Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Yπάρχουν πράγματα που τα βρίσκεις μόνο μία φορά. BTW διάβασε και τα όσα είπαμε παραπάνω, θα καταλάβεις.

Edit: PLATINUM !!!!!!!!!!!!!

Ας δω επιτέλους τα themes τώρα .

Comment

• Μετά από αρκετό καιρό αποχής , το ξανάπιασα και το πρωχόρησα αρκετά.
      Έχω βγάλει όλα τα D και C Missions , με ελάχιστα χωρίς 5 stars και συνεχίζω ακάθεκτος για τα υπόλοιπα.Επίσης έχω fullαρει 3 classes (commando,ravenger,sentinel).

Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να expαρω ποιο γρήγορα να γεμίσω το Crystalum καθώς και το αν χρειάζεται να ψαχτώ από τώρα ή αργότερα με αγοροπωλησίες (έχω γύρω στα 40k gil).Τέλος , ποιο online faq χρησιμοποιήτε και σας βολεύει καλύτερα ;

ΥΓ 1 : Ωραίος Evans για το platinum
      ΥΓ 2 : Στην Oerba που μου είχες πει να πάω είχα πάει αλλά δεν ήταν ενεργοποιημένο το l'cie stone , θα ξαναπάω αργότερα να δω αν βρίσκετε εκεί αυτή την φορά.

Comment

• Originally posted by Bartman View Post
        Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να expαρω ποιο γρήγορα να γεμίσω το Crystalum ;

ΥΓ 2 : Στην Oerba που μου είχες πει να πάω είχα πάει αλλά δεν ήταν ενεργοποιημένο το l'cie stone , θα ξαναπάω αργότερα να δω αν βρίσκετε εκεί αυτή την φορά.
        Για να XPάρεις, πήγαινε στα παρακάτω:

1) Cactuar --> 5000 XP
        2) Behemoth King --> 4000 XP
        3) Δράκοι --> 4350 XP
        4) Behemoth King + Το μεγάλο κοπρόσκυλο(Θα καταλάβεις τι εννοώ) --> 6600 XP
        5) Καφετί γλίτσες(Mahar-Rajah Ορύχεια) ---> Οι 2 μεγάλες και πάνω 7000 XP
        6) Μαμά ochu με τα μικρά της --> 13300 XP

Τα cactuar τα ενεργοποιείς όταν ανέβεις το βουνό πίσω από το adamanchelid μέσα στην φωλιά τους.
        Τα Behemoth King τα έχεις εύκολα όταν τρέχουν σαν χαζά σκυλάκια.
        Το Behemoth King με το κοπρόσκυλο είναι δίπλα από την είσοδο των ορυχείων.
        Οι καφετί γλίτσες είναι μέσα στα ορυχεία, όπου θα τις βρεις στο δρόμο για τις υπόλοιπες L'Cie πέτρες.
        Οι δράκοι είναι στο κέντρο της Gran Pulse.
        Η μαμά Ochu με τα μικρά της είναι σ' ένα μυστικό πέρασμα δίπλα από τις συγκεντρωμένες σε κύκλο L'Cie πέτρες. Εκεί θέλεις chocobo για να ανέβεις.

Hint: Όταν φύγεις από 'κει που σκότωσες τα τέρατα μέχρις να μην έχεις ορατότητα του μέρους εκεί και ξαναγυρίσεις, αυτά θα respawn-άρουν αυτόματα και γρήγορα. Δεν πιάνει στα cactuar, καθώς θεωρούνται αρκετά σπάνια.

Όσο για τις ανένεργες πέτρες στην Oerba, πρέπει να τελειώσεις όλες τις βασικές L'Cie πέτρες(D+C), καθώς και να νικήσεις και το boss που θα συναντήσεις λίγο μπροστά.
        sigpic

Comment

• Tanno , σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιέρωσες για να απαντήσεις στις ερωτήσεις μου

Τα ξέρω αυτά τα οποία έγραψες και τα έχω συναντήσει αρκετές φορές , το Μεγάλο Ochu με τα τσιράκια του δίνει ικανοποιητικό αριθμό CP και μεγαλύτερο προς έκπληξή μου από το Adamantchile που σκότωσα για ένα mission και χάρηκα ο μλκς

Comment

• Λοιπον, maxαρα το crystarium, εβγαλα το cactuar με 5 αστερια και τελειωσα το mission 63. Πλεον μενουν μονο οι 62-64 και πηγαινω για το treasure hunter. Την 62 τη δοκιμασα btw αλλα εφαγα ownage...

H διαδικασια με τα adamantoise προς το τελος με κουρασε παρα πολυ...εκτος του οτι απο ενα σημειο και μετα κατανταει βαρετο, τα τελευταια 10 τα εβγαλα με πολυ κοπο αφου δεν επιανε με τιποτα το death (βαριομουν να δοκιμασω αλλους τροπους). Αν ξανακουσω αλλη φορα το ''this is for everyone'' της Vanille πιστευω πως θα αυτοκτονησω με μεγαλη χαρα :kill:.

