Παιδια θα θελα τη βοηθεια σας, σημερα μου βαλαν τη vivodi αλλα για να λειτουργησει τελεια χρειαζεται το τηλεφωνο να ειναι πανω στο ρουτερ.
Οποτε το Ρουτερ μπαινει σε ενα κεντρικο χωρο στο σπιτι, το ονομα του ρουτερ ειναι το speedtouch στο οποιο ειναι η dsl και απο κει μπορει να εκπεμπεται σε ολο το σπιτι.
Στο γραφειο υπαρχει το PC και το 360 (αργοτερα και το PS3) τα οποια θελω να τα εχω επανω στο lynksys (πανακριβο ρουτερ μου) και με αυτο να επικοινωνησω ασυρματα με το speedtouch για να παιρνω ιντερνετ απο κει.
Σας παρακαλω πειτε μου αν εχετε καποια γνωση στο θεματο πως δηλαδη θα συνδεθουν αυτα μεταξυ τους.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PC Helpdesk
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Akoma erotisi to pc sou to vgazeis i' to kleineis apo tin priza syxna?
[/b]
Απλά πατάω "Τερματισμός", δν ασχολούμαι με πρίζες κτλ. Στην πρίζα είναι συνεχώς συνδεδεμένο.
Leave a comment:
-
Prota dokimase to ixosystima se kapoio home cinema i allo pc.sorry για το διπλό ποστ αλλά θέλω οπωσδήποτε βοήθεια και σε αυτό.
έχω ηχεία 5.1 της creative μη ρωτήσετε μοντέλο δε θυμάμαι,πριν 5 χρόνια τα πήρα.προχτές που μου είχε ξανακάνει την ιστορία το πισί άκουσα ένα περίεργο ήχο.σήμερα λοιπόν πρόσεξα ότι παίζουν μόνο τα 2 ηχεία και το γούφερ.σκέφτηκα πάει κάηκαν.όχι.μια χαρά παίζουν τα ηχεία-όλα-το θέμα είναι πως μόλις τους αλλάξω τη θέση δεν παίζουν.ευτυχώς παίζουν τα 2 μπροστινά.τι μπορώ να κάνω;να πάρω καινούρια ηχεία ή να πάω για φτιάξιμο το γούφερ με τις υποδοχές-δε νομίζω να γίνεται αυτό βέβαια αλλά...
[/b]
An exei to idio provlima agorase kainourgio ixosystima mias kai tora pia me 40e pairneis kainourgio + den axizei na to episkevaseis.
Tora an paizeoun kanonika tote thelei na deis tis rythmiseis tis kartas ixou sou kai tou player pou xrisimopoieis.
To idio provlima exo kai ego edo kai 2 xronia.Αχά!!!! Το στοιχείο μου....PC Που δν δουλεύουν χωρίς καμία ιδιαίτερη διακιολογία
Εμένα λειτουργι κανονικά και μερικές φορές δν ανοίγει....Disk Boot Failure κτλ..κτλ...
Το κλείνω....
Το ανοίγω στα πλάγια....
Του πατάω λίγο τις βάσεις....
Του κάνω λίγο αέρα...
Το βιδώνω πάλι....
Πατάω το On...
ΤΑΝΤΑ!!!! Έτοιμο
Μου το κάνει εδώ και 1χρ περίπου αυτό.
Ανά τακτά διαστήματα δν νοίγει...κάνω την όλη διαδικασία και έτοιμο
[/b]
Tora ftiaxni kainourgio pc kai afto tha paei stin akri.
To provlima einai ta kalodia trofodosias tou trofodotikou pou syndeontai epano stin mitriki.Na eisai proetoimasmenos giati kapoia stigmi tha sou vgei i motherboard off.Ego paizo me afto to risko mexri na telioso tin agora ton teleftaion exartimaton pou thelo gia to kainourgio pc kai afto tha paei stin akri kai argotera gia ena kalo service.
Akoma erotisi to pc sou to vgazeis i' to kleineis apo tin priza syxna?
