Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μicrosoft Helpdesk

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Κατάλαβα.Σε μεγάλο μπελά πήγα να μπλέξω.Δε βαριέσαι καλή είναι και η οθόνη του υπολογιστή.Ευχαριστώ Kirby για τις διευκρινήσεις.
    Carpe diem

    Comment


    • Γιατι να συμβιβαστεις με την οθονη οπως λες;
      Κανε stream στο XBOX απλα και ωραια.

      Δοκιμασε το ps3 media server (ετσι λεγεται αλλα λειτουργει και σε xbox) με το οποιο stream-αρεις και mkv και ο,τι θες και παιζει και υποτιτλους.
      Απο σκληρο btw δε γινεται αυτο αλλα οι media servers απλα σου λυνουν τα χερια.
      Απλο ειναι αν εχεις πανω στο router pc και κονσολες θα βγαλεις ακρη χωρις να παιδευτεις καθολου.

      Comment


      • Με το εργαλείο των windows δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Με κάποιο άλλο πρόγραμμα διαχείρισης partition με περισσότερες δυνατότητες γίνεται. Θα πρέπει να μικρύνεις το partition που θέλεις να κρατήσεις και στον έξτρα χώρο εκτός του partition που θα δημιουργηθεί μπορείς να κάνεις φορμάτ και να ορίσεις καινούργιο partition με ότι σύστημα αρχείων θέλεις.
        Το πιο γνωστό είναι το Partition Magic αλλά δεν είναι δωρεάν. Ίσως υπάρχει και δωρεάν εναλλακτική.
        Συμφωνώ πως είναι λίγο κρίμα που η MS δεν πρόσθεσε NTFS υποστήριξη για το 360 και ούτε η Sony EXT2/3 για το PS3 αλλά νομίζω πως γενικά το FAT32 έχει καθιερωθεί ως standart μια και οι περισσότεροι εξωτερικοί USB δίσκοι έρχονται pre-foramted σε αυτό το σύστημα.
        Η αλήθεια είναι πως το FAT32 είναι το de facto standard για φορητές συσκευές και εξωτερικούς σκληρούς. Είναι όντως fail όμως να μην υποστηρίζει NTFS η Microsoft...
        Η πιο εύκολη λύση όμως θα ήταν να στήσεις ένα media server, μια και δεν υποστηρίζονται όλα τα format για άμεσο playback από το USB HDD όπως υποστηρίζονται άνετα στο PC. Πρέπει να έχουν συγκεκριμένο format, encoding, bitrate κτλ. (ξενέρωσα αρκετές φορές με το PS3 έτσι). Επίσης δεν υπάρχει υποστήριξη υποτίτλων εκτός αν πρόκειται για αρχεία VOB ή είναι hard pressed στο βίντεο (πάλι στο ps3 αναφερόμενος, αλλά δεν νομίζω πως με το 360 είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα). Με το media server ξεπερνάς αυτό το πρόβλημα αλλά απαιτεί να λειτουργεί συνέχεια το PC...
        Αλήθεια, με PS3 media server μπορείς να παίξεις όλα τα φορμάτ; Εμένα κάποια δε μου τα παίζει ακόμα και έτσι (δεν έχω δοκιμάσειμε σκληρό για να είμαι ειλικρινής)... Το ότι πρέπει να λειτουργεί το PC δε νομίζω πως είναι σοβαρό πρόβλημα. Στο Xbox360 είχα πολύ κακή εμπειρία με το Media Server. Πέρα από το γεγονός πως το setup είναι πιο δύσκολο (στην περίπτωση του PS3 δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα εκτός από installation ενός προγράμματος στο PC) είναι απελπιστικά αργό σε wireless (5 λεπτά να κατεβάσει μια φωτογραφία).
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

        Comment


        • Συνήθως ότι μπορεί να παίξει το PC σου μπορεί και να stream-αρει ένας media server. Τώρα για τις ταχύτητες έχει συνήθως να κάνει με ρυθμίσεις, ports και firewalls. Από την δική μου εμπειρία τα SD βίντεο έπαιζαν μια χαρά, με μόνο τα HD να υπήρχε σοβαρό lag· έκαναν πολύ ώρα μέχρι να ξεκινήσουν και σταματούσαν τρεις και λίγο για buffering....
          Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
          ---------------------
          animEΛ_ΛΑΣ

          Comment


          • Εχω κι εγω θεμα με τα hd videos ρε γαμωτο. Μακαρι να υπηρχε καποιος τροπος να γινει και η δουλεια μεσω σκληρου, αλλα απ' ο.τι φαινεται το streaming ειναι μονοδρομος.

            Comment


            • Εμένα δε με νοιάζει αν είναι κάπως αργό. Κάποια βίντεα δεν τα φορτώνει καθόλου...
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

              Comment


              • Το τελευταίο καιρό σέρνεται η σύνδεση μου και δεν μπορώ να βρω γιατί σκατά κολλάνε τα sites. Λίγα από τα forums και οι εφημερίδες είναι μια χαρά και συνδέονται. Κάποια κάνουν 1 ώρα να ανεβάσουν πληροφορία για να μπω ή οτιδήποτε άλλο.

                1) Δοκίμασα Cookies να διαγράψω. @@
                2) Δοκίμασα reboot το modem μου. @@

                Ξέρετε άλλον τρόπο για να στρωθεί η σύνδεση μου και να μπουν όλα τα sites όσο πιο γρήγορα γίνεται ?
                sigpic

                Comment


                • ΟΤΕ.

                  Comment


                  • Originally posted by Xeno View Post
                    ΟΤΕ.
                    Από που ως που να στραφώ σ' αυτό το έκτρωμα ? Λέμε, έχω κόψει επαφές μαζί τους και είμαι Tellas και παραμένω και ήσυχος.
                    sigpic

                    Comment


                    • Γι' αυτο ολα λειτουργουν τελεια ε;

                      Comment


                      • Τι να σου πω εγώ? Εσύ ξέρεις...
                        sigpic

                        Comment


                        • Χθες ξεκινησε κι επισημα το XBOX Live στην Ελλαδα - ζουμε μεγαλες στιγμες.
                          Discuss (γιατι εγω βαριεμαι).

                          Comment


                          • Εχτές; Εγώ πριν μία βδομάδα άλλαξα τις ρυθμίσεις στο ID μου (έβαλα ελληνικά στοιχεία) και το δέχτηκε κανονικά. Έκανα κάτι λάθος;

                            Comment


                            • Ήρθε στην Ελλάδα κάτι που χρησιμοποιούμε από το 2004, τόσο καλά
                              Τουλάχιστον πλέον θα μπορούμε να πληρώνουμε απευθείας από το dashboard χωρίς να προσευχόμαστε να μην μας κάνει πρόβλημα με την κάρτα

                              Comment


                              • Οποιος θελει να πληρωνει τα μαλλιοκεφαλα του ας το κανει. Ακομα και σε λιρες ηταν πανακριβα μεσω dashboard, μη δεις καλυτερα τις τιμες σε ευρω για το ελληνικο xbl γιατι θα φριξεις.
                                Ευτυχως που οι καρτες για XBL πιανουν σε ολον τον κοσμο και οι Points cards ειναι κοινες για ολη την Ευρωπη .

                                Comment

                                Working...
                                X