Ευχαριστώ και τους 2 για το ενδιαφέρον ;) Όταν βρεθώ στην ανάγκη για νέο σκληρό(σύντομα δηλαδή...) θα εξετάσω και τις 2 περιπτώσεις και θα κρίνω τότε.Πάντως τα 250GB που λες Marvell με έψησαν
) πολλοί αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα με εμένα(σε πολλούς τους χάλασε μετά από κανά μήνα και σε αυτούς) σχετικά με το μοντέλο των 40GB.
) και αυτοί θα το έλεγχαν για τα περαιτέρω.Ούτε στοιχεία μου ζήτησαν,βέβαια,ούτε τίποτα.Αυτά,λέει,πρέπει να τα γράφω εγώ μέσα σε ένα χαρτί που θα βρίσκεται στο κουτί μαζί με το PS3.Και το πιο κορυφαίο ακόμα είναι ότι όταν τους ρώτησα πόσο θα πάρει η αντικατάσταση,μου απάντησαν(ευγενικότατα πάλι)ότι επείδη έχει τελειώσει η παρτίδα των 40Gb(από τα άπειρα προβλήματα που έχουν προφανώς δεν προλαβαίνουν να τα αλλάζουν)ότι αν είμαι τυχερός την...επόμενη εβδομάδα θα μου έχουν στείλει το καινούριο.Τι να πω...Εγώ βλέπω ότι έσκασα τόσα λεφτά για να πάρω ένα προβληματικό μηχάνημα και πρέπει να ακολουθήσω ολόκληρη διαδικασία για να μου το αλλάξουν.Και αν αυτό που θα μου στείλουν είναι και αυτό προβληματικό ξανά μανά τα ίδια.Έχω ξενερώσει όσο δεν πάει...
. Καιρός κάποιος άλλος να κάνει το ακριβώς αντίθετο XD .[/b]
).[/b]
) και θα περιμένω το Devil May Cry για να ξαναχαρώ τις δυνατότητες του PS3 μου...
Comment