Mix xanakanes to idio lathos giati tin epomenio fora mporei na xaseis polla perisotera apo tin othoni.Otan xtypas katalathos to pc yparxei periptosi na kaei giati trantazetai to systima kai kapoia hardware pou einai evaisthita mplokaroun me apotelesma na petaxoun xafnika psilomegales posotites revmatos kai na sou kapseimexri kai olo to pc.χτες καταλάθος έδωσα μια απαλή κλωτσιά στο έπιπλο που έχω το πισί,με αποτέλεσμα να σβήσει η οθόνη και να μην ανοίγει με τίποτα.κάνω επανεκκίνηση τζίφος.το σβήνω και το ξανανάβω τίποτα.άναβε κανονικά αλλά έκανε ένα περίεργο θόρυβο σαν ασθενοφόρο ένα πράγμα.λέω θα ζεστάθηκε.το σβήνω και το ανάβω το πρωί.τα ίδια.τι γίνεται ρε γμτ.φωνάζω ένα φίλο να το δει.πάω να του κάνω επίδειξη του τι συμβαίνει.λειτουργεί κανονικά.
και ερωτώ.
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;
σκέφτηκα μήπως κάτι δεν έκανε καλή επαφή αλλά το πρωί πως έφτιαξε μετά,χωρίς να πειράξω τίποτα;
μου το είχε ξανακάνει το ίδιο 2-3 μέρες πριν αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί αμέσως μετά που έσβησε,όταν το άναψα λειτουργούσε μια χαρά.
WTF???
[/b]
Pistepse me exo dei polla pc pou eixa paei na kano service.Fantasou na vgazeis dvd rom na to anoigeis kai na einai ola mesa mavra(o typas itane tyxeros pou den pire fotia to pc tou)
Leave a comment:
-
sorry για το διπλό ποστ αλλά θέλω οπωσδήποτε βοήθεια και σε αυτό.
έχω ηχεία 5.1 της creative μη ρωτήσετε μοντέλο δε θυμάμαι,πριν 5 χρόνια τα πήρα.προχτές που μου είχε ξανακάνει την ιστορία το πισί άκουσα ένα περίεργο ήχο.σήμερα λοιπόν πρόσεξα ότι παίζουν μόνο τα 2 ηχεία και το γούφερ.σκέφτηκα πάει κάηκαν.όχι.μια χαρά παίζουν τα ηχεία-όλα-το θέμα είναι πως μόλις τους αλλάξω τη θέση δεν παίζουν.ευτυχώς παίζουν τα 2 μπροστινά.τι μπορώ να κάνω;να πάρω καινούρια ηχεία ή να πάω για φτιάξιμο το γούφερ με τις υποδοχές-δε νομίζω να γίνεται αυτό βέβαια αλλά...
Leave a comment:
-
thanks ramp θα το τσεκάρω σε περίπτωση που ξαναπάθει τίποτα.
κι ένα άλλο που μου κάνει.κι αυτό από χτες.πάντα άνοιγα το πισί και ταυτόχρονα άνοιγα και το ρούτερ...τώρα άμα τα ανοίξω ταυτόχρονα το ρούτερ δε συνδέεται με τίποτα στο ίντερνετ,ενώ άμα περιμένω να ανοίξει καλά καλά το πισί και μου δείξει όλες τις @@ του και το ανοίξω μετά,όλα καλά.
έχω φτάσει στο σημείο να φοβάμαι να το πλησιάσω μην κουνηθεί τίποτα και σβήσει πάλι η παλιο****κία.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ!!! - FACT!!!
Leave a comment:
-
Τσεκαρε τα καλωδια μεσα στη μοναδα, πιστευω οτι κουνηθηκε η τροφοδοσια της καρτας γραφικων.
Leave a comment:
-
Αχά!!!! Το στοιχείο μου....PC Που δν δουλεύουν χωρίς καμία ιδιαίτερη διακιολογία
Εμένα λειτουργι κανονικά και μερικές φορές δν ανοίγει....Disk Boot Failure κτλ..κτλ...
Το κλείνω....
Το ανοίγω στα πλάγια....
Του πατάω λίγο τις βάσεις....
Του κάνω λίγο αέρα...
Το βιδώνω πάλι....
Πατάω το On...
ΤΑΝΤΑ!!!! Έτοιμο
Μου το κάνει εδώ και 1χρ περίπου αυτό.
Ανά τακτά διαστήματα δν νοίγει...κάνω την όλη διαδικασία και έτοιμο
Leave a comment:
-
χτες καταλάθος έδωσα μια απαλή κλωτσιά στο έπιπλο που έχω το πισί,με αποτέλεσμα να σβήσει η οθόνη και να μην ανοίγει με τίποτα.κάνω επανεκκίνηση τζίφος.το σβήνω και το ξανανάβω τίποτα.άναβε κανονικά αλλά έκανε ένα περίεργο θόρυβο σαν ασθενοφόρο ένα πράγμα.λέω θα ζεστάθηκε.το σβήνω και το ανάβω το πρωί.τα ίδια.τι γίνεται ρε γμτ.φωνάζω ένα φίλο να το δει.πάω να του κάνω επίδειξη του τι συμβαίνει.λειτουργεί κανονικά.
