Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ground_zero View Post
    Entelws kamia sxesh, to Ochu moiazei me Ochu pou hphrxan apo FF1 (opws kai ta Malboro) se ola ta FF.
    Apla sto FF13 den yparxei Malboro..... oute victory theme....
    Απορώ πως και δεν τα είδα στα προηγούμενα παιχνίδια τα Ochu... Μετά από πολλά FFs τα φέρανε ??? :xp: Απλά έπος !
    sigpic

Comment

• Για το neochu το death της vanille ειναι μονοδρομος σε crystarium level 9, κανε αυτο πρωτα μετα θα εχεις πανευκολα 13.300CP. Και χτυπα το behemoth πρωτα να μην προλαβει να σηκωθει, ο σκυλος ειναι πανευκολος μετα.

Εγω εκανα leveling στο ορυχειο μεσα πρωτα τους hoplite μεχρι να ειμαι αρκετα ισχυρος να βγαζω το behemoth πριν τελειωσει το stagger, μετα και με growth egg γινονται ολα ευκολα..

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
        Για το neochu το death της vanille ειναι μονοδρομος σε crystarium level 9, κανε αυτο πρωτα μετα θα εχεις πανευκολα 13.300CP. Και χτυπα το behemoth πρωτα να μην προλαβει να σηκωθει, ο σκυλος ειναι πανευκολος μετα.

Εγω εκανα leveling στο ορυχειο μεσα πρωτα τους hoplite μεχρι να ειμαι αρκετα ισχυρος να βγαζω το behemoth πριν τελειωσει το stagger, μετα και με growth egg γινονται ολα ευκολα..
        Μάλιστα, αν και τα ηλίθια τα hoplites δίνουν γύρω στις 3000-4000XP. Άνετα μπορώ να διαλύσω τα Behemoth(αυτά που τρέχουν εδώ κι εκεί σαν σκυλάκια κι αυτό που πολέμάει το κοπρόσκυλο) αρκεί να τα κάνω pre-emptive attacks.
        sigpic

Comment

• Den epaneferan ta Ochu, yphrxan se ola ta FF
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Πούλησα τα πάντα εκτός από τα όπλα που δεν είχα σε tier 2 (και τα τρία tier 3 της ομάδας μου) και τα 3 accessories που πρέπει να κάνω upgrade για το trophy. Εν τέλει βρέθηκα με 3.000.000 gil, τα οποία και έφαγα για upgrades. Μου μένουν 7 όπλα και 3 accessories για το trophy, κάτι που σημαίνει 4 dark matters (ΗΜΑΡΤΟΝ με το όπλο του Sazh που θέλει Dark Matter για upgrade) και 700k gil. Φυσικά έσωσα σε διαφορετικό slot, ώστε να έχω και ένα normal save. Παίζω που παίζω για το trophy και μόνο, ας κάνω πιο εύκολη τη ζωή μου.

Ερώτηση: Dark Matters πώς πήρατε εσείς; Από drop ή από αγορές;

Comment

• Back in action. Άντε να αναβαθμιστώ !
              sigpic

Comment

• drop εννοειτε, τα ριχνουν σχετικα ευκολα τα shaolong gui σιγα μην εδινα 800Κ gill απο τη στιγμη που τα βρισκω free. Εγω δεν παω για το trophy απλα εφτιαξα 6 kaiser knuckles και 3 magistral crest με αυτα, αντε να παρω και κανα 2 ακομα να φτιαξω τιποτα αλλο για πλακα και τελος..

4 dark matter ειναι περιπου μια ωρα ισως και λιγοτερο αν δεν εισαι ατυχος στα drops(που αν κρινω απο τα traps ειναι rigged η εκδοση που εχεις εσυ..)

Comment

• Guys den kserw an to skefthke h to eipe kaneis poio prin, alla mporeis na poulhseis ta panta gia na agoraseis oti thes kai na vgaleis to trophy kai epeita na kaneis load prohgoumeno save wste na mhn xaseis kai tipote.

Just saying...
                  "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                  But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                  Kindred, this blade and I.
                  "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                  Greek Gaming Videos
                  Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Παιδιά, το πιο δυνατό farming είναι μέσα στα ορύχεια. Οι γλίτσες κάνουν πάνω από 7000+ XP.

