Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gran Turismo 5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Gran Turismo 5 Racing to PS3 This Year

Gran Turismo 5 is a highly ambitious racer that has a big set of shoes to fill. Considering the game’s rich history Gran Turismo immediately calls to mind a near perfect racing simulator. Polyphony Digital’s Kazunori Yamauchi is well known for his attention to detail which has fueled much of the speculation that GT5 may not make the calendar year.

Peter Dille officially ends that speculation while conveniently being ambiguous as to the actual release date. Dille has officially announced that Polyphony digital will be releasing Gran Turismo 5 before 2011.

Gran Turismo 5 is a highly ambitious racer that has a big set of shoes to fill. Considering the game's rich history Gran Turismo immediately calls to mind a near perfect racing simulator. Polyphony Digital's Kazunori Yamauchi is well known for his attention to detail which has fueled much of the speculation that GT5 may not make the calendar year.
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Ε αυτο ελλειπε, να το εβγαζαν ενα χρονο μετα την τελευταια ανακοινωση.... Ελεος...

Ελπιζω τουλαχιστον να βαλουν μια καλη ΑΙ εκει μεσα, και ελπιζω να εμαθαν και τιποτα απο το storefront του Forza, αν και πολυ αμφιβαλλω...

Τελος, αν κρινω απο τον χειρισμο του τελευταιου demo - test που εβγαλαν με το Nissan 370Z, θα πρεπει να διορθωσουν την απιστευτα μεγαλη ευαισθησια του αναλογικου, που αντι για προσφηση πιανεις βατραχια εξω απο τις πιστες...

Παραμενω σκεπτικος μεχρι να το πιασω στα χερια μου.
      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Εγώ όποτε και να βγει χέστηκα, αφού δεν πρόκειται να το πάρω

Comment

Και trailer.

Comment

Ενταξει, απο γραφικα το παιχνιδι προφανως δεν παιζεται.

Αλλα θα πρεπει πλεον να κανει πολυ περισσοτερα απο γραφικα για να μπορεσει να ξεπερασει το Forza, ειδικα σε αισθηση οδηγησης με το χειριστηριο, γιατι οκ με τιμονι χαιρω πολυ, στημενο για εκει ειναι αλλα δεν εχουμε ολοι 300 ευρω να δωσουμε για καλη τιμονιερα...

Αν και ασχετο, λιγο σχετικο: παιζω το NFS: Shift στο PS3, και δεν σταματαω να σκεφτομαι το ποσο ηλιθια και εντελως ακαταλληλα ειναι τα triggers του χειριστηριου για racing...

Comment

Originally posted by Dj Solid View Post
              Αλλα θα πρεπει πλεον να κανει πολυ περισσοτερα απο γραφικα για να μπορεσει να ξεπερασει το Forza, ειδικα σε αισθηση οδηγησης με το χειριστηριο, γιατι οκ με τιμονι χαιρω πολυ, στημενο για εκει ειναι αλλα δεν εχουμε ολοι 300 ευρω να δωσουμε για καλη τιμονιερα...
              Yπαρχει και φθηνοτερη ρε συ,η οποια ειναι εξαιρετικη.Η επισημη για το GT5.
              Βρές στο Plaisio.gr τη μεγαλύτερη επιλογή σε παιχνίδια PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, Nintendo 3DS και πολλά άλλα.

Δεν ξερω αν εχει νοημα να παιχτει ενα τετοιο παιχνιδι με το χειριστηριο.Αν πχ δεν υποστηριζε τιμονιερα το παιχνιδι,δεν θα το αγοραζα.Επισης αν κρινω απο το prologue,σιγουρα στο GT5 με χειριστηριο θα εβαζα 4/10 και πολυ του ειναι.Και οχι γιατι φταιει το χειριστηριο.
              Τεραστια η διαφορα.

Comment

Πρεπει να ειναι λιγο bullshots ως ενα βαθμο, δηλαδη πραγματικα δεν υπαρχουν οι εικονες.
                Do a barrel roll!

Comment

Κοιτα, η αληθεια ειναι πως οντως παραειναι καλες για να ειναι αληθινες. Ομως οταν επαιξα το δευτερο demo του παιχνιδου στο PSN (αυτο με τα 370Ζ), δεν απηχαν και παααααρα πολυ. Και μιλαμε για εμενα, με την HD Ready στο 1080i upscaled κλπ...

Ακομα και τα gameplay videos που εχω δει κατα καιρους πλησιαζουν πολυ αυτο που βλεπουμε.

Comment

Δεν αμφιβαλλω, αλλωστε με τη καλη εννοια ειπα οτι ισως ειναι bullshots επειδη ειναι υπερβολικα φανταστικες. Μακαρι να φαινεται οντως ετσι το παιχνιδι σε μια καλη full hd tv.
                    Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
                      Πρεπει να ειναι λιγο bullshots ως ενα βαθμο, δηλαδη πραγματικα δεν υπαρχουν οι εικονες.
                      Γιατί να είναι bullshots; Το παιχνίδι από εφέ δεν έχει τίποτα οπότε η υπολογιστική δύναμη της κονσόλας επικεντρώνεται σε πιο λίγα πράματα. Εγώ μετά από God of War III, Killzone 2, Uncharted 2, Heavy Rain, Wipeout HD κτλ δεν περίμενα κατι λιγότερο από την Polyphony.

