Announcement

Collapse
No announcement yet.

PC Helpdesk

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hipster Luffy
    replied
    Ολα συνδεθηκαν αψογα απο τη μαεστρια μου

και ετσι εχω πλεον τα παρακατω

ιντερνετ μεχρι 24,000
    τσαμπα αστικα και υπεραστικα
    2 αριτημους τιλεφωνου

και ολα αυτα με 20 ευρω το μηνα απο τη vivodi

το θεμα κλειδωνεται... ευτηχως!

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Υπάρχουν 3εις τοίχοι ενδιάμεσα.
    Βασικά κι εγώ με καλώδια "stealth" λέω να το έκανα.
    Αλλά βλέπω έναν φίλο με wi fi το Laptop του και δν έχει πρόβλημα στην σύνδεση όσον αφορά το Lag και το κάνει βόλτα σε όλο το σπίτι.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Αν η αποσταση ειναι σχετικα μεγαλη απ το router στο 360 ή αν παρεμβαλλονται πολλοι τοιχοι (σ εμενα το 2ο συμβαινει κυριως), τοτε ουτε αυτο δε θα σε σωσει, αλλα σε φυσιολογικες συνθηκες θα σαι οκ..

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    [/b]
    Δεν κακό...δεν κακό....
    Ωραίος

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    παιδια πως να το πω? μαμηστε τα, εφτιαξα μια σουπερ stealth απο καλωδια εγκατσταση για το τηλεφωνο και οταν ταν ολα ετοιμα συνηδητοποιησα πως το ρουτερ της εταιρειας εχει χαλασει τα χει παιξει... πραγματικα εχω νευριασει τελευταια... με τους μαμακες.

Leave a comment:

• Somari
    replied

Το X360 δν συνδέεται wi-fi σωστά?
    Σκεφτόμουν να πάρω τον Σεπτέμβρη αλλά αντε να τα εννόσω με το router μιας και η μεγάλη τηλεόραση είναι στην άλλη πλευρά του σπιτιού.

[/b]

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Κι εγω αυτο ελεγα να κανω, αλλα με τα powerlines γλυτωσα απ τον κοπο.. Καλυτερα να τραβαγα καλωδιο ισως (θα ηταν σιγουρα πιο οικονομικο ), αλλα για να μη σε κυνηγανε με τον πλαστη εχε το κατα νου σαν λυση.

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Εγώ έχω HOL και είχα το ίδιο πρόβλημα.
    Τα τηλέφωνα ήταν στο σαλόνι και το PC στο δωμάτιο μου, δλδ στην άλλη πλευρά του σπιτιού....η μητέρα μου δεν ήθελε extra καλώδια να βάλουμε ώστε να ενωθεί το router με τα τηλέφωνα....κι έτσι......φέραμε τα τηλέφωνα στο δωμάτιό μου δίπλα στο PC.
    Έτσι κι αλλιώς όλο τον λογαριασμό του ΟΤΕ εγώ τον κάνω, ας έχω και τα τηλέφωνα κοντά

Το X360 δν συνδέεται wi-fi σωστά?
    Σκεφτόμουν να πάρω τον Σεπτέμβρη αλλά αντε να τα εννόσω με το router μιας και η μεγάλη τηλεόραση είναι στην άλλη πλευρά του σπιτιού.

Καμιά πατέντα με καλώδια στις γωνίες του τοίχου θα κάνω με τον πατέρα μου όταν δν θα βλέπει η μητέρα μου μην μας κυνηγάει με τον πλάστη

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Εγω εχω ενα router με wifi και οπου δεν εχω καλο σημα εχω παρει powerlines (ψαξτο να δεις τι εστι το ολο θεμα) και ετσι εχω ενα τροπον τινα remote lan στο σπιτι.
    Οχι τιποτα αλλο, αλλα ακομα δεν επιασα γιατι πρεπει να εχεις 2 routers.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    ναι απο οτι διαβαζω πρεπει λεει να κανω ασυρματη γεφυρα επικοινωνοιας μεταξυ των δυο... ουφ μπλεξιματα...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    με το ρουτερ ναι αλλα με το ασυρματο ειναι τα ιδια ακριβως.
    [/b]

Όχι,ισχύει το Κινητο>>Ασύρματο>>>>>Ρούτερ.Τα έχω μετρήσει προσωπικά όταν βοηθούσα ένα παιδί με την πτυχιακή του,με μετρητή Γκάιγκερ.

Τεσπα πολύ οφφτόπικ.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    με το ρουτερ ναι αλλα με το ασυρματο ειναι τα ιδια ακριβως.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Δε ξερω για τα αλλα αυτο 90 ευρω το χα παρει, ποσο επρεπε να το πληρωσω για να ναι ακριβο?

Αυτο δε γινεται που λες το τηλεφωνο θελει ειδικη θυρα που την εχει μονο το αλλο ρουτερ, μια λυση ειναι να βαλω το τηλ στο δωματιο μου αλλα τα ασυρματα προκαλουν καρκινο, ειδικα αν εισαι κοντα σε βαση.

Μια σκεψη που κανα ειναι αν μου στειλουν αλλο ενα το ιδιο ετσι ωστε να μη μπλοκαρουν αν τα συνδεω μαζι.
    [/b]

Η ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΑΠΕΙΛΗ!

Σοβαρά τώρα,η ακτινοβολία από το κινητό σου τηλέφωνο (χωρίς να μιλας) είναι αρκετές δεκάδες φορές περισσότερη από ένα ασύρματο ρούτερ.Σε μικρότερο βαθμό ισχύει και για την ακτινοβολία ασύρματου σταθερού.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Δε ξερω για τα αλλα αυτο 90 ευρω το χα παρει, ποσο επρεπε να το πληρωσω για να ναι ακριβο?

Αυτο δε γινεται που λες το τηλεφωνο θελει ειδικη θυρα που την εχει μονο το αλλο ρουτερ, μια λυση ειναι να βαλω το τηλ στο δωματιο μου αλλα τα ασυρματα προκαλουν καρκινο, ειδικα αν εισαι κοντα σε βαση.

Μια σκεψη που κανα ειναι αν μου στειλουν αλλο ενα το ιδιο ετσι ωστε να μη μπλοκαρουν αν τα συνδεω μαζι.

Leave a comment:

• Alexandros
    replied
    Γιατί δεν συνδέεις το linksys πάνω στο τηλέφωνο και απλά να μπαίνεις από παντού ασύρματα;

Υ.Γ. Σιγά που τα linksys είναι πανάκριβα

Leave a comment:

Working...
X