Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mass Effect 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Σχετικά με την τελευταία αποστολή είμαι περίεργος να μάθω πως σκατά τα καταφέρατε και χάσατε crew members. Και εγώ είχα αγχωθεί μπας και μου ψοφήσει κανείς αλλά οι επίλογες ήταν ξεκάθαρες. Garrus squad leader, Legion στον αγωγό καθώς ηταν τρελος χακερας mordin για να επιστρέψει το πλήρωμα στο Normandy και Samara (αχ καλή μου) για το biotic field! Aπλα λιτά και απεριττα. Επίσης υπήρχε ολόκληρο achievement που σου ελεγε οτι μπορεί να επιζήσει ολο το crew στην τελευταία αποστολή δεν το πηρατε χαμπαρι?
    Πρώτον, Λούκο, έπαιζα την PC έκδοση και τα achievements είναι ολίγον τι δυσδιάκριτα. Δεύτερον, το συγκεκριμένο achievement δεν ήξερα αν αναφέρεται μόνο στα μέλη της ομάδας ή και στο crew. Τρίτον, θεώρησα απαραίτητο leader για την ομάδα που θα συνοδεύσει το crew στη Normandy τον Grunt και όχι τον Mordin. Δεν υπάρχει και κάποια λογική για να είναι ο Mordin αλλά δε βαριέσαι . Τέταρτον, αναφερόμουν στο ότι αν κάνεις την οποιαδήποτε αποστολή πριν πας στο Omega 4 Relay σου ψοφάει το crew, εκτός της γιατρού. Πέμπτον, όχι δε μετανιώνω που έπαιξα πρώτα το FF XIII .

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Ε αμην ρε νουμπα ήρθες στα λόγια μας επιτέλους! Οταν σου έλεγα να παίξεις ME και να παρατήσεις την πατάτα το FF με έγραφες ....... βασικά οχι ακυρο στον Noobo το έλεγα αυτο αλλά δεν πειράζει. Βγες και παραδέξου το λάθος σου τώρα και πες FF sucks ME2 rules! βεβαια δεν ειναι αμεσα συγκρίσιμα τα games αλλα δεν γμτε ετσι για να γουσταρουμε.
    Σχετικά με την τελευταία αποστολή είμαι περίεργος να μάθω πως σκατά τα καταφέρατε και χάσατε crew members. Και εγώ είχα αγχωθεί μπας και μου ψοφήσει κανείς αλλά οι επίλογες ήταν ξεκάθαρες. Garrus squad leader, Legion στον αγωγό καθώς ηταν τρελος χακερας mordin για να επιστρέψει το πλήρωμα στο Normandy και Samara (αχ καλή μου) για το biotic field! Aπλα λιτά και απεριττα. Επίσης υπήρχε ολόκληρο achievement που σου ελεγε οτι μπορεί να επιζήσει ολο το crew στην τελευταία αποστολή δεν το πηρατε χαμπαρι?

No One Left Behind 75G
    Keep your team alive through the suicide mission! (Hellooo!!)

Θα έκραζα και αλλο αλλα πάω για καφε! Ουστ και καλο σαββατοκυριακο.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Tp

spoilers επίσης .

Έχει λίγες μέρες που το τερμάτισα, αλλά λόγω κάποιων λάθος επιλογών είπα να ξαναβάλω την suicide mission. Αρχικά να πω ότι ο dj είναι n00b. Μου αρέσει που με διαβεβαίωνε ότι το crew πεθαίνει ό,τι και να γίνει. Ευτυχώς που μου έκοψε να φορτώσω ένα save πριν κάνω τις αποστολές που ανέφερα παραπάνω και να μπω αμέσως στο omega 4 relay. Αποτέλεσμα φυσικά να σώσω όλο το πλήρωμά μου και να είμαι uber cool. Πέραν της n00b-οσύνης του Dj, βρε Titus, από το να μιλάς με γρίφους πες ένα ξεκάθαρο "Έμπα μέσα στο relay αγόρι μου χωρίς να κάνεις αποστολές" . Τέλος πάντων, δε με χάλασε το δεύτερο playthtrough της suicide mission, κατάλαβα πολύ καλύτερα πώς δουλεύει το πράγμα και τι επιλογές και κινήσεις πρέπει να κάνεις ώστε να τη βγάλεις καθαρή.