και ερωτώ.
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;
σκέφτηκα μήπως κάτι δεν έκανε καλή επαφή αλλά το πρωί πως έφτιαξε μετά,χωρίς να πειράξω τίποτα;
μου το είχε ξανακάνει το ίδιο 2-3 μέρες πριν αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί αμέσως μετά που έσβησε,όταν το άναψα λειτουργούσε μια χαρά.
WTF???
Leave a comment:
-
Θα προτείνω ένα καλό πακέτο εφαρμογών για την καλύτερη λειτουργία του υπολογιστή ώστε να μην φτάνουμε σε ανεπιθύμητες καταστάσεις και ανεπανόρθωτες ζημίες. Έχω πάνω από 1,5 χρόνο να κάνω format...
1) NOD 32 ή Panda 2008 (ΠΟΤΕ δυο anti-virus μαζί στο σύστημα!)
2) Ace Utilities
3) SUPER AntiSpyware
4) Spybot S&D
5) Acronis (για backup σε διαφορετικό partition)
Αυτά με ένα εβδομαδιαίο scan πιστεύω αρκούν. Αλλιώς άμα μας τη δώσει πολύ βάζουμε Linux/OSX
Leave a comment:
-
Ειναι κλασσικο μηνυημα, ουσιαστικα ο υπολογιστης σου παρακαλαει να πεταξεις τα sVISTA και να εγκαταστησεις τα windows xp.
Leave a comment:
-
Αλλιώς, η δοκιμασμένη τεχνική του format, με το CD της εγκατάστασης γίνεται. ;)
Leave a comment:
-
@Lloyd: Ο αδερφός μου μάλλον είχε ρουφήξει τον ίδιο ιό. MystikotitaToyYpologisti και πράσσειν άλογα... Backup and format, the solution to any problem... Εγώ αυτό έκανα δηλαδή. Βασικά, έχω βαρεθεί να κάνω format σε αυτή τη ζωή, αλλά τι να κάνουμε.
@Ieon: Vista SP1 rulez. Αν είναι νέα ADSL γραμμή, ίσως απλά δεν έχει ενεργοποιηθεί. Αλλιώς, ίσως πρέπει να φτιάξεις Static IP, κάτι που έχω κάνει και στα 3 PCs, στο WLAN Repeater και στο Wii. Αν και δε θα έπρεπε να έχει πρόβλημα με ενσύρματη σύνδεση. Ίσως χρειάζονται ρυθμίσεις τα Firewalls των Windows ή του Router. Google it και δες και το http://www.portforward.com (site ανεκτίμητης αξίας). Συνιστώ κρυπτογράφηση WPA2-PSK αν το κάνεις ασύρματο, και για laptop το προτείνω. Πάντως μου μυρίζει πρόβλημα με network IPs. Το modem/router μοιράζει αυτόματα τυχαίες IP σε κάθε PC που συνδέεται (συνήθως by default). Αν αυτό δε συμβαίνει, μπορείς να βάλεις στο κάθε PC μία στατική IP, απλά δες εκεί που σου είπα. Αυτό κάνει και τη σύνδεση στο δίκτυο πιο γρήγορη.
@Raphael: Αν το PC σέρνεται σε τέτοιο σημείο, το scan θα πάρει αιώνες! Προτείνω και πάλι τη σίγουρη λύση του format, να ξανανιώσει το μηχάνημα.
FORMAT FTW
Leave a comment:
-
Στη registry και γενικά στα αρχεία των Windows. Συνήθως εκεί χτυπάνε.
Αυτό το κάνει με το ξεκίνημα; Μπες msconfig να δεις μήπως χρειάζεται να κλείσεις μερικά προγράμματα εκκίνησης αν και περισσότερο για ιός μου κάνει...
Βάλε και το SUPER Antispyware να σκανάρεις μπας και βρει τίποτα.
Leave a comment:
-
Πρόβλημα!
Ο υπολογιστής σέρνεται. Στο task manager λέει πως χρησιμοποιείται το 100% της CPU, και το περισσότερο μέρος το τρώει ο ίδιος ο task manager! Έτσι, τον κλείνω αλλά συνεχίζει να σέρνεται! Φαύλος κύκλος.
Τι μπορεί να φταίει, και αν έχω ιό, που μπορώ να κάνω ένα γρήγορο scan να δω αν φταίει ιός;
Leave a comment:
Leave a comment: