Ueg ήμουν πάρα πολύ τυχερός. Στα πρώτα 4 adamantoises που έσφαξα, πήρα ένα trape. Κάποια στιγμή (σίγουρα μέσα στα 20 πρώτα) πάω για ένα session (να σφάξω άλλα 4 δηλαδή) και παίρνω 2 ingot και 2 trape. Ως τώρα 3. Τη Μεγάλη Παρασκευή, πριν πάω εκκλησία, βάζω να παίξω μισή ώρα για 4 adamantoises, παίρνω ένα ακόμα trape. Κάποια στιγμή (Τρίτη μετά το Πάσχα) ήταν να πάω ταξίδι, βάζω μισή ώρα, άλλο ένα trape. Ήμουν στις 7-8 ώρες που πάλευα adamantoises και πήρα 5 trapes. Τη στιγμή ακριβώς που μου έμεναν 400k CP για max όλα τα roles, βάζω για το τελευταίο session με adamantoises (μετά δε θα είχε νόημα γιατί θα τελείωναν τα roles) και με το πρώτο adamantoise παίρνω τον έκτο trape. Πολύ ιδανικά μου κάθησε γιατί τα μάζεψα όλα στο διάστημα που χρειαζόμουν για να ολοκληρώσω όλους τους ρόλους. Πάντως δε γυρνάω πίσω σε αυτή τη διαδικασία με την καμία. Το FF XIII δυστυχώς έχει ελάχιστα πράγματα να κάνεις και ελάχιστα από αυτά είναι ουσιαστικά.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy XIII
Collapse
X
-
Damn you. Kατεβασα τις λιστες και εχω αρχισει τι αναβαθμισεις. Μου λειπουν 20 αντικειμενα πλεον και λογικα οταν το ξαναβαλω θα κανω τα παντα εκτος απ'οτι θελει dark matter και adamantine. Ειδα οτι υπαρχει τροπος να βγαλεις τα traps απο το μηδεν btw. Καθε ενα απο τα τρια genji glove δινει ενα trap (απο dismantle) μεσω του οποιου μπορεις να φτιαξεις ενα tier 3 weapon που στη συνεχεια θα σου δωσει αλλα 3. Δεν ξερω αν ειναι βολικη διαδικασια απλα την εχω στο νου μου σε περιπτωση που δεν παει τιποτα καλα
.
Comment
-
Κάτσε ρε, πότε πρόλαβες να είσαι έτοιμος για να φτιάξεις τα πάντα (όλα τα tier 2 όπλα + όλα τα accessories) σε τόσο λίγο διάστημα; Μη με σοκάρεις.
Η διαδικασία που λες με είχε συγκινήσει και μένα στην αρχή. Μετά κατάλαβα ότι για να κάνεις max ένα tier 3 όπλο θέλεις 1.200.000 gil περίπου, πράγμα ΒΑΡΕΤΟ. Farming στα adamantoises, είναι μονόδρομος μην το ψάχνεις.
Εγώ μόλις πήρα Basch και πέρασα το Barheim Pass.
Comment
-
Lol οχι ρε για τα accessories λεω, τα tier 2 δεν τα εχω πιασει (μονο malboro wand εχω). Μου μενουν 20 accessories για να φτιαξω αλλα το προβλημα ειναι οτι λειπουν αρκετα perovskite.
Για την παραπανω διαδικασια το φανταζομαι αυτο που λες αλλα σκεπτομαι πως αν καταφερεις (μαζι με το farming) να βγαλεις 1-2 traps παραπανω, πουλωντας τα εχεις λυσει το οικονομικο προβλημα (ελπιζω να μπορεις να τα πουλησεις).
Εγώ μόλις πήρα Basch και πέρασα το Barheim Pass
Comment
-
Φυσικά μπορείς να τα πουλήσεις, για δέκα ολόκληρες χιλιάδες gil (10.000 gil για να γίνει ακόμα πιο άσχημο). Τέλος πάντων, κάνε ό,τι σε βολέψει περισσότερο, δε χάνεις και τίποτα. Αν είσαι τυχερός θα τη βγάλεις καθαρή με τα adamantoises. Πρόταση δικιά μου είναι να συνεχίσεις με αυτά μέχρι να γεμίσεις τα roles σε όλους, μετά βλέπεις.
Comment
-
Originally posted by nooto View PostDamn you. Kατεβασα τις λιστες και εχω αρχισει τι αναβαθμισεις. Μου λειπουν 20 αντικειμενα πλεον και λογικα οταν το ξαναβαλω θα κανω τα παντα εκτος απ'οτι θελει dark matter και adamantine. Ειδα οτι υπαρχει τροπος να βγαλεις τα traps απο το μηδεν btw. Καθε ενα απο τα τρια genji glove δινει ενα trap (απο dismantle) μεσω του οποιου μπορεις να φτιαξεις ενα tier 3 weapon που στη συνεχεια θα σου δωσει αλλα 3. Δεν ξερω αν ειναι βολικη διαδικασια απλα την εχω στο νου μου σε περιπτωση που δεν παει τιποτα καλα
.
Χωρις genji glove τι να τα κανεις τα ultimate weapons??
Comment
-
LooooooooooooooooooooooooooooooooooL σοβαρα? Κανουν 2m και τα πουλας 10.000? Οσο παει γινεται και πιο επικο. Anyway, προφανως συνεχιζω με adamantoise και βλεπουμε (κλασσικη περιπτωση, προσπαθουσα να την βγαλω καθαρη με λαμογιες αλλα η επικοτητα του παιχνιδιου με ξεπερναει
).
Thnx for the info. Θα ενημερωσω πως παει στη συνεχεια!
Comment
-
Έχω μια απορία:
**SPOILERS**
Είστε σίγουροι;-Major Spoiler Ahead!!!Είστε απολύτως σίγουροι;Με δική σας ευθύνη... Τελευταία προειδοποίηση!Γιατί η Vanille πάει και ξεμαλλιάζει κάτι πρόβατα στον κήπο με τα Ochu; Πήρα ένα component μαλλί αλλά χρησιμεύει σε κάτι; Ποιο νόημα είχε το βίαιο cut-scene;Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Ξερεις ποσο κλικς πρεπει να κανει καποιος για να δει τελικα το τελευταιο spoiler;
Τεσπα η απαντηση ειναι η εξης:
ενα ροκ συγκροτημα παει για συναυλια.
στον δρομο συνανταει ενα κοπαδι προβατα κ δεν μπορει να περασει.
οποτε ο τραγουδιστης του συγκροτηματος αρχιζει να σκοτωνει τα προβατα κ να τα κομματιαζει με ενα σπαθι που εχει..ξαφνικα παιρνει τηλ ο ατζεντης του συγκροτηματος κ ρωταει:
- μα που εισαστε πλεον;;ο κοσμος περιμενει!
κ ο τραγουδιστης απανταει..
- καναμε προβα τα κομματια(καναμε προβατα κομματια)
Comment
-
15. Δε φταίω εγώ που το nesting είναι buggy. Τα παράπονα σας στους administrators.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Comment
-
Μετα απο περιπου 30 adamantoise πηρα 14 ingots και το πρωτο μου trapezohedron (οοοοοοοοοολε). Απο αποστολες εχω κανει μεχρι την 58 ολες με 5 stars εκτος απο το cactuar. Για το τελευταιο πρεπει να φταει ο αστειος εξοπλισμος μου, το εβγαλα σχετικα γρηγορα daze-buff up-6 γυρους με comando team αλλα μου εδωσε 3 αστερια...δεδομενου οτι τα hp πεφτουν γρηγορα λογικα θα θελει καλυτερο εξοπλισμο που σημαινει λιγοτερους γυρους.
Εχω 750Κ Gills αποθεμα (χωρις μετραω τα ingots που εχω παρει) και δεν ξερω αν πρεπει να φτιαξω τα υπολοιπα accessories ή να παω για τα tier.
Ερωτηση: να προχωρησω με τα missions? Βασικα φοβαμαι επειδη ξερω οτι σε καποιο σημειο εξαφανιζονται τα adamantoise και μπαινουν τα Long Gui...θελω να συνεχισω το farming για τα catalyst και γι'αυτο ρωταω. Επισης ειδα οτι στα long Gui το drop rate των traps ειναι 5%... Να υποθεσω οτι δεν farmαρονται τοσο ευκολα ετσι ?
90 ωρες μεχρι στιγμης.
Comment
-
Originally posted by nooto View PostΜετα απο περιπου 30 adamantoise πηρα 14 ingots και το πρωτο μου trapezohedron (οοοοοοοοοολε). Απο αποστολες εχω κανει μεχρι την 58 ολες με 5 stars εκτος απο το cactuar. Για το τελευταιο πρεπει να φταει ο αστειος εξοπλισμος μου, το εβγαλα σχετικα γρηγορα daze-buff up-6 γυρους με comando team αλλα μου εδωσε 3 αστερια...δεδομενου οτι τα hp πεφτουν γρηγορα λογικα θα θελει καλυτερο εξοπλισμο που σημαινει λιγοτερους γυρους.
Εχω 750Κ Gills αποθεμα (χωρις μετραω τα ingots που εχω παρει) και δεν ξερω αν πρεπει να φτιαξω τα υπολοιπα accessories ή να παω για τα tier.
Ερωτηση: να προχωρησω με τα missions? Βασικα φοβαμαι επειδη ξερω οτι σε καποιο σημειο εξαφανιζονται τα adamantoise και μπαινουν τα Long Gui...θελω να συνεχισω το farming για τα catalyst και γι'αυτο ρωταω. Επισης ειδα οτι στα long Gui το drop rate των traps ειναι 5%... Να υποθεσω οτι δεν farmαρονται τοσο ευκολα ετσι ?
90 ωρες μεχρι στιγμης.sigpic
Comment
Comment