Το μονο καλο ειναι οτι τελικα επεσε τριτο trap... Μετα απο απειρο farming μαζεψα 3 trapezohedrons (κατι που με κανει να πιστευω οτι η εκδοση του evans ειναι broken ) και αρκετα ingots που μου εδωσαν ενα αποθεμα 5+ million gills για τα οπλα που μενουν να αναβαθμισω. Κατα συνεπεια παω για dismantle τα 3 genji και επειδη τα λεφτα ειναι σιγουρο οτι δεν θα φτασουν, πωληση του εξοπλισμου. Ολα αυτα βεβαια αργοτερα αφου τελειωσω με οτι μενει στο game και φυσικα σε δευτερο file.

Bart εγω προτεινω να παρεις το growth egg και απο κει και περα adamantoise με το death spell. Το καλυτερο σημειο ειναι στην eden...80.000cp και δε χρειαζεται να σαι δυνατος...σαν μαχη ειναι πιο ευκολη απο το neochu αν ακολουθησεις το γνωστο τρικ.

Edit: Μιλωντας για νουμερα, πρεπει να πολεμησα περιπου 100 adamantoise και συνολικα πηρα 40 platinum ingots και 3 trapezohedrons. Οποτε εχουμε 40% και 3% πιθανοτητες αντιστοιχα δεδομενου οτι εχεις πανω σου τα 2 catalogs και τελειωνεις παντα με 5 stars. Αρκετα μεγαλυτερα στατιστικα απο αυτα που δινουν τα guides αλλα και παλι μικρα αν λαβουμε υποψη το τι πρεπει περασεις .

Comment

• Εγώ επιτέλους νίκησα μία φορά την Zirnintra και απέκτησα το Gilgamesh Inc(Δεν μου είπατε, ρε λεπροί, ότι για να το βρω, έπρεπε να διαλύσω αυτή τη μάρκα...).

Μου πήρε αρκετή ώρα να την νικήσω και με το ζόρι...

Lightning - Sazh - Snow
              Medic - Synergist - Sentinel
              Commando - Synergist - Sentinel
              Commando - Ravager - Sentinel

Ήθελα το Sentinel του Snow, μίας που είναι ο πιο δυνατός απ΄όλους για να διαλύσω αυτό τον δράκο, ενώ ασχολιόταν με το challenge του Snow...

Λοιπόν, μία απορία... Αυτά τα ακριβά όπλα στο Gilgamesh Inc. είναι τα καλύτερα ε ? Διαβάζω την περιγραφή τους και μ' παραξενεύει το Leadenmark και το ότι λένε ότι είναι τα πιο δυνατά, αλλά και τα πιο βαριά... Που στα διαλά βρίσκω τα Genji γάντια ?
              sigpic

Comment

• Δεν τα εχω αγορασει αλλα δεν νομιζω οτι ειναι τα ''καλυτερα'', τουλαχιστον με την παραδοσιακη εννοια του ορου. Τα genji τα παιρνεις απο αποστολες (51, 63 και το τελευταιο ή απο 62 ή απο 64 -δεν το εχω παρει ακομα-).

Comment

• Δεν είναι τα καλύτερα, είναι όπλα με μειονεκτήματα, ουσιαστικά προσθέτουν κάποια πρόκληση στο παιχνίδι (πρόκληση που ποτέ δε θα τη ζήσω).

nooto τι να σου πω, εγώ υπολογίζω ότι σκότωσα γύρω στα 80 adamantoises για 6 trapes και καμιά 30-40 ingots. Μάλλον ημουν τυχερός . Αντε συνέχισε δυνατά, το βαρετό κομμάτι για μένα ξεκίνησε από το σημείο που έσφαξα και το long gui. Ουσιαστικά εκεί τελειώνει και το παιχνίδι.

Comment

• Νίκησα και τους λοιπούς δράκους-μάρκες. Μου μένουν άλλες 7 υπό-αποστολές να τελειώσω πριν συνεχίσω το παιχνίδι ως το τέλος.

Μίας που είπατε adamantoise και Vanille, γιατί έχω την εντύπωση πως άμα βαρέσω με το Death της το πόδι του, θα πέσει κάτω με την μία ?
                    sigpic

