Announcement

Collapse
No announcement yet.

PC Helpdesk

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Τωρα σε έπιασα

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    @ Somari

ειναι απλο, εχω προτιμησα P8Z68V PRO απο την V επειδη ηθελα blue tooth και καποιες εξτρα θυρες καβατζα, LX δεν θα επαιρνα σε καμια περιπτωση γιατι εχει κατωτερο συστημα τροφοδοσιας και ανυπαρκτη ψυξη σε ζωτικα σημεια της μητρικης.

Με την PRO πηγα τον 2500 στα 4.5ghz τον περασμενο δεκεμβριο χωρις να κανει ΚΙΧ, 2 μηνες τωρα το συστημα ειναι βραχοσταβλο, με μια μητρικη στα 80-100 ευρω αντε να εβγαζε τα 4ghz, με αμφιβολη σταθεροτητα και λογω του συστηματος τροφοδοσιας θα ειχα μακροχρονια προβλημα, δηλαδη οσο θα περναγε ο καιρος θα επρεπε εγω να δινω σταδιακα παραπανω vcore απτο bios για να ειμαι σταθερος.

Να μου πεις τι να τον κανεις στα 4.5 αφου ακομα και στα 3.3 ειναι πολυ πιο γρηγορος απτα μπαζα της amd που ειναι χρονισμενα στα 3.8+, ε εγω δ εν κοιταζω μονο τον ανταγωνισμο που εχει μεινει στην σκια της intel εδω και 5 χρονια, κοιταζω και τις δικες μου αναγκες, υπαρχουν περιπτωσεις που βλεπεις αρκετη διαφορα και ας μην εχεις crossfire http://hardforum.com/showpost.php?p=...82&postcount=4

@ altair παρε drive στα χερια σου, διπλα απτην υποδοχη για καλωδιοταινια θα δεις ενα jumper, αλλαξε του θεση με μια πενσα και ετσι ωστε να ειναι και τα 2 drive στην ιδια καλωδιοταινια, το ενα ως master το αλλο ως slave, αν παλι δεν βλεπεις τιποτα στο device manager τοτε ψαξε λιγο το BIOS, ΝΟΥΜΠ !!! ( )

Leave a comment:

• Altair
    replied
    IDE

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Καταρχήν, τί είναι τα dvd/cd recorder; IDE ή SATA;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όχι ρε παιδιά,κανονικά συνδεδεμένο είναι.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Δες που καταληγει το καλωδιο που ειναι συνδεδεμενο στο drive σου.
    Αν ειναι στον αερα you 're doing it wrong.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μιλάς με γρίφους γέροντα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Πήρα ένα dvd recorder για τον υπολγοιστή,το σύνδεσα και δεν μου το αναγνωρίζει.Το περίεργο είναι πως δεν αναγνωρίζει ούτε το cd-recorder που είχα και μέχρι εκείνη την ώρα ανανγώριζε κανονικά.Τι γίνεται;
    μήπως έφυγε το ΙDE / SATA από την mobo?

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    ναι τώρα το έψαξα σχετικά με την νέα σειρά της nvidia και αν αληθεύουν αυτά ομολωγουμένος θα γίνει σκόνη η AMD

http://myplaisio.gr/news/o-nvidia-gk104-kepler-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-299-update
    Αυτή η είδηση μ' ενδιαφέρει πολύ. Θα την προωθήσω στο Alan Wake Forums μίας που το ψάχνουν το θέμα οι της RMD.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πήρα ένα dvd recorder για τον υπολγοιστή,το σύνδεσα και δεν μου το αναγνωρίζει.Το περίεργο είναι πως δεν αναγνωρίζει ούτε το cd-recorder που είχα και μέχρι εκείνη την ώρα ανανγώριζε κανονικά.Τι γίνεται;

Leave a comment:

