Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gamers Odyssey Steam Community

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Ο ένας προσπαθεί να μάθει πώς δουλεύει μία υπηρεσία ψηφιακής διανομής επί 6 χρόνια (με ασταθές και, εν γένει, καθόλου ίντερνετ) και ο άλλος γενικεύει το 0,0000000001%. Δεν την παλεύετε κάστανο παίδες.

Straier για κάποιο λόγο θέλω να πιστεύω ότι το standardisation θα γίνει σε επίπεδο software, κοινώς θα φτιάξουν βιβλιοθήκες που θα είναι συμβατές με μεγάλη γκάμα από hardware και θα είναι και optimised.

Πολλά θέλω, μάλλον αυτό που λες εσύ θα γίνει .
    Τι γενικεύω;Από τη στιγμή που εμένα δεν με καλύπτει και δεν μου κάνει,το θέμα θεωρείται λήξαν.Δεν πα να λέτε εσείς.Κάποτε και το Χ360 έκραζα καθώς και το ΠΣ3.Με τον καιρό,βελτιωθήκανε και με κάνανε να αλλάξω γνώμη.Μέχρι να καταφέρει και το Στημ το ίδιο πράγμα,η γνώμη μου δεν αλλάζει.ΤΙ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Το πρόβλημα που ανέφερε ο παίχτης εγώ το βίωσα το 2012.
    εισαι σίγουρος πως δεν έκανες κάτι λαθος;

προσωπικά στο οτιδήποτε εχω κατεβάσει από το steam ολόκληρο game ή κάποιο ντέμο δεν έχει παρουσιασθεί κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν τελικά δεν έκανες κάτι λάθος και απλά ήσουν άτυχος συμβαίνουν και αυτά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως steam sucks, δεν μπορεί να ισχύει steam sucks όταν τους τελευταίους μήνες αγόρασα απο το steam περίπου 15 με 18 games με λίγοτερα από εκατό ευρώ (γύρω στα 90 ευρώ).

υγ:ένα πολύ μεγάλο + για το steam είναι πως υποστηρίζει και paysafe, έτσι πας στο περίπτερο ή όπου αλλου ξερεις πως πουλάνε, και αγοράζεις μια των 10,20,50 ευρώ και έτσι δεν μπλέκεις ουτε με πιστωτικές, χρεωστικές κτλ απλά και ωραία πράματα.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Let off some steam Altair...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ο ένας προσπαθεί να μάθει πώς δουλεύει μία υπηρεσία ψηφιακής διανομής επί 6 χρόνια (με ασταθές και, εν γένει, καθόλου ίντερνετ) και ο άλλος γενικεύει το 0,0000000001%. Δεν την παλεύετε κάστανο παίδες.

Straier για κάποιο λόγο θέλω να πιστεύω ότι το standardisation θα γίνει σε επίπεδο software, κοινώς θα φτιάξουν βιβλιοθήκες που θα είναι συμβατές με μεγάλη γκάμα από hardware και θα είναι και optimised.

Πολλά θέλω, μάλλον αυτό που λες εσύ θα γίνει .

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το πρόβλημα που ανέφερε ο παίχτης εγώ το βίωσα το 2012.Από κει και πέρα,γουστάρετε δε γουστάρετε,ο ατμός σακάρει άσχημα.Οκ,σας βολεύει,πάσο.Εμένα δ εμε βολεύει,μου κάνει τη ζωή δύσκολη και όχι μόνο σε μένα,άρα σακάρει.Απλά πράγματα.Τέλος.+-.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Δηλαδη εσυ προσπαθεις 6 χρονια να παιξεις παιχνιδια στο steam και δεν τα καταφερνεις?? Αυτο θες να μας πεις??

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Τουλαχιστον αστεια η κουβεντα "Ειχα το steam το 2004 και δεν ηταν καλο" Ελεος ρε παιδες 2012 εχουμε..
    Μιλάω για όλη την περίοδο 2004-2010 όπου προσπαθούσα να παίξω αυτά π είχα αγοράσει.Δεν μιλάω μεμονωμένα για το 2004.Παρερμηνευσες

Leave a comment:

• straier
    replied
    straier αναφερόμουν στο πόσο επαναστατικό θα είναι το standardisation στο PC gaming και πώς αυτό θα φέρει ακόμα περισσότερο κόσμο στο PC. Επίσης το standardisation για κάποιο λόγο δε νομίζω να έρθει τόσο με τη δημιουργία κλειστών hardware (λογικά η δυνατότητα αναβάθμισης θα παραμείνει), αλλά με τη δημιουργία drivers, βιβλιοθήκες και optimisations που θα είναι universal.
    To standardisation στο PC θα γίνει με μια νέα πλατφόρμα ανάπτυξης παιχνιδιών; Αν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση ελεύθερα τότε μιλάμε για κάτι σαν το directx ή έστω το android (το οποίο όμως δεν βασίζεται στο να ξεζουμίζει το hardware, ενώ οι επιλογές hardware είναι πολύ συγκεκριμένες) ουσιαστικά που αν και φαντάζομαι πως θα είναι καλοφτιαγμένο δεν το θεωρώ τόσο επαναστατικό ή κάτι που μου λείπει προσωπικά από τις παρούσες επιλογές.
    Αν δε μπορείς να κάνεις αναβάθμιση ελεύθερα (εγώ έτσι κατάλαβα) τότε μιλάμε απλά για νέα κονσόλα βασισμένη στο steam ή έστω iOS με καλύτερα παιχνίδια (αν βγαίνει καινούργιο μοντέλο κάθε εξάμηνο ή χρόνο).

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Νομίζω install χωρίς steam δν γίνεται BB
    μαλλον δεν κατάλαβες τι είπα, δεν ειπα πως δεν χρειάζεσαι το steam αλλά άμα έχεις το dvd δεν χρειάζεται να κατεβάσεις ολοκληρο το game απο το steam (μόνο ότι patch έχει βγει) και επειδή βαριεμαι να γράφω δες εδω:

Installing from Disc instead of Steam

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Τουλαχιστον αστεια η κουβεντα "Ειχα το steam το 2004 και δεν ηταν καλο" Ελεος ρε παιδες 2012 εχουμε..

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Νομίζω install χωρίς steam δν γίνεται BB

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Δεν το σώζεις παίχτη. Βασικά κανένας που λέει αυτά τα πράγματα για τη steam δεν το σώζει, είστε 5 κλικ μακριά από το να κατεβάσετε τον client, να κάνετε sign in και να κατεβάσετε ένα παιχνίδι. Μπείτε στη διαδικασία να το κάνετε, ψάξτε και λίγο τα libraries της υπηρεσίας και μετά τα ξαναλέμε.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ote είχα...Μιλάω για όλη τη διαδρομή απ'το 2004 ως το 2010.Κάπου στο 2007 είχα σύνδεση αν θυμάμαι για μερικούς μήνες

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    OK απλά εγώ έτσι τη γνώρισα και αυτό λέω.Αν έχει αλλάξει κάτι ΟΚ εσείς ξέρετε.Απλά καταθετω την εμπειρία μου.
    παιχτη απλά λολ έχεις να μπεις steam απο τοτε που βγήκε το episode one ή two και μιλάς για steam 2004 κτλ εδώ το 2009 steam είναι κατώτερο του σημερινού steam.

επίσης άμα έχεις σε δίσκακι το game εννοειτε πως δεν χρειάζεται να το κατεβάσεις το κανεις εγκατάσταση στον σκληρό δίσκο από το dvd.

υγ:

τραυματικές εμπειρίες με ταχυτητες ιντερνετ; πότε το 2004; με ταχύτητες του φούτσου;

Δεν είδα απλά, ήμουν ο ίδιος παθών.Η χρονική περίοδος είναι μεταξύ 2002 και 2010 ουσιαστικά.Και ακόμη και την στιγμή που είχα για ένα μικρό διάστημα δικό μου internet δεν μπόρεσα. να τα ευχαριστηθώ τα games μου καθώς αργούσαν να κατεβουν και ακόμη και όταν κατέβαιναν η steam με πετούσε συνεχώς εκτος(bugs φαντάζομαι) και έπρεπε να ξανασυνδεομαι internet για να κάνει όλα τα updates.Είχα ξενερώσει απίστευτα με το όλο σκηνικό που αναγκάστηκα να δώσω το λογαριασμό μ στην τελική!!!
    άμα έβαλες οτιδήποτε άλλο εκτος από οτε καλά να παθεις, οι άλλοι δεν φημιζονται για τις σταθερές συνδέσεις. Ο αδελφος μου βάλαν ΗΟL και το ping στα καλα καθούμενα πάει απο τα 30 ms στα 300 ms. Άρα ή επέλεξες ΓΤΠ πάροχο ή είχες ΓΤΠ ρουτερ.

Είχα καλή σύνδεση για τα δεδομένα της εποχής.1mbps ήταν αλλά πάλι αργούσε αδικαιολόγητα να κατεβάσει τα games...
    2004 ήταν sorry
    με 1 mbs 15 gb game θες καμια 10+ ώρες να το κατεβάσεις αλλά και πάλι έκανες μαλακία αφού τα ειχες σε dvd δεν χρειάζονταν να τα κατεβάσεις απλά είσαι/ήσουν νουμπάς:xp:

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    OK απλά εγώ έτσι τη γνώρισα και αυτό λέω.Αν έχει αλλάξει κάτι ΟΚ εσείς ξέρετε.Απλά καταθετω την εμπειρία μου.

Leave a comment:

Working...
X