Announcement

Collapse
No announcement yet.

PC Helpdesk

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Πάλι πονοκεφάλους θα έχεις το βράδυ.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied

Δεν ξερω γιατι ακριβως αλλα οταν τρεχω το τεστ κατεβαινει στα 4.7-4.8-4.6 μαλλον ειναι καποιο feature του cpu που να ελεγχετε απο το bios? (c1e, speedstep, turbo mode)

Toν εχω βαλει στα 5 ghz. Ανεβαίνουν στον cpuz οταν τρεχω το τεστ στα 1.59 ta voltage apo 1.52 pou to exw rithmisei

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Noμίζω πως όσο δεν είναι στο κεντρικό τετράγωνο είσαι οκ.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    O 2600k εχει κατι περιεργα βαθουλωματα στις ακρες και σχεδον σιγουρα δεν φταιω εγω αλλα τεχνικος σε καταστημα που του τον ειχα δωσει για να κανει τεστς (να δει αν ειχε προβλημα η μοδερ, το τροφο, η ο επεξεργαστης)

εψαχνα μπας και βρω κατι αντιστοιχο και βρηκα πολλες φωτογραφιες που ειναι καπως ετσι, και μαλλον ευθυνετε η "αγρια" τοποθετηση του στην μοδερ.

(κοιταχτε στα αριστερα φαινετε πιο εντονα)

στον δικο μου ειναι ακομα πιο εντονα και η ερωτηση μου ειναι η εξης :Θα μπορουσε αυτο να επηρεασει την αποδοση του επεξεργαστη;

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    crpl, άσε τις αργάμησες και βοήθα εδώ, γιατί μιλάω σοβαρά. Αν θέλεις διευκρινίσεις, πες μου, γιατί θέλω να τον αναβαθμίσω σοβαρά τον PC.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Εχει μερικες πολυ καλες ψυκτρες στην Αργαμιση .....

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    edit by sub_zero: ελα ηρεμα...

Leave a comment:

• Somari
    replied

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Όταν το έψαξα, ένας από το Alan Wake Forums μας σύστησε ένα site που μπορεί να μας δείξει ΟΛΟΥΣ τους επεξεργαστές μαζί και τις συγκρίσεις του.

Λοιπόν, ο δικός μου επεξεργαστής είναι 6 γενέες πίσω(AMD Athlon(tm) X2 64 Dual Core Processor +4800 2.5GHz), και έχω αποφασίσει να πάρω έναν νέο, αλλά σύμφωνα με το site έχω βρει τους 2 πιο δυνατότερους, αλλά είμαι αναποφάσιστος σ' αυτόν τον τομέα.

1) AMD PHENOM II X6 1100T 3.3GHZ SIX-CORE BLACK EDITION. Φαίνεται πανίσχυρος και η φθηνότερη τιμή είναι €185.

Ή

2) AMD Athlon II X2 250 3.0 GHz Dual Core Socket AM3 65W Box. Φαίνεται σχεδόν πανίσχυρος και η φθηνότερη τιμή είναι €65.

Ή

Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον άλλον δυνατότερο από τους άλλους 2 παραπάνω, τότε ρίχτε πρόταση!

Ψάχνω έναν ΑΘΟΡΥΒΟ επεξεργαστή. Τον θέλω όχι μόνο για gaming, αλλά και για μουσικούς σκοπούς. Δεν θέλω να κάνει ΚΙΧ θόρυβο.

Η μπάλα πάνω σας.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Παιδιά, διαβάστε αυτό το post, γιατί βαριέμαι να το μεταφέρω όλο. Η μπάλα σε σας.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    GTX 580 ή HD 5850 crossfire;

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Αντώνη τα σπάει η συλλογή σου! Ευχαριστώ για το Prince of Persia! :resp:
    Ανοίξτε πάλι τα Arcades και το Cutty Sark!!!!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    GTX 580 ή HD 5850 crossfire;

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    παιδιά, εμένα μου δουλεύει γάντι το hub και έχω συνδέσει το mouse και το keyboard εκεί. Γλύτωσα και τα καλώδια!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Από χτες έχω πίσω το πισί μου και πετάει.RyuGR χίλια ευχαριστώ.
    Το παλικάρι ήρθε ως εδώ,έκανε τα δικά του και με έφτιαξε μάγκα.
    Ευχαριστώ πολύ Γιώργαρε.

Leave a comment:

Working...
X