• Somari
    replied
    cprl μιλας με γρίφους γέροντα!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    ναι τώρα το έψαξα σχετικά με την νέα σειρά της nvidia και αν αληθεύουν αυτά ομολωγουμένος θα γίνει σκόνη η AMD
    Ο Mid-Range NVIDIA Kepler θα προκαλέσει τις AMD 7900 high-end κάρτες
    Μια έκθεση αποκάλυψε τους εικαζόμενους αριθμούς απόδοσης ή ορισμένους από αυτούς, του NVIDIA GK104 GPU (graphics processing unit).
    Αυτό είναι το τσιπ που θα τροφοδοτήσει τις mainstream κάρτες γραφικών της Nvidia, επίσης γνωστή και ως μεσαίας κατηγορίας μοντέλα.
    Αυτό σημαίνει ότι ο GK104 θα καταλήξει στην κάρτα ή τις κάρτες, που θα διαδεχθούν την GeForce GTX 560 Ti.
    Το mid-level τμήμα της αγοράς δεν είναι ένας αξιόπιστος δείκτης της απόδοσης.
    Στην πραγματικότητα, εάν αληθεύουν οι πληροφορίες που παρέχονται από το Inpai.com.cn, μοιάζει ότι η NVIDIA θέλει αυτές οι mainstream κάρτες να έχουν απόδοση κοντά, αν όχι όμοια με τα high-end προϊόντα της AMD.
    Είναι σαν να λέμε δηλαδή ότι ο διάδοχος της GTX 560 Ti θα έχει απόδοση γύρω στο επίπεδο της Radeon HD 7900 σειράς της AMD.

Όλο και περισσότερες φήμες έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την επικείμενη κυκλοφορία του GeForce επεξεργαστή γραφικών της NVIDIA με την κωδική ονομασία Κέπλερ. Η GK104 GPU θα είναι στην τιμή των $299 (περίπου 230 ευρώ) όπως ισχυρίζονται πηγές μεταξύ των AIB εταίρων της Nvidia.

http://myplaisio.gr/news/o-nvidia-gk104-kepler-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-299-update

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    πεταμενα λεφτα ειναι οι νεες ati, το gk104 που βγαινει αυτο το μηνα θα τρωει την 7950 για πρωινο και θα κανει τουλαχιστον 150 ευρω λιγοτερα ( MSRP 300$ ) , αργοτερα θα βγει το gk110 που φημοληγειται οτι θα ειναι 40% πιο γρηγορο απτο 104. λυπαμαι αλλα η ατι αυτον τον γυρο τον ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ.

Somari μην το ψαχνεις, για να βγαλει τα λεφτα του ο 2500k θελει ενα σοβαρο mobo με προσφατο chipset , κερδιζεις παρα πολλα παιρνοντας ενα σοβαρο, θα εισαι πιο futureproof με pci-e 3.0 16x slot - usb 3.0 port θα παιρνει η μητρικη ivy bridge θα εχεις ενα σωρο ευκολιες οπως UEFI bios κουμπακια για power / reset πανω στην πλακετα και αλλα πολλα.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    εγώ αρχιζω να βάζω στο μάτι την νέα σειρά HD 7XXX της ΑMD και συγκεκριμένα την HD 7870 (κυκλοφορει σε κανα μήνα και κάτι)

οχι οτι έχω προβλημα με την HD 5850 (thank God no problem with BF3) απλώς πηγαίνοντας στην HD 7870 πάω συγχρόνως και στα 2 GB VRAM (απο το 1 GB) και αποκτάω μια κάρτα πολύ πιθανόν ταχύτερη από την HD 6970 + πολύ ανώτερη διαχείρηση tessalation (στα χαρτιά τουλάχιστον η HD 7870 είναι καλύτερη της HD 6970). Φυσικά δεν σχεδιάζω να πάρω την νέα κάρτα μόλις κυκλοφορήσει αλλά αργότερα, ίσως και μετά το καλοκαίρι (να πέσουν και οι τιμές). Βέβαια θα δω και τι αναλογο θα βγάλει η nvidia αλλά όντας Amd(Ati) fanboy μάλλον θα πάω και αυτή την φορά για σειρά HD....

ΥΓ: ναι προτιμώ νέα VGA παρά PSVITA:troll:

Leave a comment:

• Somari
    replied
    δωσε αλλα 180 για mobo
    Γιατί όμως; Στο πλαίσιο στο σόκετ του επεξεργαστή που προτείνεις η φθηνότερη της msi κάνει 65

Επισης αν γνωριζει κανεις κάποιο ανταπτοράκι να βάλω τον ιντε σε νεα μομπο που εχει μονο σατα

Leave a comment:

Working...
X