Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mass Effect 2
Collapse
X
-
Οκ ευχαριστώ.Έχω ακόμα δρόμο βέβαια μέχρι να αποφασίσω τι και πως,γιατί ούτως ή άλλως σκοπεύω να τα παίξω προς το τέλος.Απλά ήθελα 1-2 γνώμες επιπλέον.
-
To Lair προσωπικά θα το "κρατούσα" να το κάνω προς το τέλος ως αποστολή πριν το μεγάλο φινάλε.
Το Arrival βασίζεται πάνω στη φήμη ότι "οι Reapers έρχονται". Απ'όσο θυμάμαι δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό, δεν σου πετά spoilers, οπότε το αρχίζεις όποτε θες να ξεμπερδεύεις κιόλας μιας και δεν είναι και τόσο καλό.
Leave a comment:
-
Παίξε και τα 2 αφού τελειωσεις το παιχνίδι ι,χρονικά εξελίσσονται μετα την βασική ιστορια.
Leave a comment:
-
Είμαι περίπου στο 14ωρο.Έχω βγάλει μέχρι και το Horizon,ξεκλείδωσα 3 loyalty missions+2 dlc,και τελείωσα με όσα sidequest ήταν μέχρι τώρα διαθέσιμα σε Omega,Citadel,Normandy.
Έχω αναβαθμίσει όπλα και θωράκιση στο Normandy και τώρα έχω την εξής απορία,που θέλω να μου λύσετε όσοι έχετε παίξει τα Arrival & Lair of the Shadow Broker.Μόλις μου γίνανε διαθέσιμα,και όπως καταλάβατε είμαι ακόμα στη μέση.Απ'όσο ξέρω το Lair αν και μπορείς να το παίξεις ανά πάσα στιγμή,οι διάλογοι που θα δεις,είναι γραμμένοι με βάση κάποια γεγονότα από το φινάλε του τίτλου.Με το Arrival τι ισχύει;
Leave a comment:
-
Το ξεκίνησα στο normal.Έκανα import τον Soldier μου αλλά όταν μου δόθηκε η ευκαιρία δεν άλλαξα Class.Έχω παίξει 2μιση ώρες,εξερεύνησα όλες τις περιοχές που είναι ως τώρα διαθέσιμες στο Normandy κι ετοιμάζομαι για τις recruit missions,Citadel,Unexplored worlds κλπ.
Leave a comment:
-
Δεν προκειται να κυκλοφορήσει Shenmue 3:troll:
Aπο χθες ξεκινησα δεύτερο playtrough του Mass Effect 2 ενόψει και της ενασχόλησης με το τρίτο μέρος της σειράς. Έβαλα το σώσιμο απο το πρώτο Mass Effect αλλά αυτή τη φορά θα παιξω ως infiltrator.
Leave a comment:
-
Στο τέλος των Kingdom Hearts 3 & Shenmue 3 δηλαδή τι θα γίνει;Originally posted by Deus View PostΕντάξει αν αληθεύει είναι υπερβολή όσο δεν πάει.Εγώ πάντως δεν διάβασα αρνητικά σχόλια για το gameplay του παιχνιδιού,ίσα ίσα,όλοι συμφωνούν ότι είναι άψογο μέχρι το τέλος το οποίο,σύμφωνα με αυτούς είναι απαράδεκτο,κάτι το οποίο είναι λογικό να ξενερώσει κάποιον αν φανταστείς ότι περιμέναμε να δούμε το τέλος της ιστορίας εδώ και 5 χρόνια.
