανεβεις καποια στιγμη σε αναλυση η σε κανενα 3-monitor surround. Αλλα αν δεν εχεις τετοιο σκοπο πιστευω οτι η 580 ειναι ακομα πολυ δυνατη καρτα..
Εγω 7870 tahiti εχω, καλη για τα λεφτα της και απο τις top επιλογες για 1080p αλλα σε καμια περιπτωση high-end οπως αυτες που σου λεω..
Leave a comment:
-
Οι νέες GPU με HDMI έχουν ενσωματωμένη κάρτα ήχου, οπότε μπορείς να κάνεις disable την onboard. Τώρα για τον αν μειώνεται η απόδοση, π.χ. πέφτουν frames όταν δουλεύεις και ήχο από την GPU δεν έχω διαβάσει κάτι αλλά το βρίσκω πολύ δύσκολο, λογικά υπάρχουν διαφορετικοί επεξεργαστές για τις 2 περιπτώσεις οπότε δεν απασχολείται παραπάνω το τμήμα της εικόνας.
Leave a comment:
-
Παιδιά, αγόρασα οθονοτηλεόραση και συνέδεσα τον υπολογιστή μου μέσω hdmi. Ο ήχος περνάει από το hdmi. Είναι μεγάλο κακό; (εννοώ 1ον αν χάνω πολύ ποιότητα, δεδομένου πως και η κάρτα ήχου είναι της -βούρτσας- onboard και 2ον αν φορτώνω πολύ την κάρτα γραφικών όταν το μέλημά της θα ήταν να ασχολείται με γραφικά)
Εκτός και αν ο hdmi ήχος περνάει από επεξεργασία στην κάρτα ήχου και όχι την gpu
Leave a comment:
Leave a comment: