Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mass Effect 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Titus
    replied
    Αφού υπάρχουν αρκετοί φανς του παιχνιδιού στο forum, και πλέον μετράμε και τον Έβανς ανάμεσά μας, ας ξεκινήσω μια κουβέντα για το Legion. Τι είναι, ποιός είναι και τι ρόλο βαράει...

...και κυρίως γιατί φοράει την πανοπλία του Shepard, την οποία παρεπιπτόντως έψαξε και βρήκε. Με βάση τις συζητήσεις μαζί του, το συμπέρασμα που βγάζω είναι πως είναι ένας Geth Shepard, ένας ρομποτικός Ιησούς Χριστός. Προγραμματίστηκε για να μεταφέρει τη συλλογική γνώση των Geth μαζί του, να αποκτήσει όλες τις δυνατές πληροφορίες για τον superior organic Shepard Commander, και να τις μεταφέρει πίσω στους Geth.

Η γνώμη σας?

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Δεν παίζει να ισχύουν, τα saves στο 360 συνδέονται με το gamertag σου οπότε δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι αν δεν έχεις και το αντίστοιχο gamertag.

edit: Έπαιξα ένα δίωρο σήμερα και το χειρισμό το βρίσκω ΟΚ, οι περιγραφές των ικανοτήτων είναι υπερ αρκετές και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το να επιλέγω τις σωστές τεχνικές και biotics.

Η ανανέωση από το πρώτο ΜΕ είναι τεράστια, από τα γραφικά και το animation μέχρι τους διαλόγους, το battle system και την όλη λογική. Έφυγε το equip σύστημα και στη θέση του έχουμε ένα upgrade σύστημα, η λογική στις μάχες έμεινε η ίδια αλλά ανανεώθηκε πολύ, το σενάριο φαίνεται πολλά υποσχόμενο και η όλη αίσθηση είναι φοβερή. Χάρηκα που είδα ότι το scanning για materials γίνεται με έναν πολύ καλύτερο τρόπο και όχι με άσκοπες βόλτες με το mako. Εν ολίγοις πωρώθηκα .

Η Kelly μου την έπεσε με τη μία. Α ρε Liara κέρατο θα φας αν δεν εμφανιστείς γρήγορα .

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Τα saves αραγε ισχυουν και για την 360 εκδοση? Ο μονος λογος που δεν εχω αγορασει ακομα το παιχνιδι ειναι επειδη εχω χασει το playthrough του πρωτου τιτλου (και βαριεμαι να το ξαναπαιξω ).

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Καλά ας το παίξω μία φορά και μετά βλέπουμε.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Εντάξει τα περισσότερα βλακείες είναι, αξίζει να βάλεις αυτά με τις νέες αποστολές και νέους χαρακτήρες.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Όχι δεν έχω περάσει τα DLCs, αξίζουν; Μπορώ να τα περάσω πάντως. Το θέμα είναι ότι με την πατέντα που έκανα για να το παίξω με το 360 pad δε μου εμφανίζονται τα εικονίδια με τις τεχνικές. Αντε να ψάξω να βρω λύση τώρα. Α ρε bioware, τι θα σου κόστιζε να έβαζες εξ αρχής υποστήριξη χειριστηρίων...

edit: Δε φαίνονται τα εικονίδια, αλλά φαίνονται οι περιγραφές τόσο των όπλων όσο και των τεχνικών. Όχι ό,τι καλύτερο, αλλά τουλάχιστον θα παίζω με gamepad .

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Χμ, ίσως βάλω και τα δικά μου...

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Έχεις περάσει και τα DLC?

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Κάτσε λίγο γιατί δε μου βρίσκει τα saves μην τα πάρω .

εδιτ: Μου το δέχτηκε και βρήκα και πατέντα για να το παίξω με 360 pad στο PC (κανονικά δεν έχει υποστήριξη). Α ρε έπος είμαι xD .

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    TΩΡΑ θα γίνεις άντρας!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Για όποιον βαριέται να παίζει ξανά και ξανά το ΜΕ, μπορεί να βρει όλα τα πιθανά saves (με τις επιλογές που θέλει) στο παρακάτω site:

mass, effect, masseffect, mass effect, saves, save, savegame, savegames, annakie, PC, commander, shepard, commander shepard, mods, coalesced.ini, screenshots, screenshot, kaidan, alenko, ashley, liara, t'soni, urdnot, wrex, garrus, vakarian, tali, tali'zorah, thane, krios, jack, subjectzero, subject, zero, miranda, jacob, taylor, grunt, samara, legion, mass effect saves, import, rename, renaming, me2, coalesced.ini

Αντε ξεκινώ ΜΕ2 σε λίγο .

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Mass Effect 2 'Kasumi' DLC priced at $7

Find in-depth gaming news and hands-on reviews of the latest video games, video consoles and accessories.

560 ms points! Λογικά θα το πάρω.

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Με τον soldier + geth shield πάντως το insanity περνιεται σχετικά ευκολα!
    Πέρασα horizon, πηρα και την Τali και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει μάχη που να με εχει προβληματίσει ιδιαίτερα (χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν εχω πεθανει 5,6 αντε 7 φορές ) Γενικά στις μάχες ο soldier σπέρνει και δύσκολα στριμώχνεται ακομα και αν εχουν πέσει τα squad members. Ολα τα λεφτά η geth shield, και μεγάλη διάρκεια εχει (60 secs) και +75% shield και αμα τι φουλάρεις σου δίνεται η επιλογή είτε να δώσεις bonus στo weapon damage ή 100% shields (επραξα το πρώτο!)
    Τιτε καλά έκανες και πήρες assault rifle! Ειναι το οπλο που χρησιμοποιώ συχνότερα με τον soldier! Το sniper θελει το χρόνο του για να σημαδεψεις σώστα και αμα βγεις απο την κάλυψη στο insanity ο χρόνος ειναι μια πολυτέλεια που δεν εχεις! Ακομα και με geth shield ή barrier.

Eπίσης τα πολλα πρόσωπα της Tali!

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Η Tali είναι καλή για το τέλος.Γενικά χαρακτήρες όπως οι Tali και Legion λόγω της drone ability μπορούν να στέλνουν combat drones στους εχθρούς και αυτοί να ασχολούνται μαζί τους.Ειδικά σε στενούς χώρους και σε επίπεδα με πολλούς εχθρούς που έχουν μεγάλη αντοχή τα combat drones σώζουν ζωές από το να σου έρθει ο Krogan Warlord ή το Geth Prime στην μάπα και να σε στείλει.Με λίγη προσπάθεια όλα τα βγάζουμε.Μασάνε οι gamers από δύσκολα ρεεεεε;:xp:

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Κάποια στιγμή μέσα στο Collector's Vessel διαλέγεις μεταξύ της καραμπίνας του Grunt, assault rifle training και ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜΜΜ sniper rifle training! Διάλεξα assault rifle training γιατί ήταν το μοναδικό όπλο που δεν είχα χρησιμοποιήσει σε κανένα από τα δύο παιχνίδια και ήθελα να εκμεταλλευτώ πλήρως το barrier, αλλά αν μέχρι που να βγω από το collector's vessel δω ότι δεν παλεύεται θα κάνω load και θα πάρω sniper rifle. Μάλλον θα αντικαταστήσω τα heavy pistols, που έχουν απελπιστικά λίγα πυρομαχικά με τις assault rifles, που είναι πιο all arounder όπλα, και σα βασικό θα κρατήσω sub machine guns. Η καλύτερη χρήση του charge είναι, κατά τη γνώμη μου, απέναντι σε εχθρό που βρίσκεται δίπλα σε χάσμα (για να πέσει μέσα και να ξεμπερδεύουμε) ή απέναντι σε εχθρό που δεν καλύπτεται από άλλους. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, με φουλ barrier και καραμπίνα, απλά δεν προλαβαίνω να τον σκοτώσω. Συνήθως τους αποτελειώνω με κλωτσομπουνίδια για να μη χαλάω πυρομαχικά.

Αυτό που παρατηρώ στο insanity είναι ότι το παιχνίδι δυσκολεύει απότομα αν δεν έχεις διαλέξει "σωστό" party. Όλοι οι χαρακτήρες έχουν τη χρησιμότητά τους (έχω αφήσει στην άκρη Jack, Tali - παντελώς άχρηστη - και Miranda για να τεστάρω τους υπόλοιπους) αλλά ειδικά αν μπλέξεις σε πίστα με μεγάλες αποστάσεις και δεν έχεις assault rifles ή εναντίον σε armor και δεν έχεις warp / incinerate, την έκατσες...Επίσης το παιχνίδι solo είναι απελπιστικά δύσκολο για μένα.

Με Vanguard, αν κάνεις κάποια upgrades όπλων τα πράγματα βελτιώνονται αλλά παραμένει "άχρωμη" class.

Επίσης, αγαπημένος νέος χαρακτήρας μακράν ο Mordin. Τουλάχιστον νιώθει τύψεις για το genophage...

Leave a comment:

Working...
X