Leave a comment:
-
το οτι το τελος του 3 δεν αρεσε σε πολυ κοσμο ειναι λογικο, δεν ειμαι μεσα σε αυτους αυτο θελανε να δειξουνε οι devs της bioware αυτο δειξανε, με πειραξε ομως σε ενα βαθμο οτι δεν εξηγουν εναν απιστευτα μεγαλο αριθμο παραγοντων/καταστασεων ενω ειχανε την δυνατοτητα να το κανουνε, ειναι προφανες οτι επεσε μεγαλη πιεση απο την EA στο χρονοδιαγραμμα
το τραγικο ομως ειναι οτι η ΕΑ ενεδωσε στη οργη καποιων fans που ζητανε να αλλαξει το τελος η να δωσουνε εξηγησεις σε καποια πραγματα κατι που ακουγεται οσο παραλογο ειναι τελικα , απο ποτε οι καταναλωτες να ζητανε κατι τετοιο τι ειναι οι developers εργολαβοι? ποσο μεγαλη ητα τρωνε ερωτηματα εικαστικης φυσεως τυπου αν τα vgs ειναι τεχνη η οχι??
δεν εχει σημασια που δεν θα αλλαξει το τελος αλλα θα δωσει extra cutscenes η προθεση ειναι η ιδια (την ικανοποιηση μιας μεριδας του οργισμενου fanbase)
-ενα ending στο 4 παρακαλω με λιγο τζατζικι
-εφτασεεεεεειι
Leave a comment:
-
Εντάξει αν αληθεύει είναι υπερβολή όσο δεν πάει.Εγώ πάντως δεν διάβασα αρνητικά σχόλια για το gameplay του παιχνιδιού,ίσα ίσα,όλοι συμφωνούν ότι είναι άψογο μέχρι το τέλος το οποίο,σύμφωνα με αυτούς είναι απαράδεκτο,κάτι το οποίο είναι λογικό να ξενερώσει κάποιον αν φανταστείς ότι περιμέναμε να δούμε το τέλος της ιστορίας εδώ και 5 χρόνια.Originally posted by BigBOSS View Postπέρασε η άποψη πως επειδή σε αρκετούς δεν άρεσε το τέλος του ΜΕ3, πως το το ΜΕ3 δεν αξίζει και η Bioware είναι ΓΤΠ και τέτοια, πάντως απο τον Titus διαβασα πως μια χαρά game είναι με καλυτερο shooting απο το δεύτερο.
Leave a comment:
-
πέρασε η άποψη πως επειδή σε αρκετούς δεν άρεσε το τέλος του ΜΕ3, πως το το ΜΕ3 δεν αξίζει και η Bioware είναι ΓΤΠ και τέτοια, πάντως απο τον Titus διαβασα πως μια χαρά game είναι με καλυτερο shooting απο το δεύτερο.
Leave a comment:
-
Τέλος.
Φοβερό game πραγματικά, ακριβώς όπως το ήθελα. Μου πήρε 38 ωρίτσες, αλλά έκανα σχεδόν τα πάντα στο normal όμως, το οποίο ήταν πολύ-πολύ εύκολο.
Τα όποια παράπονα μου έχουν να κάνουν με τα λιγοστά rpg στοιχεία και την κάπως generic μάχη. Προσωπικά squad εντολές δεν χρησιμοποίησα καθόλου και πάντα έπαιζα με διαφορετική ομάδα. Αλλά είπαμε στο normal το έπαιξα οπότε φταίει κι αυτό.
Επίσης αν και όλοι κράζουν το τέλος του 3 ούτε το 2 είχε και κανένα φοβερό τέλος.
Παραήταν σύντομο και anticlimatic αλλά δικαιολογείται επείδη είναι η μέση της ιστορίας.
Ξεκινάω από Δευτέρα το 3.
Υ.Γ.1. Ελπίζω να ξανασυναντήσω στο 3 τους Garrus, Grunt, Tali, Jack, Kasumi, Mordin και Legion γιατί ήταν όλοι τους μουράκλες!
Υ.Γ.2. Μην απαντήσετε στο Υ.Γ.1. δεν θέλω spoilers!
Leave a comment:
-
Με εξαίρεση τον τερματισμό καθόλου. Απλά έχει λιγότερα και μικρότερα dialogue trees, πολύ καλύτερο shooting κομμάτι και λιγότερες paragon / renegade επιλογές.
Leave a comment:
Leave a comment: