Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mass Effect 2
Collapse
X
-
Αγόρασε Wii και παίξε τα SMGOriginally posted by nooto View PostΤο εβαλα και εγω, προς το παρον δεν εχω παιξει καθολου απλα κατεβασα τα free dlc. Θα κοιταξω κανενα plot guide για να θυμηθω λιγο τι γινεται στο πρωτο και σιγα σιγα θα ξεκινησω. Απο κλασεις τι επιλεξατε (βασικα δεν εχω κοιταξει το topic, σορρυ αν εχετε κανει περιγραφες πιο πριν)? Επισης, να ξεκινησω κατευθειαν απο hardcore?
Ελπιζω το οτι εχω χασει τα saves απο το πρωτο παιχνιδι να μην χαλασει την ολη εμπειρια...στην αρχη ειπα να κανω ξανα ενα γρηγορο playthrough αλλα μολις θυμηθηκα τα sidequest συνηλθα
.
.
Κι εγώ το ξεκίνησα χωρίς να θυμάμαι πολλά από το πρώτο, μην ψαρώνεις, βάλε παίξε και όταν βαρεθείς παράτησέ το
.
Leave a comment:
-
nooto ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες,θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι κι ακόμα περισσότερα
Leave a comment:
-
Το εβαλα και εγω, προς το παρον δεν εχω παιξει καθολου απλα κατεβασα τα free dlc. Θα κοιταξω κανενα plot guide για να θυμηθω λιγο τι γινεται στο πρωτο και σιγα σιγα θα ξεκινησω. Απο κλασεις τι επιλεξατε (βασικα δεν εχω κοιταξει το topic, σορρυ αν εχετε κανει περιγραφες πιο πριν)? Επισης, να ξεκινησω κατευθειαν απο hardcore?
Ελπιζω το οτι εχω χασει τα saves απο το πρωτο παιχνιδι να μην χαλασει την ολη εμπειρια...στην αρχη ειπα να κανω ξανα ενα γρηγορο playthrough αλλα μολις θυμηθηκα τα sidequest συνηλθα
.
Leave a comment:
-
Μετά το SMG2 τι περιμένεις
; Στα έλεγα και στο shoutbox, νιώθω ότι αυτό το παιχνίδι το έχω παίξει 3 φορές ως τώρα. Δε λέω κάτι παραπάνω γιατί ίσως γίνω άδικος, πάντως ενδιαφέρον 0, πραγματικά.
Leave a comment:
-
Officially το παρατάω για μετά τις διακοπές και αν
. Το πιθανότερο είναι αν αποφασίσω να παίξω κάποιο wrpg να βάλω The Witcher βέβαια μπας και δω κάτι διαφορετικό.
Leave a comment:
-
Μπα τερμάτισα SMG2. Το Mass Effect 2 ως τώρα μου φαίνεται μία από τα ίδια καλά της Bioware. Όμως πάλι μία από τα ίδια
. Αργότερα σήμερα ή αύριο θα το συνεχίσω.
Leave a comment:
-
evans ακομα να το τελιεωσεις?
περιμενουμε εντυπωσεις!!
hmm μαλλον αρχισε καπακι δευτερο playthrought
οσοι το παιξαμε υποθετω κανενας δεν μπορεσε να αντισταθει
Leave a comment:
-
Κάτι μου λέει ότι θα δούμε πολλή γκρίνιαOriginally posted by Evans View PostΠάντως να ξέρετε ότι όταν το τερματίσω θα ρίξω λογικά αρκετό χώσιμο
. Δε λέω ότι δεν το διασκεδάζω, φοβερό είναι και απείρως καλύτερο του πρώτου, εν τέλει όμως... τέλος πάντων όταν το τερματίσω
. Το αστείο είναι ότι ήδη κρατάω σημειώσεις για πράγματα που θέλω να πω, άντε να δούμε αν θα έχω τις ίδιες απόψεις μετά τον τερματισμό. 18 ώρες btw.
Περιμένω εντυπώσεις και, γιατί όχι, review!
Leave a comment:
-
Πάντως να ξέρετε ότι όταν το τερματίσω θα ρίξω λογικά αρκετό χώσιμο
. Δε λέω ότι δεν το διασκεδάζω, φοβερό είναι και απείρως καλύτερο του πρώτου, εν τέλει όμως... τέλος πάντων όταν το τερματίσω
. Το αστείο είναι ότι ήδη κρατάω σημειώσεις για πράγματα που θέλω να πω, άντε να δούμε αν θα έχω τις ίδιες απόψεις μετά τον τερματισμό. 18 ώρες btw.
Leave a comment:
-
αρχισες ΤΟ Game με G κεφαλαιο mr.evans αντε να το ευχαρηστηθεις;)
απλα να ξαναπω οτι το εχω τελειωσει 3 φορες και μου μπαινουνε περιεργες ιδεες για τεταρτο playthrought
κατεβασε τα dlc....η αληθεια ειναι οτι δεν αξιζουνε και τοσο τα λεφτα τους τα dlc ΑΛΛΑ what the hell? σου δινουνε extra χαραχτηρες εκ των οποιων η kasumi ειναι τρελο μωρο και στη μαχη ειναι πολυ unique ο τροπος που πολεμαει + χρησιμη, επισης παιρνεις και extra οχηματακι με missions γι' αυτο
στο xbox360 ειπες οτι παιζεις?Χάρηκα που είδα ότι το scanning για materials γίνεται με έναν πολύ καλύτερο τρόπο
Hah!! μη παιρνεις και ορκο περιμενε λιγο παρακατω :kill:
@ deus dope αποκλειστικα για σενα ο παρακατω video-διαλογος ελπιζω να τον παρακολουθησες και ingame
προσοχη ακολουθει ο ποιο απολαυστικος dejavu διαλογος στο game
ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ετοιμολογη να γινει αυτη η κοπελα?
Leave a comment:
-
Καλά εγώ θα αργήσω να μπω στη συζήτηση
. Πάντως ίσως χρειαστώ μία υπενθύμιση κάποιων γεγονότων του πρώτου παιχνιδιού. Το βίντεο στον Ilos μόνο και στο τέλος (:xp
.
Leave a comment:
Leave a comment: