Announcement

Collapse
No announcement yet.

PC Helpdesk

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    question:ξέρετε να μου πείτε πόσο καίει το πισί;ρωτάω γιατί γενικά κάθε δίμηνο το ρεύμα μας έρχεται στα 80?.τώρα με το ιντερνετ που αφήνω το πισί όλη μέρα+νύχτα να κατεβάζει μου ήρθε 160?.για πείτε...

Leave a comment:

• Alexandros
    replied
    δεν ξέρω τι συμαβαίνει...έκανα επαναφορά συστήματος, πλέον το μήνυμα αυτό δεν το βγάζει καθόλου, κανένα άλλο πρόβλημα δεν έχει παρουσιααστεί, και όταν τσέκαρα το φλασάκι για ιούς, σκουλήκια και ψιψιψόνια το βρήκα καθαρό. τι να πω. άβυσσος η ψυχή του φλασάκι (δεν κλίνεται)
    [/b]
    Μη γκρινιάζεις τότε και το γρουσουζέψεις Τέλος καλό, όλα καλά!

Leave a comment:

• fandango
    replied
    δεν ξέρω τι συμαβαίνει...έκανα επαναφορά συστήματος, πλέον το μήνυμα αυτό δεν το βγάζει καθόλου, κανένα άλλο πρόβλημα δεν έχει παρουσιααστεί, και όταν τσέκαρα το φλασάκι για ιούς, σκουλήκια και ψιψιψόνια το βρήκα καθαρό. τι να πω. άβυσσος η ψυχή του φλασάκι (δεν κλίνεται)

Leave a comment:

• Altair
    replied
    lol.με το που ανοίγω το θέμα βλέπω την εικονίτσα του fandango και νόμιζα ότι μου κόλλησε.και βγήκα και ξαναμπήκα και το κατάλαβα.πόσο μούφας είμαι χαχα!

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Σκουλήκι είναι.

http://www.ca.com/us/securityadvisor/virus...s.aspx?id=42049

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Κοιτα, προσπαθησε μεσω του alt+ctrl+del να δεις τι ειναι αυτο το F.exe και που αντιστοιχει. Εαν δεις οτι ειναι κατι το εντελως ασχετο, τοτε προσπαθησε να το πεταξεις μεσα απο το συστημα σου.

Ομως επειδη το προβλημα το ειχα κι εγω καποια στιγμη με καποια αλλα προγραμματα ή παιχνιδια, υπαρχει η εξης περιπτωση:

Καποια στιγμη ενω επαιζα Half-Life 2, μου εβγαλε ακριβως το ιδιο πραγμα ενω ειχε κολλησει ο υπολογιστης για λιγο. Πιθανολογω πως ειναι ενα τυπικο RAM Failure, οτι δλδ η υπολογιστης την δεδομενη στιγμη δεν μπορεσε να παρει απο την RAM τα δεδομενα και τερματισε το προγραμμα. Δεν ειναι σπανιο φαινομενο (thank Bill for that). Απο την στιγμη που μου λες οτι εχεις λαπτοπ, υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να εχεις "χτυπημενη" RAM και να πεφτει στην εκκινηση το προγραμμα πανω στο χτυπημενο σημειο, οποτε και δεν μπορει ο υπολογιστης να διαβασει απο την ΡΑΜ τα δεδομενα.

Σε καθε περιπτωση ισχυουν τα γνωστα: antivirus, add-aware, spy-bot και στην τελικη format.

Leave a comment:

• Alexandros
    replied
    Βεβαίως και γίνεται να μεταφέρθηκε μέσω του flash. Περισσότερες πληροφορίες εδώ : http://www.ca.com/us/securityadvisor/virus...s.aspx?id=42049

Προσπάθησε να το σταματήσεις από το msconfig, δεν μου φαίνεται και τόσο τρομερό worm.

Leave a comment:

• fandango
    replied
    PC Helpdesk

δεν είμαι σίγουρος αν έκανα το τοπικ στο σωστό μέρος, αν όχι ας το μεταφέρει κάποιος moderator please.

εδώ και λίγες μέρες, όταν ανοίγω το λαπτοπ μου βγάζει αυτό το μήνυμα:

Πατάω το οκ, εντάξει, δεν εμφανίζεται κάποιο πρόβλημα, αλλά επειδή εχει καταντησει σπαστικό, ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
    δεν μπαίνω στο ιντερνετ από αυτο το λαπτοπ, αν είναι ιός είναι δυνατόν να τον κόλλησα μέσω φωτογραφιών και videos που περνάω με το φλασάκι μου?

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ξέρει κανείς τρόπο να λειτουργήσει το Cryptload;δεν μπορώ καν να το κάνω εγκατάσταση.για βοηθάτε γιατί δεν την παλέυω με τα τορρεντ.και δεν μπορώ να κάνω συνέχεια επανεκίννηση.φοβάμαι μην το κάψω το πισί,είναι και παλιό.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ρε τι λέτε τώρα,με rapidshare βρίσκεις τα πάντα...Έχω βρεί πάρα πολλά σπάνια πράγματα που δεν υπάρχουν σε p2p.
    Απλά πηγαίνετε google και ψάχτε

"τι θέλω να βρω" rapidshare.com/files

Και θα βρείτε πολλά πράγματα.Βέβαια ακόμα και με αυτή την τεχνική βγαίνουν fake αποτελέσματα αλλά μπορείς να τα καταλάβεις πριν μπεις στην σελίδα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Καλά αυτά που ψάχνω εγώ δεν ξέρω αν θα τα έχει (παλιές και όχι και τόσο γνωστές ταινίες). Και με το rapidshare έχω μεγάλα προβλήματα (αν και το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι τα άχρηστα videoclubs, lol), αλλά έχω βρει αρκετό πράμα και μάλιστα πολύ "θαμένο". Όπως και να έχει, βαριέμαι το ψάξιμο για αυτό και προτιμώ τη γρήγορη και εύκολη λύση του shareminer.com μαζί με κάποια fora. Έχω βρει αρκετά καλά sites που έχουν πάρα πολύ πράγμα και τα ξεζουμίζω.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Torrent is for the weak, εγώ χρησιμοποιώ rapidshare και κατεβάζω συνήθως με 1500-1800.
    [/b]
    Στα καλα private torrent sites εχεις σχεδον τις ιδιες ταχυτητες και imo εχει μεγαλυτερη ποικιλια απο το rapidshare..

Επισης πρεπει να πληρωσεις στο rapidshare αν θες να κατεβαζεις οπως πρεπει.. ;) ;)

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Torrent is for the weak, εγώ χρησιμοποιώ rapidshare και κατεβάζω συνήθως με 1500-1800.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Oi proskliseis sto greek-tracker exoun katargithei pleon. Prepei na petixeis anoixtes eggrafes

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Εχει κανεις invite για το greek-tracker η για το torrentleech.org η για κανα αλλο καλο site με torrents..??

Επισης ποιο πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο bitorrent client και τι settings εχετε..? εγω εχω utorrent και εχω βαλει αυτα τα setting http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=161304 και πιανω περιπου 500-900kb οταν υπαρχουν seeders.. ;) ;)

Leave a comment:

Working...
X