Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ισχυει αυτο που λεει ο evans και εγω εκει προς το τελος που ημουνα τουμπανο 4 εως 7 εσφαζα στο μισαωρο

Comment

• Originally posted by Vaynard View Post
      ισχυει αυτο που λεει ο evans και εγω εκει προς το τελος που ημουνα τουμπανο 4 εως 7 εσφαζα στο μισαωρο
      Και εγω το ιδιο ακριβως...

Comment

• Παιδιά σε 1-2 λεπτά μαξ. έχει πέσει το Adam,το θέμα είναι ότι όταν το φουλ στα ΤΡ είναι το 5,και θες 3 για summon,τότε μένουν μόνο 2.Για να πάρεις άλλα 3(δεν έχει νόημα να πάρεις 1 μόνο,γιατί μετά θα χρειαστεί ούτως ή αλλως να ξανακάνεις τη διαδικασία για να γεμίσεις ΤΡ,εκτός κι αν χρησιμοποιείς items),έχει 6 μάχες εκεί κοντά που άμα τις κάνεις φουλάρεις.Δύο μάχες με 2 απλούς στρατιώτες,2 μάχες με 1 Humbaba και μετά άλλες 2 μάχες με στρατιώτες (3&4 αντίστοιχα).Πάντως κι εγώ όταν αναπτύξω λίγο παραπάνω τους secondary roles θα προσπαθήσω να τα αρχίσω κανονικά.
        Carpe diem

Comment

• Αυτό που λέει ο Αλταιρ. Αν χρησιμοποιούσατε ΤΡ και 20 λεπτά για 50 Τουαζ να σας έπαιρνε στην Έντεν θα σας έπαιρνε λιγότερο.
          Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Λοιπόν μάγκες πήρα και δεύτερο Trap.Ένα έμεινε ακόμα.Για να φτιάξω όλα τα όπλα και αντικείμενα,έχοντας 5 traps,και ας πούμε 6 dark matters,πόσα χρήματα χρειάζομαι;Έχω φτιάξει 5-6 πραγματάκια αλλά ας πούμε πως δεν έχω τίποτα.
            4.5 μύρια φτάνουν;

Επίσης μια απορία ακόμα.Έχω 5 Traps.Με αυτά φτιάχνω 5 όπλα,κάνω το 1 dismantle και παίρνω 2-3 traps.Έτσι φτιάχνω και το 6ο όπλο.Το όπλο που έκανα dismantle πρέπει να το ξαναφτιάξω για το τρόπαιο;Εννοώ πως από τη στιγμή που το έφτιαξα μετράει ως φτιαγμένο όπως άλλα αντικείμενα που αν τα πουλήσω δεν υπάρχει πρόβλημα;
            Carpe diem

Comment

• Για τα λεφτά δεν ξέρω, ψάξε βρες.
              Αν είχες ένα αντικείμενο κάποια στιγμή στην κατοχή σου μετράει.
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Εχεις αγορασει τα οπλα απο το gilgamesh inc, ή θα τα παρεις τωρα?

Οπως ειπε ο straier, οτι φτιαχνεις μενει στη μνημη, δεν χρειαζεται να το ξαναφτιαξεις.

Comment

• Όχι δεν τα έχω πάρει.Απ'ότι είδα κάποια πέφτουν από κάποιες Missions,αλλά δεν συμφέρει,πιο γρήγορα θα μαζέψω χρήματα για να τα αγοράσω απ'ότι είδα.

edit:Χριεάζομαι 1.484.000 gil για να πάρω τα όπλα που μου λείπουνε,συν ένα ακόμα αντικείμενο,satchet κάτι.
                  Carpe diem

Comment

• Ε προτεινω να συνεχισεις και για το τριτο trap ετσι ωστε να παρεις κι'αλλα ingots.

Θες 1.5m για τα οπλα του gilgamesh inc, οποτε αν πας για dismantle ενος tier 3 weapon προκειμενου να παρεις αλλα 2 traps ξερω γω, θες αλλο 1.5m (υπενθυμιζω οτι για traps μεσω dismantle θες να maxαρεις ενα tier 3 weapon το οποιο ειναι real pain απο πλευρας χρηματων). Οποτε αμεσως αμεσως σου μενουν μονο 1.5m για ολες τις υπολοιπες αναβαθμισεις...

Για να σου δωσω μια εικονα, εγω ειχα 40 ingots δηλαδη 6m και 3 traps (δηλαδη δεν μπηκα στην λογικη να maxαρω κανενα οπλο με συνεπεια να μην χασω κι'αλλα λεφτα). Με αυτα καταφερα να παρω το trophy πουλωντας απο εξοπλισμους μονο το growth egg για 200.000. Αν πουλησεις τα παντα (απο τους εξοπλισμους σου) στο τελος θες σαφως λιγοτερα ingots με την προυποθεση παντα οτι εχεις 3 traps...

Το κλειδι στην υποθεση ειναι οτι με το 3 trap γλυτωνεις απειρο χρονο και χρημα...

Edit: Νομιζα οτι τα οπλα αυτα τα παιρνεις μονο απο το gilgamesh...

Comment

• Βασικά βρήκα ένα faq που λέει πως με 4 μύρια είμαι κομπλέ.Κι έχω 4,5.Το μόνο που θέλω ακόμα είναι ένα Trap & 6 Dark Matters.
                      Όπως και να'χει μετά τις διακοπές η συνέχεια.Άλλωστε ακόμα φαρμάρω.
                      Thanks for the tips nooto.
                      Carpe diem

Comment

• Φούλαρα και τους 6 χαρακτήρες και στους 6 ρόλους,έχω 5μιση μύρια,2 traps,2 genji gloves (σύντομα 3),1 Tier 2 weapon,και λέω να πουλήσω για 250 χιλιάρικα το Growth Egg.
                        Μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να πάω να κάνω όλα όσα έχω αφήσει στην άκρη και μετά ανάλογα τα χρήματα που έχω μαζέψει να δω πως θα κυνηγήσω το 6ο και τελευταίο Trap (Adam farming/Tier 3 weapon dismantling).Τι λέτε;
                        Carpe diem

Comment

• Παράτησέ το . Κουράστηκα και μόνο στη σκέψη, πάνε για κανά μπάνιο ρεεεεεεε :xp: .

Comment

• Originally posted by Evans View Post
                            Παράτησέ το . Κουράστηκα και μόνο στη σκέψη, πάνε για κανά μπάνιο ρεεεεεεε :xp: .
                            Αθηναίος είναι, ρε. Πως να πάει για μπάνιο με τέτοια απόσταση στην Αθήνα? xD
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Evans View Post
                              Παράτησέ το . Κουράστηκα και μόνο στη σκέψη, πάνε για κανά μπάνιο ρεεεεεεε :xp: .
                              Προχτές γύρισα.Και άφησα και την ξεκωλίτσα μου.
                              Πες καμιά συμβουλή τώρα.
                              Carpe diem

Comment

• Έφτιαξα 5 Τ2 όπλα ακόμα,αλλά οκ βαρέθηκα,και κάπου πλέον έχει χαθεί το όποιο νόημα.Ίσως κάτσω να κάνω τις αποστολές που μείνανε,να πάω να σφάξω ένα Gui και τον τελικό για τα σχετικά τρόπαια και κάποτε ίσως πάρω το Platinum.Άντε και στο διάολο βαρέθηκα.Πάω για Demon's Souls.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X