Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mass Effect 2
Collapse
X
-
Το τέλειωσα. Το τέλος δεν μου άρεσε. Όλο το υπόλοιπο παιχνίδι για μένα ξεπέρασε ακόμα και το Kotor. Moυ πήρε 51 ώρες εξερευνώντας όλο το γαλαξία και κάνοντας όλα τα subquests, full Paragon κάνοντας σε όλες τις περιπτώσεις ότι φαινόταν πιο politicaly correct εκτός από 2-3 που θα φανούν στο τρίτο μέρος. Τα κατεβατά τα φυλάω μέχρι να ασχοληθείτε κι άλλοι με το παιχνίδι, για τώρα loading second playthrough...
-
Deus Dope κάνε ένα playthrough με backstory War hero και spacer ώστε να είσαι 100% το καλό παιδί και μετά δοκίμασε με Εarthborn και Ruthless που είναι το εντελώς αντίθετο ώστε να τους δέρνεις όλους.
Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι η BioWare κατάφερε να προσφέρει υψηλή ποιότητα και στα δύο της IPs κάτι που υποδηλώνει την αξία των γιατρών/μελών της εταιρείας.
Leave a comment:
-
Ώρες ώρες ανακατεύει τόσο το μυαλό μου που έρχομαι σε απόγνωση
Δεν μου 'χει ξανατύχει να μετανιώνω και να αισθάνομαι άσχημα για πράγματα που έκανα, εν αγνοία μου επί το πλείστον για τις συνέπειες, σε ένα παιχνίδι και να εμφανίζονται όλες μπροστά μου στο sequel!
Και οι επιλογές....αυτές οι επιλογές πραγματικά πρέπει να λαμβάνονται χωρίς δεύτερη σκέψη αλλιώς το mindfuck δεν αργεί να έρθει.... Ακόμα δεν το τέλειωσα, αλλά στάνταρ θα φύγει και δεύτερο και τρίτο playthrough για να κρατήσω 3 διαφορετικά saves, ένα με imported Shepard σε full Paragon, ένα με ξανά imported Shepard σε full Renegade και τέλος ένα χωρίς import, σαν να παίζω πρώτη φορά.
Kαι οκ, το να έχεις 2 διαφορετικές επιλογές, τη μπλε και τη κόκκινη, πάει στο καλό. Τι γίνεται όμως όταν έχεις και τρίτη επιλογή; Και με το oucome να είναι εντελώς διαφορετικό και στις τρεις περιπτώσεις; Και σε πολλές μάλιστα από αυτές να πλανάται η αίσθηση ότι οι συνέπειες θα γίνουν ορατές στο τελευταίο μέρος της τριλογίας; Εντάξει, ο RP λαβύρινθος που έχει δημιουργήσει η Bioware ξεπερνά κάθε προσδοκία.
Leave a comment:
-
Μία ερώτηση : το broken οικονομικό σύστημα του 1ου , όπου είχες άπειρα χρήματα στην διάθεσή σου χωρίς να ξέρει τι να τα κάνεις , έχει αλλάξει στο 2ο ;
Ναι εδώ συμβαίνει το αντίθετο,υπάρχουν περισσότερα μαγαζιά και πράγματα να αγοράσεις απ'όσο αντέχει η τσέπη σου. Οπότε και οικονομικά, συμφέρουν πολύ τα submissions.
Leave a comment:
-
Το παιχνίδι θα αποτελέσει την επόμενη μου αγορά όταν βρεθούν τα φράγκα και τερματιστεί για ακόμα μία φορά το 1ο.
Μία ερώτηση : το broken οικονομικό σύστημα του 1ου , όπου είχες άπειρα χρήματα στην διάθεσή σου χωρίς να ξέρει τι να τα κάνεις , έχει αλλάξει στο 2ο ;
Leave a comment:
-
Μην το σκέφτεσαι ! Πάρτο !Originally posted by Ramparter View PostΘα αργησω να το παρω αλλα το θεωρω σιγουρη αγορα. Σκεφτομαι να δω το πρωτο για αρχη.
Εγώ το τερμάτισα σε PC και καλά έκανα. Ήξερα από την αρχή για τα προβλήματα που είχε για την κονσόλα και ακόμα θα συνεχίσω να το πάρω σε PC.
Leave a comment:
-
Θα αργησω να το παρω αλλα το θεωρω σιγουρη αγορα. Σκεφτομαι να δω το πρωτο για αρχη.
Leave a comment:
-
Το καλύτερο όλων είναι ότι ξεφεύγει τελείως σε ύφος από το πρώτο και στην ιστορία. Εξαπλώνεται. Εστιάζει περισσότερο στους χαρακτήρες όπου μέσα από αυτούς μαθαίνουμε για την κουλτούρα των φυλών και τη θέση του καθενός στο σύμπαν. Δεν ξέρω που θα το πάει με το main story, η εντύπωση που έχω μέχρι τώρα είναι ότι αν το Mass Effect ήταν το ορεκτικό, το Mass Effect 2 είναι το κυρίως πιάτο. Και η αιτία για αυτό είναι οι διάλογοι. Είναι θεϊκός ο κόσμος που έχει φτιάξει η Bioware για όσους γουστάρουν sci-fi rpg ή sci-fi γενικότερα.