Comment

Originally posted by BigBOSS View Post
                        Γιατί να είναι bullshots; Το παιχνίδι από εφέ δεν έχει τίποτα οπότε η υπολογιστική δύναμη της κονσόλας επικεντρώνεται σε πιο λίγα πράματα. Εγώ μετά από God of War III, Killzone 2, Uncharted 2, Heavy Rain, Wipeout HD κτλ δεν περίμενα κατι λιγότερο από την Polyphony.
                        Μια bullshot εικονα δεν προσθετει πολυγωνα, εφε κτλ ,αλλα δειχνει πιο ''καθαρη''.Κυριως οσον αφορα το Antialiazing και τις σκιες.
                        Οι παραπανω εικονες ειναι bullshots,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι εντυπωσιακα τα γραφικα που βλεπουμε σε αυτες.

Comment

Παντως εγω το πολυ να το νοικιασω μια φορα,κι αυτο για να δω τα γραφικα τα οποια θα ειναι σιγουρα απιστευτα.Πρωτον,επειδη δεν εχω τιμονιερα στο PS3 αλλα κυριως επειδη δεν εχω ορεξη να τρεχω παλι σε Laguna Seca κλπ.Εχει αρχισει να μου κανει εντυπωση αυτο,μονο εμενα δεν μου αρεσει σε καθε GT να κανω τα ιδια;Διπλωμα,αγορα ενος φτηνιαρικου αμαξιου,νικη στα μικρα τουρνουα,μετα νικη στα πιο μεγαλα με το αμαξι-επαθλο των προηγουμενων και παει λεγοντας.

Comment

Kι εγώ αυτό ίσως κάνω, το παιχνίδι απευθύνεται στους καμμένους με τα αμάξια.

Comment

Ναι ρε παιδιά, το GT όπως και το Forza είναι racing emulators, προσπαθούν να ικανοποιήσουν τις συνεχώς ανικανοποίητες ορέξεις όσων είναι "μέσα" στα αμάξια.

Comment

Να πω κι εγω τιποτα που ειμαι μεσα στα αμαξια μεχρι τον λαιμο;

Παραδοξως ο Prit δεν εχει αδικο. Η αληθεια ειναι οτι το ειδος των sim racing games φτανει σε ενα τελμα, εχοντας κατακτησει πολλες κορυφες και πολλα στρατοπεδα. Εχουμε φτασει στο σημειο οι διαφορες μεταξυ των παιχνιδιων να ειναι στον αριθμο των αυτοκινητων, των licenses και των πιστων.

Το Forza εχει μια φρεσκαδα επειδη εχει το storefront και η δυνατοτητα σχεδιασμου designs ανοιξαν την πορτα ακομα και σε non-racing game players να εκφραστουν μεσω του art design που μπορουν να δωσουν στα αυτοκινητα. Ετσι, εγω ας πουμε που γουσταρω παλαβα designs απο αληθινα racing αυτοκινητα οπως του WRC ή του Touring Car, μπορω να ψαξω και να αγορασω το design της C4 του Loeb ή του Tamiguchi της Team Orange Drift. Παραλληλα μπορω να γουσταρω μερικα Designs απο αλλα videogames στο αυτοκινητο μου με μηδενικο κοστος (ολα ειναι in game credits).

Το GT δεν το κανει αυτο, και δεν δειχνει οτι θα το κανει, κατι το οποιο πλεον ειναι αρνητικο. Το GT θα πατησει στην συνταγη του μεγαλου career mode, του εντυπωσιασμου μεσω τεχνικου τομεα και του απαραμιλου χειρισμου με την τιμονιερα. Ομως θεωρω οτι θα φτασει στο σημειο να ειναι too much για τον μεσο gamer, με αποτελεσμα ισως την αποφυγη αγορας του απο το ευρη κοινο. Ακομα κι εγω που ειμαι μεχρι τα μπουνια στα αυτοκινητα θεωρω τον χειρισμο που γευτικα στο τελευταιο demo πολυ δυσκολο, κυριως λογω της απολυτης φυσης του και της αποτομης συμπεριφορας του αυτοκινητου μεσω των αναλογικων.

Δεν ειναι καθολου τυχαιο που οι 200 τοπ χρονοι ειχαν διπλα σηματακι με τιμονιερα 900 μοιρων.

Για μενα το ειδος θα πρεπει να εξερευνησει πλεον τα μονοπατια μιας ολοκληρωμενης career mode εμπειριας. Χωρις ημιμετρα, χωρις περιορισμους. Κατι σαν ενα Role Playing Racing Game, δομημενο ετσι ωστε να ειναι και αμεσο προς τον απλο gamer (ενα arcade ή normal mode στο στυλ και του GT και του Forza ας πουμε) και ενδιαφερον σχεδιαστικα και δομικα για τον true petrolhead (ενα career που να δινει επιλογες ετσι ωστε να μπορει καποιος να φτανει ακομα και στην F1 ας πουμε ή WRC, κατι σαν το ToCA Race Driver αλλα με πολυ καλυτερη δομη).

Και επιτελους, δωστε driver customization στον λαο!!!!! Να εχει ο καθενας το δικο του κρανος, το ονομα του πανω εκει ή το nickname. Βασικα πραγματα στους αγωνες. Ελεος πλεον...

Comment

Working...
                                X