Πάντως είμαι έκπληκτος που κατάφεραν και κράτησαν τα γραφικά up-to-date.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Alan Wake
Collapse
X
-
Η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτέ. Η Remedy ανακοίνωσε για την υποστήριξη της για το PC, αν και το πρόβλημα είναι η ίδια η εκδότρια τους, η Microsoft, με την οποία πρέπει να συζητήσει το θέμα για την έκδοση PC(και για τα παράπονα πολλών PC gamers).
sigpic
Comment
-
I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
Εγώ όπως είπα και στο άλλο forum, δεν θα το παίξω αυτό το παιχνίδι. Είναι online.
Τελικά η Ελπίδα δεν πεθαίνει για το PC edition. Σύμφωνα με τον Oskari Hakkinen, διοργανωτή και παρουσιαστή του Alan Wake, το Alan Wake θα είναι προσωρινά αποκλειστικός τίτλος για το Χ360, και θα δουν τι θα κάνουν με την PC έκδοση. Ο λόγος που ακύρωσαν προσωρινά την έκδοση υπολογιστή είναι ότι είναι μόλις 50 άτομα studio και δεν μπορούν να συγκεντρωθούν και στην PC έκδοση, βάσει της λογικής να δουλέψουν πρώτα στου ΧΒΟΧ για να μην το αφήσουν γεμάτο bugs στην κυκλοφορία, όπως κάνανε οι άλλες εταιρείες.
Οπότε με λίγα λόγια, δεν έχουν αρκετά άτομα για να ασχοληθούν και με τις 2 κονσόλες, πόσο μάλλον και για τις 3, με αποτέλεσμα να ακυρώσουν προσωρινά την έκδοση του υπολογιστή μέχρις να τελειώσουν μ' όλο το Alan Wake 1.
sigpic
Comment
-
Σημαντικό
European Alan Wake fans can now expect to receive Alan Wake on their doorsteps on May 14th!
North America's release date of May 18th and Japan's May 27th have stayed the same.
sigpic
Comment
-
-
Αμέ. Ξέρω άτομα που παρήγγειλαν το Heavy Rain από την Ιαπωνία (ενώ μέναν Αμερική ή Ευρώπη) για 7 μέρες διαφορά... Έχουμε ξεφύγει...Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Building a Thriller Featurette
Hyped hyped hyped!!
I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
Comment
-
Για την ώρα ναι. Προσωπικά πάντως είμαι βέβαιος οτι στο μέλλον θα έχουμε ανακοίνωση για pc. Κλασσικη στρατηγική της MS για να το αγοράσουν οσοι περισσότεροι γίνετε στο 360.I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
Comment
Comment