Ξεκινάω από το τέλος: η suicide mission ήταν ΓΑΜΑΤΗ. Καιρό είχα να πωρωθώ τόσο πολύ με ένα set piece οποιουδήποτε παιχνιδιού. Η όλη δομή της και η λογική που ακολουθούσε, σχετικά με τις επιλογές που έκανες σε όλο το παιχνίδι, είναι εξαιρετική και πραγματικά αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν πχ πήγαινες με το που ξεκινάει το παιχνίδι, με λιγότερο party members, τι έκβαση θα είχε με λιγότερα ολοκληρωμένα loyalties, χωρίς αναβαθμίσεις στο σκάφος κτλ. Προφανώς και θα πέθαινε το μισό party, το τι αντίκτυπο θα είχαν όμως όλα αυτά στο ME3 μόνο η Bioware το ξέρει. Φοβερό set piece, τι να πω...

Το game ήταν αρτιότατο και απολαυστικό, αναρωτιέμαι για μία ακόμα φορά πώς ξενέρωσα. Το μόνο στοιχείο που δε μου άρεσε είναι - και πάλι - η εξερεύνηση των πλανητών, τόσο για missions, όσο και για πόρους. Στο 3 ελπίζω να το βγάλουν τελείως αυτό το σύστημα και να σκεφτούν κάτι άλλο. Στην τελική ας φτιάξουν ένα ισορροπημένο currency σύστημα και ας αγοράζουμε τις αναβαθμίσεις και τα όπλα, δε χάλασε και ο κόσμος. Από το ό,τι να 'ναι σύστημα του 1 και από το άλογο σύστημα του 2 καλύτερα να πάμε σε κάτι παρωχυμένο, αλλά λειτουργικό.

Διάφορες επιλογές σε όλο το παιχνίδι φαίνεται ότι θα έχουν καθοριστικό ρόλο στο πώς θα εξελιχτεί το σενάριο του 3. Θα τολμούσα να φανταστώ μάλιστα να υπάρχει τελείως διαφορετική εξέλιξη της ιστορίας με βάση αυτές τις επιλογές. Αποκορύφωμα όλων αυτών φυσικά το αν θα καταστρέψεις την Collector's Base στο τέλος ή όχι. Ελπίζω και η ίδια η Bioware να θέλει να περιπλέξει τα πράγματα και να δημιουργήσει ένα περίπλοκο δέντρο με πιθανά σενάριο, βασισμένα στις αποφάσεις που πήρες. Πχ, έστω ότι αφήνεις ανέπαφη τη βάση των Collectors, αλλά εναντιώνεσαι στον Illusive Man. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχτούν τα πράγματα. Μπορείς φυσικά να την αφήσεις και να πας με το μέρος του, ή να την καταστρέψεις και να είσαι μία και καλή εχθρός του. Θα δείξει. Πάντως ανυπομονώ να δω τη συνέχεια και σίγουρα πριν την κυκλοφορία του θα πέσει replay του 2 (μακάρι και του 1, ανάλογα με την όρεξη) με renegade προσανατολισμό.

Αυτά σε γενικές γραμμές, ΑΑΑ τίτλος. Μπράβο στην Bioware, το σχετικά μέτριο ΜΕ το μετέτρεψε σε έναν αρτιότατο και πλήρη τίτλο.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Dp

Τελικά έψαξα όλους τους πλανήτες, βρηκα συνολικά 8 αποστολές και όσο τις έκανα βγήκαν άλλες 2. Εν ολίγοις, είχα αφήσει 10 αποστολές, τις οποίες και ολοκλήρωσα χωρίς κάποιον περιορισμό. Είμαι 25 level και θέλω ακόμα 25 xp για το 26. Πάω Omega 4 Relay.

Titus χτες με μπέρδεψες πάρα πολύ με τα όσα μου είπες .

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Σπουδαία τροπή έχει πάρει η συζήτηση για το παιχνίδι .

Πάει και το loyalty του Legion, εγκατέστησα IFF, τελείωσα και το critical mission με Joker και πάμε για άλλα. Α ρε Evans πόσο αποτυχημένα σχόλια έκανες πριν λίγο καιρό .

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Οντως ο legion είναι φοβερός χαρακτήρας! Κριμα που στο τέλος προδίδει την ομάδα και σκοτώνει την Miranda! OΥΠΣ μου ξέφυγε αυτό!!

Επίσης Tali ftw απλά!! Τρομερη κορμάρα και αμα αποδειχθει οτι δεν λεει απο πρόσωπο της ξαναβάζεις τη μάσκα και είσαι κυριλε. (μα πόσο ρομαντικός είμαι διάολε!!)

Samara ρε solid? δεν ηξερα οτι είσαι του εγκεφαλικού σεξ.

Υ.Γ το απωθημένο του noobo το αφήνω ασχολίαστο. Νομιζά οτι τα εχω ακούσει ολα απο αυτό το παιδι αλλά έκανα λάθος.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ποιο αποθημένο ρε, σου κάθεται σχεδόν αμέσως! Άντε μωρέ, μου κάνει και μούτρα τώρα που έφαγε το reject . Επειδή δηλαδή ο πρώην πέθανε προσπαθώντας να τη σώσει θα μας το παίζει και ανασφαλής; Ποια νομίζει ότι είναι;

Leave a comment:

• nooto
    replied
    My name is Legion, for we are many...απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες. Samara wins οντως αλλα ουτε σε μενα εκατσε να παει η κουβεντα προς τα εκει..

Καλα αναμεσα στις φυσιολογικες γκομενες η Tali ειναι η πιο συμπαθητικη. Το αποθημενο μου ομως ειναι η jack .

Leave a comment:

• Evans
    replied
    H Samara το παίζει δύσκολη, δεν αναφέρεται καν στο θέμα. Αφού γουστάρεις μωρή, δώσε πάτημα για κουτούπωμα!

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    samara wins.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Έριξα τα δίχτυα μου και στην Tali. Ανοιχτό μέτωπο με ψυχολόγο, Miranda και Tali. Αντε να δούμε. Η Jack έχει φάει τρελό άκυρο.
    Φτιάχ'τα με την Τάλι.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μπα, η τέρμα αριστερή θέση ήταν για τον Legion, τη Samara την έχω. Είμαι τώρα στην loyalty mission του. Μετά προχωράω το σενάριο.

Έριξα τα δίχτυα μου και στην Tali. Ανοιχτό μέτωπο με ψυχολόγο, Miranda και Tali. Αντε να δούμε. Η Jack έχει φάει τρελό άκυρο.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Η κενή θέση προκύπτει από τη loyalty mission της Samara, της προέδρου της Ν.Δ. Το ζήτημα με τις loyalty missions είναι ένας πολύ καλός λόγος για γρήγορο playthrough (μαζί με το ριζικά διαφορετικό gameplay από class σε class), επειδή το ποιές έχεις ολοκληρώσει πριν το φινάλε επηρρεάζει πολύ την τελική αποστολή. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙΕΙΕΙΕΙΣ! Θα στα πω όταν το τερματίσεις και βιώσεις την αντρίλα και επικούρα σε όλο το μεγαλείο της.

Κι εμείς αυτό αναρωτιόμασταν τόσο καιρό, γιατί το έκραζες...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Νομίζω ότι μάζεψα όλους τους χαρακτήρες. Υπάρχει μία κενή θέση τέρμα αριστερά, δεν ξέρω αν γεμίζει (μην πεις ), θα το διαπιστώσω όταν το προχωρήσω. Πάντως έκανα τα loyalty missions όλων των χαρακτήρων και συνολικά μου έχει δημιουργηθεί μία εξαιρετική καλή εικόνα. Φοβερή συνοχή. Αναρωτιέμαι, πώς το έκραζα πριν κανά μήνα ; Έπρεπε όντως να περάσω έξω, είχε δίκιο ο Deus Dope.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    χαιρομαι που αρχιζεις και βλεπεις με αλλο ματι το ΜΕ2, πρσπαθησε να κανεις ολα τα loyalty missions ουτο σωστε να αποκωμισεις σφαιρικοτερη αντιληψη/εικονα για το universe του παιχνιδιου, ασε που θα δεθεις και περισσοτερο με τα μελη της ομαδας σου με το να δεις τις προσωπικες ιστοριες τους.
    Πιστεψε με το build up που γινεται αξιζει για το τι θα ακολουθησει στο omega relay...

Leave a comment:

Working...
X