Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gamers Odyssey Steam Community

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Ε οκ αν μιλάμε για τη Steam του 2004 συμφωνώ, τότε όντως μάπα ήταν. Guess what, έχουμε 2012 και η Steam τα τελευταία 4 χρόνια που τη χρησιμοποιώ είναι σταθερότατη.

La-de-da

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Είχα καλή σύνδεση για τα δεδομένα της εποχής.1mbps ήταν αλλά πάλι αργούσε αδικαιολόγητα να κατεβάσει τα games...
    2004 ήταν sorry

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Εκλεβα wifi απο το γείτονα και έπαιζα, μια μέρα το έκοψε και δεν μπορούσα να κατέβασω αυτο που ήθελα..

Steam sucks...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Δεν είδα απλά, ήμουν ο ίδιος παθών.Η χρονική περίοδος είναι μεταξύ 2002 και 2010 ουσιαστικά.Και ακόμη και την στιγμή που είχα για ένα μικρό διάστημα δικό μου internet δεν μπόρεσα. να τα ευχαριστηθώ τα games μου καθώς αργούσαν να κατεβουν και ακόμη και όταν κατέβαιναν η steam με πετούσε συνεχώς εκτος(bugs φαντάζομαι) και έπρεπε να ξανασυνδεομαι internet για να κάνει όλα τα updates.Είχα ξενερώσει απίστευτα με το όλο σκηνικό που αναγκάστηκα να δώσω το λογαριασμό μ στην τελική!!!
    Είναι σα να λες "Το Internet sucks επειδή έχω μάπα σύνδεση." Μπράβο, ωραίος!

Επίσης θα ήθελα να μου πεις πώς χρησιμοποιούσες τη steam το 2002.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Originally posted by sub_zero View Post
    Πως; Γιατί εγώ μόνο αυτό βρήκα https://support.steampowered.com/kb_...3160-agcb-2555 το οποίο ουσιαστικά είναι για να παίζει μονίμως offline. Αυτό που ψάχνω είναι αν σε περίπτωση που γίνει οτιδήποτε και είμαι χωρίς δίκτυο μπορώ να ξεκινήσω το steam με κάποιο τρόπο χωρίς να το έχω γυρίσει από πριν σε offline mode.
    Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι συγκεκριμένο. Αν δεν έχεις Internet και ανοίξεις το Steam θα σου βγάλει ένα πινακάκι που λέει "Cant connect to Steam Servers" και επιλογή "Start in Offline mode".
    Μετά μπορείς να παίξεις ό,τι θες.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Δεν είδα απλά, ήμουν ο ίδιος παθών.Η χρονική περίοδος είναι μεταξύ 2002 και 2010 ουσιαστικά.Και ακόμη και την στιγμή που είχα για ένα μικρό διάστημα δικό μου internet δεν μπόρεσα. να τα ευχαριστηθώ τα games μου καθώς αργούσαν να κατεβουν και ακόμη και όταν κατέβαιναν η steam με πετούσε συνεχώς εκτος(bugs φαντάζομαι) και έπρεπε να ξανασυνδεομαι internet για να κάνει όλα τα updates.Είχα ξενερώσει απίστευτα με το όλο σκηνικό που αναγκάστηκα να δώσω το λογαριασμό μ στην τελική!!!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ένα ακόμα ουσιαστικό σχόλιο από τον παίχτη . Τώρα φαντάζομαι ότι το "κάποια χρόνια πριν" θα μεταφράζεται σε μία random στιγμή μεταξύ 2004-2006 που ο παίχτης είδε έναν random φίλο του να γράφει με 56k τη steam και να προσπαθεί να κατεβάσει το Half-Life 2.

straier αναφερόμουν στο πόσο επαναστατικό θα είναι το standardisation στο PC gaming και πώς αυτό θα φέρει ακόμα περισσότερο κόσμο στο PC. Επίσης το standardisation για κάποιο λόγο δε νομίζω να έρθει τόσο με τη δημιουργία κλειστών hardware (λογικά η δυνατότητα αναβάθμισης θα παραμείνει), αλλά με τη δημιουργία drivers, βιβλιοθήκες και optimisations που θα είναι universal.

Το PC είναι μία πλατφόρμα που προσφέρει δυνατότητες αναβάθμισης, modding και γενικά μία καλύτερη gaming εμπειρία, αρκεί να ξεπεραστούν κάποια "βασικά" πράγματα (όπως το τι κάρτα να βάλεις, τι συνδυασμό hardware να ακολουθήσεις κτλ).

Εδώ όταν μπήκε το Xbox στο παιχνίδι, άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα (ειδικά με το 360), φαντάσου τι θα γίνει αν μπει ένα κανονικό PC στο χώρο.

Leave a comment:

• Hellraider
    replied
    Πως; Γιατί εγώ μόνο αυτό βρήκα https://support.steampowered.com/kb_...3160-agcb-2555 το οποίο ουσιαστικά είναι για να παίζει μονίμως offline. Αυτό που ψάχνω είναι αν σε περίπτωση που γίνει οτιδήποτε και είμαι χωρίς δίκτυο μπορώ να ξεκινήσω το steam με κάποιο τρόπο χωρίς να το έχω γυρίσει από πριν σε offline mode.
    Αυτό είναι για την πρώτη φορά.Μετά μπορείς να ξεκινάς κατευθείαν offline.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Originally posted by ChrisTop View Post
    Ναι, μπορείς να ξεκινήσεις το Steam σε offline mode.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Συμφωνώ με Altair στο θέμα του steam.Είχα αρκετά τραυματικές εμπειρίες στο παρελθόν λόγω κακής ταχύτητας ή μη ταχυτητας κ δν μπορούσα να παίξω τα games που είχα αγοράσει..Οπότε ναι steam sucks όπως το ήξερα τότε..

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Ναι, μπορείς να ξεκινήσεις το Steam σε offline mode.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    αν γινει ποτέ κάτι τέτοιο (χρεοκοπήσει, διαλυθεί η Valve:troll, η valve έχει μεριμνήσει, δεν θα χαθούν τα games που μέσω steam αγόρασε κάποιος.
    Αν ποτε γινει αυτο μια αλλη εταιρια θα αγορασει την πλατφορμα σιγουρα..

Leave a comment:

• straier
    replied
    Αν τα καταφέρουν προφανώς και θα μιλάμε για τη σημαντικότερη εξέλιξη της βιομηχανίας από τότε που φτιάχτηκαν οι κονσόλες (σε hardware επίπεδο πάντα). Βασικά ίσως να μην πρόκειται καν για εξέλιξη αλλά για επανάσταση.
    Δε μπορώ να καταλάβω πού βλέπεις την επανάσταση. Δε βρίσκω διαφορά με τις υπάρχουσες κονσόλες πέρα από τη συμβατότητα με τη Steam πλατφόρμα που μάλλον δεν είναι και τόσο απλό να επιτευχθεί για όλα τα παιχνίδια (διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά μου φαίνεται πως δεν είναι όλα τα παιχνίδια του Steam διαθέσιμα σε Mac και Linux). Μπορεί να μου λείπουν κάποια δεδομένα βέβαια...

ως mods ξεκίνησαν δεν είναι πλέον mods επίσης όχι λιγες φορές ένα mod είναι ανώτερο απο τον βανίλια τίτλο.
    Γι' αυτό και γω προτιμώ τους τίτλους σοκολάτα...

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Το μόνο θέμα που υπάρχει είναι τι γίνεται αν μία μέρα πάψει να υπάρχει το steam.
    αν γινει ποτέ κάτι τέτοιο (χρεοκοπήσει, διαλυθεί η Valve:troll, η valve έχει μεριμνήσει, δεν θα χαθούν τα games που μέσω steam αγόρασε κάποιος.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το θέμα του τι γίνεται όταν χαθεί μία υπηρεσία είναι κάτι πολύ γενικότερο, πιάνει και λογαριασμούς σε google/apple/facebook και τρέχα γύρευε. Η Valve είναι μία αρκετά σημαντική εταιρεία και δε θα ήταν υπερβολή να την βάζαμε στο ίδιο τσουβάλι με τις πρώτες, αναλογιζόμενοι τα δεδομένα του gaming πάντα. Στην περίπτωση πτώχευσής της, το πρώτο πράγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι να αγοραστεί από κάποια άλλη και οι λογαριασμοί να περάσουν σε αυτήν.

Leave a comment:

Working...
X