Τις έχω κανονίσει πολύ γρήγορα με τους

Fang - Sazh - Lightning
                    Syn - Sab - Com
                    Rav - Sab - Com

Τώρα κάνω τρελό farming για να αναβαθμιστώ πολύ γρήγορα. Οι μεγάλες γλίτσες κάνουν 9000+ XP.
                    sigpic

Comment

• Εγω εφτασα μεχρι και τη mission 61 και πλεον μου μενουν τρεις ακομα αποστολες αλλα και το cactuar που δεν το εχω βγαλει με 5 αστερια. Η 59 παντως ηταν παρα πολυ σπαστικη...Anyway, μαλλον θα ξαναγυρισω στην eden για το καθιερωμενo farming. Μου μενει να γεμισω το τελευταιο level των μη βασικων ρολων καθε χαρακτηρα και ουσιαστικα κλεινω το ολο θεμα σιγα σιγα. Ελπιζω να ειμαι τυχερος στα drops, μεχρι στιγμης εχω γυρω στα 3m gill αλλα ακομα μονο 2 traps...

Η εκδοχη με το δευτερο save ειναι πολυ δελεαστικη παντως .

Comment

• Η εκδοχή με ο 2ο save είναι απίστευτη και ήρθε σαν ιδέα του αδελφού στην πιο αναπάντεχη στιγμή. Μέσα στη μιζέρια, πάω να θάψω το ΧΙΙΙ και να εκθειάσω το ΧΙΙ και μου λέει "Ρε πούλα τα πάντα να μαζέψεις μερικά εκατομμύρια." Ήταν η στιγμή που είπα να ξαναβάλω το game .

UEG μου δίνεις ελπίδες ρε, άντε θα το δρομολογήσω άμα είναι για να φεύγει από τη μέση . Δυστυχώς βέβαια πούλησα το Connoiseur πάνω στην πώρωσή μου να ξεφορτωθω τα πάντα για τα λεφτά, αλλά ΟΚ το ξαναφτιάχνεις εύκολα.

Comment

• H ιδεα ειναι κορυφαια απο οποια πλευρα και να το δεις. Σε ενα save που υπαρχει μονο για το trophy μπορεις ας πουμε να δωσεις τα 3 genji και να κλεισεις με τους catalysts αν εχεις προβλημα. Παιδια ευτυχως που το αναφερατε γιατι τα πραγματα γινονται πολυ πιο ευκολα... Πανω που ειχα αρχισει να τρελενομαι .

Evans μη μασας, απ'οτι καταλαβα το ολο θεμα θα σου παρει κανα 1-2 ωρες (μαζι με τα 700κ που σου λειπουν) οποτε εισαι κυριλε. Αφου εφτασες μεχρι εδω...

Εχω φτιαξει ολα τα αντικειμενα εκτος απ'οτι θελει dark matter + το gold watch (μου μενουν 5 νομιζω). Ουσιαστικα πηγαινω πλεον αποκλειστικα για adamantoise μεχρι να γεμισει το crystarium και να μαζεψω οτι μαζεψω απο τα drops. Οι 3 αποστολες που εχουν μεινει θα γινουν μαλλον προς το τελος.

Comment

• 3 genji = 30gils

Πολύ αισιόδοξος είσαι για τις τιμές που πουλάς τα αντικείμενα .

Τελείωσες με όλα τα tier 2 όπλα;

Comment

• LOL, εννοω να κανεις τα genji dismantle για 3 traps σε περιπτωση που ας πουμε εχεις τελειωσει το crystarium χωρις να εχεις τυχη στα drops.

Τα tier 2 τωρα αρχισα να πιανω (πριν αναφερομουν στα accessories) και εχω αποθεμα χρηματων (τα 3m που λεω πιο πανω) αν και δε ξερω μεχρι που θα φτασω.

Το προηγουμενο post ηταν βιαστικο και μαλλον δεν τα διατυπωσα καλα. Για τις πωλησεις παντως εχεις δικιο, ειχα λανθασμενη αντιληψη της πραγματικοτητας .

Comment

• Originally posted by nooto View Post
                                LOL, εννοω να κανεις τα genji dismantle για 3 traps σε περιπτωση που ας πουμε εχεις τελειωσει το crystarium χωρις να εχεις τυχη στα drops.

Τα tier 2 τωρα αρχισα να πιανω (πριν αναφερομουν στα accessories) και εχω αποθεμα χρηματων (τα 3m που λεω πιο πανω) αν και δε ξερω μεχρι που θα φτασω.

Το προηγουμενο post ηταν βιαστικο και μαλλον δεν τα διατυπωσα καλα. Για τις πωλησεις παντως εχεις δικιο, ειχα λανθασμενη αντιληψη της πραγματικοτητας .
                                Τα genji glove σπανε το cap damage limit, να κανεις tier 3 τα weapons δεν εχει νοημα αν δεν εχεις να σπασεις το limit εκτος αν θες για καποιο trophy.. Αλλιως με max stats και level 2 max παλι 99999 θα κανεις ευκολα.

Δεν υπαρχει λογος να παιξεις το game sub-optimal, το ιδιο πιστευω και για την ομαδα που χρησιμοποιεις..

Comment

Working...
                                X