Ελπίζω αύριο να το έχουν άτομα στην κατοχή τους να μπορούμε να πούμε περισσότερα. Α και όσοι θέλουν να απολαύσουν καλύτερα τις μάχες επιλέξτε hard επίπεδο δυσκολίας, στο normal είναι πολύ εύκολο.
Leave a comment:
-
Υπάρχουν frame drops σε μερικά σημεία του gameplay όπως και μεγάλα loading times ακόμα και με την install to hard drive επιλογή στην έκδοση για Xbox 360.Από κει και πέρα ο τίτλος είναι άψογος, ακόμα και τα mini games που έχουν να κάνουν με descryption και electronics σαν hacker πράγμα είναι πιο ενδιαφέρουσα από τα απλά buttons που πατούσες στο πρώτο τίτλο.
Leave a comment:
-
Δυσκολεύει το πράμα με όλα αυτά που ακούω και διαβάζω. Πρόκειται δηλαδή για σούπερ παιχνίδι που διορθώνει όλα τα προβλήματα του πρώτου. Τι να πω... Με την πρώτη ευκαιρία θα το κοιτάξω, αφού παίξω ξανά το πρώτο Mass Effect.
Leave a comment:
-
Mass Effect 2 EDGE review
The latest video game news, reviews and features from the team at Edge Magazine. Subscribe here today.
Ultimately, Mass Effect 2’s greatest strength is in tying its disparate pieces together, binding the gunplay and conversation systems into something that meshes, while creating an action-RPG that knows stats should be there, but that they should never get in the way of a good headshot. The result is a game that’s grown into its obvious potential. With the first instalment, BioWare built a universe of words – a deeply convincing multicultural sprawl you could read about without ever quite getting to touch. Here, you’re inside it from the start – and the view is often dazzling. [9]
Leave a comment:
-
Και εμένα θα μου άρεσε μια χαοτική κατάσταση όπως τη περιγράφεις, μακάρι κάθε πλανήτης να ήταν εξερευνήσιμος. Το καλό της υπόθεσης πάντως είναι ότι έχουν αλλάξει το ύφος και έχουν προσθέσει ποικιλία. Για κάποιο λόγο το παιχνίδι φαίνεται πιο "ζωντανό" απ΄το πρώτο. Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι ο σταθμός Omega, ο πρώτος σου προορισμός. Είναι απλά όπως πρέπει να είναι μια σωστή, σκοτείνή, sci-fi/cyberpunk πόλη, μια βαβέλ από φυλές, συμμορίες και μαυραγορίτες, φώτα neon παντού και ατμοί στα σοκάκια, διαφημίσεις των εταιριών και κατακλυσμός από κιόσκια που λένε τα latest news του γαλαξία. Η εμπειρία γενικά, είναι πιο immersive.Originally posted by Bartman@r@s View PostΠροσωπικά θα ήθελα να δω περισσότερο κίνηση και ζωντάνια στον εξωτερικό κόσμο π.χ αιωρούμενα αυτοκίνητα , ανακοινώσεις από μεγάφωνα , random ανθρώπους (ή όχι
) να περπατάνε στους δρόμους , εναλλαγή ημέρας και νύχτας , real time quests (δλδ να πρέπει να πραγματοποιηθούν σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή να χρειάζεται να πας σε έναν συγκεκριμένο npc σε συγκεκριμένη στιγμή της ημέρας) .
Δηλαδή πέρα από τον "προσωπικό" χαρακτήρα (με τους διαλόγους , με την ιστορία , με τις μάχες, με τον shepard και το crew του θα ήθελα το παιχνίδι να έχει και χαοτικό χαρακτήρα , με απλά κατά την γνώμη μου πράγματα τα οποία θα κάνουν την περιπλάνηση στον κάθε πλανήτη ευχάριστη
Εδώ ακόμα και τα assignments είναι τελείως διαφορετικά το ένα απ'το άλλο, δεν είναι εκείνοι οι μονότωνοι εσωτερικοί χώροι που απλά άλλαζε η διακόσμιση. Όσα submissions έχω κάνει μέχρι τώρα είναι όλα σε εξωτερικούς χώρους, εντελώς διαφορετικοί στο σχεδιασμό μεταξύ τους. Και ακόμα, στις 17 ώρες που είμαι, δεν μου έχει δώσει Mako-like τζιπάκι.
Μια τελευταία παρατήρηση, χωρίς να θέλω να κάνω κάποιο spoiler εν ρήμη του λόγου, όσοι έχουν σχετικά φρέσκο στη μνήμη τους το πρώτο Mass Effect σίγουρα θα ευχαριστηθούν περισσότερο το δεύτερο σε σχέση με κάποιον που δεν θυμάται ή ακόμα χειρότερα δεν το έχει παίξει καθόλου.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
Leave a comment: