Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gran Turismo 5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• to photo mode mexri kai 8mp nomizw ftanei.

btw exei apisteuto damage system alla kseklidonetai argotera ektos apo to online pou einai me th mia.

ta reviews pws vgikan toso grigora? merikoi den eidan kan to damage system, oute paiksan online. wtf..
    Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• H κυρια διαφορα σε συγκριση με τις εικονες που κυκλοφορουν απο το photomode,ειναι οτι το παιχνιδι εχει αθλιες σκιες(ισως οι χειροτερες που εχω δει σε αυτη τη γενια)και μετριοτατο ΑΑ.Καπου δεν κολλανε αυτα στην γενικα πολυ καλη εικονα των γραφικων και για μενα ειναι το μεγαλο (-) των γραφικων.

Οταν ξεκινησε η αναπτυξη του GT δεν ειχε ανακαλυφθει το MLAA

Kατα τα αλλα αν κανεις τετοιο ζουμ οπως στις παραπανω εικονες(απο το photomode),θα δεις τις ιδιες λεπτομεριες και το Αliazing δεν θα ειναι τοσο εντονο οπως οταν βλεπεις το αυτοκινητο απο αποσταση(σε ολα τα παιχνιδια συμβαινει αυτο).

Επισης τα standard cars ειναι οπως αναμενοταν μετρια εως ασχημα οπτικα(τουλαχιστον οταν τα βλεπεις απο κοντινη αποσταση).

Αυτα με τα αρνητικα των γραφικων που κατα τα αλλα ειναι πολυ καλα.

Το gameplay ειναι καταπληκτικο(τουλαχιστον με τιμονιερα που παιζω),βελτιωμενο σε συγκριση με το prologue.Εχει πολλες επιλογες και τα Ελληνικα ειναι καλυτερα απ'οτι περιμενα.

Comment

• Εμενα κατι μου ειπε το παλικαρι απο το multirama οτι παιζει να μην ερθουν λεει οι signature, αλλα δεν το νομιζω διοτι εχω κανει παραγγελια απο σχετικα νωρις, δλδ δεν ειχε μια δυο μερες που ειχε βγει η επιλογη...

Επισης νομιζω οτι ειναι αρκετα αξιοπιστη η εταιρια και δε θα μας κρεμασουν....
        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Originally posted by Dj Solid View Post
          Εμενα κατι μου ειπε το παλικαρι απο το multirama οτι παιζει να μην ερθουν λεει οι signature, αλλα δεν το νομιζω διοτι εχω κανει παραγγελια απο σχετικα νωρις, δλδ δεν ειχε μια δυο μερες που ειχε βγει η επιλογη...

Επισης νομιζω οτι ειναι αρκετα αξιοπιστη η εταιρια και δε θα μας κρεμασουν....
          Θα έρθουν κανονικά don't worry.
          Απλώς κάτι πάιχτηκε με τα κοντέινερ της Sony. (σοβάρά!)

Εγώ αγόρασα το παιχνίδι σήμερα. Έδωσα κάτι παλιά παιχνίδια και το πήρα 30 ευρώ.
          Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μου άρεσαν τα sim racing και ειδικά τα gt, αλλά τα 1000+ αμάξια και το όλο περιεχόμενο είναι αρκετό να βγάλω μήνες gaming.

Comment

• Tous klepsan container sto Israel kai xasan tis collector's.
            Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• ΘΑ τους #$^$%σω, αν δεν ερθει το container θα παω εγω και ο Solid Snake και ο ΜcGyver και θα τους παρουμε τις Signature και τα ΣΚΑΛΠ!!!!!!!
              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Πάντως τα loading times του είναι πολύ αργά ακόμα και με το install.

Comment

• Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;
                  Τελικά πόσα αμάξια έχει το παιχνίδι;
                  Το boxart λέει 1000+. Πρέπει να τα ξεκλειδώσεις; Γιατί αρχικά καμιά 300άρα είναι premium και simple μαζί.
                  Κάπου διάβασα ότι στο παιχνίδι υπάρχουν 340 και τα λοιπά τα κατεβάζεις. Τα κατεβάζεις δωρεάν ή τα σκας;
                  Επίσης δεν υποτίθεται ότι στα premium υπάρχει damage στα models; Γιατί μέχρι στιγμής δεν βλέπω τίποτα.
                  Δεν μας τα λέει καλά η polyphony.

Comment

• 1000 ta kseklidwneis

damage exei opws eipa kai parapanw teleio , alla oso anevaineis level. to exoun syndiasei me to epipedo k th dyskolia.

patch sti 1 dekemvriou omws pou

- Activates Damage on Arcade.
                    - Reduces framerate dips.
                    - Changes something on the car rolling algorithm.
                    - Its not the only patch PD will release.
                    Ground_Zero:

Comment

• Ορίστε η επίσημη λίστα.
                      As seen on Polyphony Digital's Japanese website, the complete and official car list for Gran Turismo 5 has finally been revealed!

Τώρα το πότε ξεκλειδώνονται όλα αυτά δεν το γνωρίζω λυπάμαι.
                      Carpe diem

Comment

• damage
                        Ground_Zero:

Comment

• Με έχετε ψήσει άσχημα για GT5 αλλά προς το παρόν δεν έχω τα λεφτά.

Για να μην ανοίξω topic ας ρωτήσω εδώ

Θα ήθελα να μου προετείνετε ένα driving παιχνίδι για να ξεκινήσω μιάς και με έχει πιάσει φαγούρα .Έχω το Forza 2,Burnout Paradise,Project Gotham Racing 3 και μπορώ να βρω το PGR4 και το Sega Rally.

Τι μου προτείνεται από αυτά?Δεν με ενδιαφέρει εάν θα είναι sim ή normal driving game.
                          Α και δεν εχω τιμονιέρα

Comment

• Αν και είμαι άσχετος με το θέμα,εγώ θα ξεκινούσα Burnout Paradise.Για να είμαι ειλικρινής είναι το μοναδικό racing που με ενδιαφέρει.
                            Carpe diem

Comment

• PGR4 imo ειναι απολαυστικο και οσο arcade πρεπει. Τελειο OST που πιστευω θα εκτιμησεις αφανταστα και πολυ πληρες πακετο γενικα.
                              Τη συνταγη των Burnout την εχουμε δει πολλες φορες. Πολυ καλη σειρα, αλλα εχω κουραστει προ πολλου. Πιστευω παντως πως η κορυφη ηταν το 3 (Takedown) και πως μετα καπου το παρακαναν με τα απανωτα sequels.

Anyway σταματαω εδω την παρενθεση γιατι θα με κυνηγαει ο Solid. Το GT θα το ψηνα κι εγω οταν πεσει λιγο η τιμη του. Εγω δεν ασχολουμαι με τετοια, αλλα οκ εχω βαρεθει να με "κραζουν"¨οι φιλοι μου οταν ερχονται εδω και βλεπουν πως αντι να εχω ενα ποδοσφαιρακι ή ενα racing, εχω ενα arcade stick κατω απο την TV το οποιο συνοδευεται απο τα αναλογα παιχνιδια .

Comment

• Originally posted by Laharl
                                Με έχετε ψήσει άσχημα για GT5 αλλά προς το παρόν δεν έχω τα λεφτά.

Για να μην ανοίξω topic ας ρωτήσω εδώ

Θα ήθελα να μου προετείνετε ένα driving παιχνίδι για να ξεκινήσω μιάς και με έχει πιάσει φαγούρα .Έχω το Forza 2,Burnout Paradise,Project Gotham Racing 3 και μπορώ να βρω το PGR4 και το Sega Rally.

Τι μου προτείνεται από αυτά?Δεν με ενδιαφέρει εάν θα είναι sim ή normal driving game.
                                Α και δεν εχω τιμονιέρα
                                Αν θες σε arcade driving game θα σου προτεινα το Motorstorm pacific rift .Η μπορεις να περιμενεις για το επομενο της σειρας που θα βγει νομιζω σε 2-3 μηνες.

Comment

Working...
                                X