Comment

• Τελείωσα με όλα τα Missions με 5 αστέρια εκτός από το τον Attacus και το 62 (με τα Raktavija) που τα τελείωσα με 4 και 3 αντίστοιχα και το 64 που δεν το τελείωσα καθόλου (έφαγα τρελό ownage από τον Vencinowhateverpanormaix). Έχω γεμίσει από 1.5 ρόλους σε κάθε χαρακτήρα σχεδόν, ενώ τα μεγαλύτερα level στους δευτερεύοντες ρόλους δεν τα έχω αγγίξει καθόλου. Πλέον συνειδητοποίησα πως δεν υπάρχουν Adamantoise αλλά κάτι άλλα τερατάκια στα οποία δεν πιάνει το Death. Ευτυχώς υπάρχει αυτό στην Eden που είναι και πιο πρακτικό γιατί είναι δίπλα σε save point και σε μικρές μάχες που σου γεμίζουν γρήγορα τα ΤΡ. Έχω φτιάξει τα πιο πολλά accessories αλλά από όπλα πολύ λίγα πράγματα... Βαριέμαι πάντως να κάνω lvl up μόνο για το τελευταίο Mark και τα Long Gui...
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Τα οπλα απο Gilgamesh εχουν τα καλυτερα stats, το μειονεκτημα ειναι οτι κανουν το ATB να γεμιζει πιο αργα(Leaden strike). Με το auto-haste ομως δεν εχεις προβλημα. Εχω για την Lighting και την Fang μονο απο εκει γιατι για τη Lighting εχεις 750 magic και strength ταυτοχρονα ενω για τη Fang 960 damage νομιζω που ειναι και το ανωτερο.

Παντως γενικα δεν αξιζουν και πολυ, καλυτερα να εκανα το gladius της lighting η το lion heart και το taming pole της Fang.

PS: Υπαρχει ενα adamantoise στη grand pulse ειναι το πιο κοντινο στη λιμνη με τη mission 14.

Comment

• Παει και η 62. Τωρα εχουμε την 64 και τελος με τα missions. Την τελευταια την προσπαθησα καποιες φορες αλλα τζιφος, κανει προς τη μεση μια επιθεση και τα τιναζω χωρις πολλα πολλα. Δεν εχω δοκιμασει να γυριζω σε sen-sen-sen αλλα το ολο σκηνικο γινεται πολυ γρηγορα και δεν ξερω αν προλαβαινω να κανω την αλλαγη ουτως ή αλλως. Θα το δοκιμασω αργοτερα. Ο εξοπλισμος μου ειναι ακομα tier 1 btw .

Παλεψα και ενα long gui αλλα και εκει τα ιδια , instant kill απο το ultima .

Tanno μακαρι να ισχυε αυτο που λες με το death αλλα δεν . Εχω δοκιμασει-σκεπτει οτιδηποτε μπορει να κανει το παιχνιδι εστω και λιγο πιο cheap αλλα τρωω μονιμα ownage . Ο μονος γρηγορος τροπος να τα ριξεις κατω σε πρωτη φαση ειναι τα summon κατι που σημαινει farm στα tp. Ξαναλεω, το καλυτερο σημειο ειναι στην eden οπου πρεπει να κανεις μονο 2-3 μαχες με τους στρατιωτες και η φαση τελειωνει σχετικα γρηγορα. Ωστοσο σε πιο πρωιμα σταδια το καλυτερο ειναι mission-φυσιολογικο γεμισμα tp-adamntoise οταν επιστρεφεις στη steppe.

Comment

• Εγώ πιστεύω ότι με τεράστια διαφορά το καλύτερο σημείο είναι στη Steppe . Υπάρχουν 3-4 μάχες που τις τελειώνεις σε 4-5 λεπτά και τις τρεις μαζί και έχεις 3-4 TP. Από εκεί και πέρα, σφάζεις και τα Adamantoises/ Adamantotroises και συνολικά σε μισή ώρα έχεις ξεμπερδέψει με 4 τέτοια και έχεις 400k cp. Τα save/ load τα βαριέμαι .

Comment

• Έχεις ένα δίκιο αλλά εγώ βαριέμαι και το περπάτημα οπότε είναι πλέον το μη χείρον βέλτιστο για τον καθένα. Στην περίπτωσή μου δεν έχουν μείνει Adamantoise στην Steppe οπότε είναι και μονόδρομος...
                              Originally posted by Squall Leonhart
                              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                              Originally posted by 丹野
                              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                              Originally posted by Ryu_gr
                              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Παει η 64 αλλα με 3 αστερια (@$#$@$@%@^@). Ωραια μαχη, πολυ ωραια, αλλα μου εσπασε τα νευρα το ranking . Τωρα που πηρα το gold watch θα ξαναπαω αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι θα τη βγαλω με ευκολια.

Αναβαθμισα 6 οπλα σε full tier 2 (ενα για καθε χαρακτηρα) τα οποια περιμενουν πλεον μονο τα catalyst και ολα τα οπλα της light και του hope σε tier 2. Εχω 3+ million gills για τα υπολοιπα αλλα βαριομουν να τα παω μονοκοπανια, ισως αυριο. Τα λεφτα παιζει και να φτασουν αλλα δεν υπολογιζω το ακυρο gilgamesh inc.

Evans παιζει να εχεις δικιο δεν εχω δοκιμασει το σημειο που λες αλλα πλεον ειναι πολυ αργα .

Comment

Working...
                                X