Originally posted by Koul
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PC Helpdesk
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Loggo + Koul, καλό είναι να τα δοκιμάσετε ΟΛΑ, καθώς υπάρχει και πρόβλημα συμβατότητας στα περισσότερα, απ' όσο έμαθα...
-
To proxifier το έχεις δοκιμάσει?Originally posted by Xeno View PostΞερει κανεις απο VPN / Proxy servers και τα ρεστα;
Ψαχνω με καποιο τροπο να "αλλαξω" IP σε καποια αγγλικη για να εχω προσβαση σε ενα προγραμμα (Spotify).
Οι λυσεις μεσω web browsers δε με καλυπτουν γιατι δε θελω προσβαση σε σελιδες αλλα στην εν λογω εφαρμογη.
Η οποια βοηθεια θα εκτιμηθει ιδιαιτερως
.
Εγώ έχω βάλει κάποια σε windows7 x86 του στύλ Carmageddon 2, house of the dead και δούλεψαν μιά χαρά.Originally posted by Loggo View PostΈχω μια φτιάξει μια λίστα με παλιά PC games (95-99) που θέλω να ασχοληθώ. Το ζήτημα είναι, έχει δοκιμάσει κανείς να τρέξει παλιά PC games σε Windows 7;
Να το προσπαθήσω ή μπα;
Leave a comment:
-
Έχω μια φτιάξει μια λίστα με παλιά PC games (95-99) που θέλω να ασχοληθώ. Το ζήτημα είναι, έχει δοκιμάσει κανείς να τρέξει παλιά PC games σε Windows 7;

Να το προσπαθήσω ή μπα;
Leave a comment:
-
Ξέρει κανείς τι παίζει με τον εξωτερικό σκληρό δίσκο μου?
Μία μου βγάζει κόκκινα λαμπάκια και σε λίγο βγάζει μπλε. Μία όταν συνδέω το USB, μου λέει ότι τα Windows δεν αναγνωρίζουν την συσκευή αυτή και μου βγάζει κόκκινα λαμπάκια στην συσκευή εκείνη.
Λες να έχει κάποιο πρόβλημα?
Leave a comment:
-
Ξερει κανεις απο VPN / Proxy servers και τα ρεστα;
Ψαχνω με καποιο τροπο να "αλλαξω" IP σε καποια αγγλικη για να εχω προσβαση σε ενα προγραμμα (Spotify).
Οι λυσεις μεσω web browsers δε με καλυπτουν γιατι δε θελω προσβαση σε σελιδες αλλα στην εν λογω εφαρμογη.
Η οποια βοηθεια θα εκτιμηθει ιδιαιτερως
.
Leave a comment:
-
Μόνο Baudtec είχανε στον ΟΤΕ.Με το παλιό μου ρούτερ είχα προβλήματα αλλά όχι τόσο έντονα μέχρι πριν το αλλάξω.
Leave a comment:
-
που πατε και τις βρισκετε αυτες τις ανυπαρκες μαρκες?
χαθηκε να παρεις πχ ενα sagem απο τον οτε?
με το παλιο σου router ειχες απο παντα προβληματα με disconnects η προεκυψαν πριν το αλλαξεις?
Leave a comment:
-
Έχω τα εξής 3 προβλήματα με το πισί μου.Υποθέτω βέβαια με ένα φορμάτ θα λυθούν αλλά δεν παίζει αυτή η επιλογή τώρα.
1)Όταν βάζω να ανοίξει μια σελίδα ή να κατεβάσω μια ταινία,αν δεν μετακινώ το ποντίκι,μένει εντελώς στάσιμη όλη η σελίδα ή η πρόοδος του αρχείου που κατεβαίνει.Μου το έχει ξανακάνει πιο παλιά αλλά σήμερα δεν παλεύεται η κατάσταση.
2)Όταν βάζω να δω βίντεο στο youtube,όποτε πατάω play/stop κολλάει για λίγο πριν αρχίσει το βίντεο.
3)Κολλάει συνέχεια ο explorer.exe.
Καμιά λύση πέρα από το φορμάτ;
Leave a comment:
-
Θυμάστε το πρόβλημα που είχα με τα συνεχόμενα disconnects;Τελικά δεν παίζει να έφταιγε μόνο το ότι το ρούτερ ήταν παλιό,αλλά και το ότι το είχα πάνω στο κουτί του υπολογιστή.Θερμαινόταν το ρούτερ,θερμαινόταν το κουτί και γινόταν της κολάσεως.
Το καινούριο ρούτερ που πήρα είναι ίδια εταιρεία (ΟΤΕ-Baudtec) αλλά άλλο μοντέλο.Εν τω μεταξύ είναι εντελώς ηλίθιο.Έχει κάτι μικροσκοπικά ποδαράκια για να στηρίζεται και από κάτω είναι ανοχτό ώστε να αερίζεται.Το έβαζα κι εγώ λοιπόν ανάποδα,για να αερίζεται καλύτερα.Τα disconnects όμως επέμεναν.Σε μικρότερο βαθμό βέβαια αλλά και πάλι συνεχίζονταν.Τώρα το έχω ανάποδα πάνω στο γραφείο κι έχει να με πετάξει 10 μέρες (να χτυπήσω ξύλο,το λύσαμε το θέμα).
Είπα απλά να το γράψω,μήπως έχει και κάποιος άλλος κάνα παρόμοιο πρόβλημα.
Leave a comment:
-
Να πάρει τα πιο ακριβά ΑΝ βέβαια έχει την οικονομική δυνατότητα, αλλιώς....
Τα πιο φτηνά, έχω ακούσει ότι πολύ καλά είναι τα linksys, αλλά εγώ έχω ένα ASUS και είμαι ικανοποιημένος.
Leave a comment:
-
Έχω μια ερώτηση. Ένας φίλος μου θέλει να βάλει ασύρματο Ίντερνετ και δεν ξέρει τι modem nα διαλέξει. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Τι πρέπει να προσέξει στην επιλογή?
Leave a comment:
-
Ehei anakoinothei kairo kai o ote den ehase eukairia kai to promotarei san diki tou prosfora :S
Leave a comment:
-
Έχουν αρχίσει αρκετό καιρό. Στον Πειραιά εδώ και 5 μέρες έχουμε και εγώ και φίλος μου διπλασιασμένες ταχύτητες (και καλά, στα 12mbps πήγε η δικιά μου. Η δικιά του κλειδώνει στα 18 του κωλόφαρδου).
Leave a comment:
-
Μα και εγώ, δε γνώριζα κάτι, μόλις το έμαθα πόσταρα να μάθω περισσότερες πληροφορίες αλλά τελικά έψαξα και κάτι βρήκα.
Οι οχτάρες θα γίνουν εικοσιτεσσάρες, και οι 2mbit θα διπλασιάσουν το upload. Το θέμα είναι, πότε;
Leave a comment:
Leave a comment: