Announcement

Collapse
No announcement yet.

PC Helpdesk

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• i Have no Equal
    replied
    Καλη ειναι η cpu δεν παιζει να εχεις bottleneck, monitor ειναι τα γνωστα dell που παιζουν γυρω στα 600ε.. Δες τα benchmarks μεταξυ 7970 και 680 στα παιχνιδια που σε ενδιαφερουν(εχουν διαφορες στο optimization για αυτο και αποδιδουν διαφορετικα.) δες και ποσο τις βρισκεις και αποφασισε ξεροντας οτι για 1080p εισαι κομπλε οπως εισαι τωρα αλλα για παραπανω θες top tier GPU..

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Πάρε μια GTX 670, την οποία σχεδιάζω να πάρω και εγω αν μαζέψω καποια στιγμή λεφτά γαμώ την φτώχια μου. Ταχυτερη απο την GTX 580 και καιει λιγοτερο, σχεδόν ίδια με την HD 7970 αλλά έχει επιπλέον physx, adaptive vsync, cuda κτλ και καιει λιγότερο και επισης μια stock GTX 670 ειναι κατα μεσο όρο 8% πιο αργή απο μια stock GTX 680 που όμως ειναι κατα μέσο όρο 25% πιο ακριβή. Υπάρχουνε και εκδοσεις με εργοστασιακο oc που κάνουνε την GTX 670 ταχυτερη απο μια stoc GTX 680.

Mια stock GTX 670 τρέχει multi 64 παιχτες Battlefield 3 σε ultra ρυθμίσεις 1080p με 4x MSAA με 72 fps μέσο frame rate ενώ σε 1440p με FXAA βγάζει κατα μέσο όρο 62 fps.
    Αυτό σχεδιάζω να κάνω, αλλά στο κοντινό μέλλον. Τώρα δεν παίζει φάση λόγω καποιων μικροπροβλημάτων.

Leave a comment:

• wesker
    replied
    i 7970 kostizi oso i gtx 680.tora gia monitor 1440p den xero apo pou na agoraso oute exo ta lefta an kostizoun osa diavazo ego tora apla thelo katin na mou dini perisotrera fps sta games
    gia afto skeftika mia defteri 580 alla diavazo pos iparxoun provlimata otan kanis sli.apo cpu exo ton i5-2500 k pou ine polli kalos apo oso xero

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Αν παρεις το monitor που λες θες κατι δυνατοτερο στο λεω απο εμπειρια.. Θες οπωσδηποτε 3gb+ Vram αλλιως ξεχνας ΑΑ και αλλα φιλτρα. Μια 670 προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν επαρκει θες 7970 για να μαξάρεις οπως εχεις συνηθισει μεχρι τωρα.

Δες και εδω το comparison στις 2560 αναλυσεις.

We've run thousands of CPU benchmarks on all new and older Intel and AMD CPUs and ranked them.

BB φτηνοτερη ειναι η 7970 απο gtx 680..

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Η 7970 Ghz edition ειναι πολυ καλυτερη α
    πο την 670, ειδικα στις αναλυσεις που θελει δεν τιθεται θεμα..
    Εντάξει πολύ καλύτερη.... είναι γρηγοροτερη αλλα και πολύ ακριβότερη, νομιζω πιο ακριβή απο GTX 680 ή στην ίδια τιμή, στην προκειμένη περίπτωση προτιμώ GTX 680 λογω αρκετά χαμηλότερης κατανάλωσης, physx, txaa και καλύτερων drivers.

Αν ήμουν στην θέση σου wesker δεν θα άλλαζα κάρτα, γιατι έχεις κανενα προβλημα αφου όλα τα παιζει. Ναι μια GTX 670 είναι καλυτερη απο μια GTX 580 και είναι και αρκετά πιο οικονομικη ως προς την κατανάλωση ρευματος. Επισης δεν είμαι υπερ των δυο καρτών sli ή cross fire.

Leave a comment:

• wesker
    replied
    les na paro mia gtx 670?ine kaliteri apo tin 580?

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Η 7970 Ghz edition ειναι πολυ καλυτερη απο την 670, ειδικα στις αναλυσεις που θελει δεν τιθεται θεμα..

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Πάρε μια GTX 670, την οποία σχεδιάζω να πάρω και εγω αν μαζέψω καποια στιγμή λεφτά γαμώ την φτώχια μου. Ταχυτερη απο την GTX 580 και καιει λιγοτερο, σχεδόν ίδια με την HD 7970 αλλά έχει επιπλέον physx, adaptive vsync, cuda κτλ και καιει λιγότερο και επισης μια stock GTX 670 ειναι κατα μεσο όρο 8% πιο αργή απο μια stock GTX 680 που όμως ειναι κατα μέσο όρο 25% πιο ακριβή. Υπάρχουνε και εκδοσεις με εργοστασιακο oc που κάνουνε την GTX 670 ταχυτερη απο μια stoc GTX 680.

Mια stock GTX 670 τρέχει multi 64 παιχτες Battlefield 3 σε ultra ρυθμίσεις 1080p με 4x MSAA με 72 fps μέσο frame rate ενώ σε 1440p με FXAA βγάζει κατα μέσο όρο 62 fps.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Το 1440p monitor αξιζει με 1000, το SLi τωρα αναλογα. Αν βρεις την 580 φτηνα και δεν χρειαζεται να αλλαξεις τροφοδοτικο τοτε θα ελεγα ναι γιατι για 1440p δεν επαρκει η καρτα. Αν απο την αλλη πρεπει να αλλαζεις και PSU και δεν βρισκεις και πολυ φτηνα 580 τοτε νομιζω καλυτερα να πας σε single gpu με 3-4gb Vram(7970πχ) και να εισαι ησυχος..

Γενικα να ξερεις οτι πανω απο 1080p θες παρα πολυ δυνατη καρτα η διπλες καρτες για να μαξάρεις καινουργια παιχνιδια με καλο frame rate. Τιποτα λιγοτερο απο 7970/gtx680 σε αυτες τις αναλυσεις imo.

Leave a comment:

• wesker
    replied
    skeftome na valo alli mia gtx 580 axizi?fisika an vro na agoraso.episis skeftome gia 1440p monitor

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Εγώ επιμένω στους μαγνήτες

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Χμμμ...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Προφανώς κάτι ηχητικό επηρεάζει τον ήχο και τα μηχανήματα σου. Για πάνε στο μαγαζί να δεις από 'κει να δεις τι το παραμορφώνει έτσι. Συνήθως για παρεμβολές θα έκαναν μόνο τα κινητά ή οτιδήποτε ψηφιακό. Έχω μία υποψία ότι κάτι ψηφιακό στο μαγαζί από κάτω είναι που στο κάνει αυτό.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όχι αποκλείεται στα πόδια μου το έχω και στη μια περίπτωση και στην άλλη.
    Αυτό που μου είπανε όμως και θέλω να τσεκάρω κατά τη 1 το βράδυ,είναι το εξής:Κάτω από το σπίτι μου έχει μια βιοτεχνία ρούχων,και ακριβώς από κάτω από το σαλόνι,είναι τα μηχανήματά,και μου είπε μια γειτόνισσα που μένει από πάνω,αλλά κατεβαίνει,ότι της παρουσιάζει κι εκείνης πολλές φορές πρόβλημα μέχρι και τις 12μισι που κατεβαίνει και κλείνει τις μηχανές.Οπότε κατά τη 1,ίσως και αργότερα θα το τσεκάρω να δω τι γίνεται.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Δε βγάζει νόημα! Το μόνο που μπορεί να κάνει παράσιτα στο ηχείο, είναι μαγνητικό πεδίο, ΙΣΧΥΡΟ ομως...

Μήπως από τη μία στην άλλη περίπτωση άλλαζε η παροχή αέρα στην κάρτα ήχου;

Leave a comment:

Working...
X