Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Νίκησα το πρώτο μου Adamantortoise !

Έβαλα ομάδα

Vanille - Sazh - Hope
    Saboteur - Synergist - Synergist

Από την αρχή του έκανα Summon για να το ρίξω κάτω και μετά το σπάμμαρα με Death !
    sigpic

Comment

• Γενικά το παιχνίδι μου άρεσε πολύ. Τώρα μένει να βρω όλα τα αντικείμανα για το τρόπαιο. Οι χαρακτήσες μου είναι full σε CP.

Τι είναι καλύτερο για ΠΟΛΛΑ λευτά; Να συνεχίσω με adamantoise ή υπάρχει κάτι καλύτερο που δεν έχει παίσει στην αντίληψή μου;
      https://www.emulator-zone.com
      I am an iteration closer to my desired solution!
      The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
      Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
      Hyperdimension Neptunia

Comment

• Originally posted by belmont View Post
        Γενικά το παιχνίδι μου άρεσε πολύ. Τώρα μένει να βρω όλα τα αντικείμανα για το τρόπαιο. Οι χαρακτήσες μου είναι full σε CP.

Τι είναι καλύτερο για ΠΟΛΛΑ λευτά; Να συνεχίσω με adamantoise ή υπάρχει κάτι καλύτερο που δεν έχει παίσει στην αντίληψή μου;
        Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Είμαι πριν το last boss. Το προχώρησα αρκετά, αλλά υπάρχουν κάποια mini bosses που σου δίνουν 40000+ XP.

Πριν το last boss μπορείς να επιστρέψεις στο Gran Pulse. ;)

Τα παιδιά πάνω λένε για το Trapezohedron που ρίχνουν τα Adamantortoises σαν rare drop.
        sigpic

Comment

• Άκυρο bump αλλά διάβαζα παλιότερα posts και γελούσα. Το θεοποιούσαμε όλοι, ο δε deus dope έκραζε αβέρτα όποιον έλεγε άσχημα λόγια και χαρακτήρισε το game hardcore από την κορυφή ως τα νύχια. Τι πλάκα έχει να τα βλέπεις αυτά λίγους μήνες μετά .

Comment

• Ιδιαίτερα όταν το παίζεις για πρώτη φορά αρκετά αργότερα όταν έχει ξεθυμάνει το hype...
            Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
            ---------------------
            animEΛ_ΛΑΣ

Comment

• Κάτσε κάτσε...

Το παιχνίδι ΕΙΝΑΙ τέλειο,μην λέμε ότι θέλουμε

Επειδή εσύ έγινες softcore και πλέον το βλέπεις αλλιώς δεν σημαίνει κάτι...

Comment

• Καλά καλά .

Comment

• δεν ξερω τι λεγατε και αν αλλαξατε αποψη πλεον εγω παντως εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι ενα αξιοπρεπες ff ,ειναι ενα jrpg που πρεπει να το ευχαριστηθεις γι αυτο που ειναι (δηλαδη ενα συγχρονο streamlined jrpg με εκπληκτικα γραφικα ,χορταστικες μαχες και συμπαθητικο σεναριο) και οχι γι αυτο που θα θελαμε να ειναι η περιμεναμε να δουμε εχοντας πλασει ο καθενας το τελειο jrpg στο μυαλο του αναλογα με τις προτιμησεις του, imo σε σχεση με παλαιοτερα ff ναι μεν χανει σε καποια πραγματα αλλα κερδιζει σε καποια αλλα.
                  εμενα ας πουμε η γραμμικοτητα δεν με πειραξε καθολου καθε αλλο με τον τροπο που παρουσιαζεται στο ff13 την γουσταρω μου δινει ενα arcade feeling , αλλους τους πειραξε γουστα ειναι αυτα, ομως σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να περνιεται αυτη η γραμμικοτητα defacto ως κατι αρνητικο.

Comment

• Egw apo thn prwth stigmh ekraksa thn apomakrhnsh tou apo ta vhmata pou ekane mprwsta h etairia me to 12.
                    Apo ekei kai ystera oute emena me peirakse h grammhkothta kai para ta arketa arnhtika tou akomh kai twra to thewrw ena, an oxi to kalitero JRPG ths genias tou.
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Ούτε εγώ άλλαξα γνώμη.
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Μισό ρε παιδιά, δεν ανέφερα πουθενά ότι άλλαξε κάποιος γνώμη, ούτε ότι θα έπρεπε να είναι το τέλειο jRPG που είχαμε όλοι στο μυαλό μας . Επίσης δεν αναφέρθηκα ούτε στη γραμμικότητα, ούτε σε κάποιο άλλο πιθανό issue του παιχνιδιού. Είπα απλώς ότι οι πρώτες εντυπώσεις κάποιων (μέσα σε αυτούς κι εγώ φυσικά) ήταν μέσα στον ενθουσιασμό, υπονοώντας ότι πλέον αυτό έχει φύγει για τα καλά.

Comment

• μα φυσικα ο ενθουσιασμος η αλλιως η ''πωρωση'' των πρωτων ωρων/ημερων ειναι απαραιτητο στοιχειο και το αλλατοπιπερο σε οποιοδηποτε hobbie

αλοιμονο μας αν φτασουμε στο σημειο να παιζουμε ενα νεο final fantasy και να μην ενθουσιαζομαστε!;)

ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την εμπειρια που αποκομισα παιζοντας το ff13, και θα ενθουσιαζομουν στην ιδεα να ξαναεπαιζα ενα συνχρονο jrpg τετοιας δυναμικης

Comment

• Originally posted by Evans View Post
                            Άκυρο bump αλλά διάβαζα παλιότερα posts και γελούσα. Το θεοποιούσαμε όλοι, ο δε deus dope έκραζε αβέρτα όποιον έλεγε άσχημα λόγια και χαρακτήρισε το game hardcore από την κορυφή ως τα νύχια. Τι πλάκα έχει να τα βλέπεις αυτά λίγους μήνες μετά .
                            Mέχρι τον Cid έπαιζα κ@βλωμένος με τίγκα τα γκάζια και το γούσταρα. Τελικά μάλλον στην Gran Pulse τα πράγματα λειτούργησαν με τα αντίθετα αποτελέσματα είτε 8ες επειδή εμφανίστηκε προς το τέλος του παιχνιδιού και ήταν κάπως "άκυρη" αυτή η μεταφορά από γραμμικότητα σε ανοιχτή περιοχή, είτε θες μου φάνηκε σαν εντελώς ξεχωριστό παιχνίδι σε σχέση με ότι έπαιζα ως τώρα, πάντως κάπου εκεί άρχισε να μεταβάλλεται η διάθεσή μου για τον τίτλο.

Κατα τα άλλα, ακόμα θεωρώ τούμπανο το battle system του και πιστεύω πως σαν ιστορία και χαρακτήρες δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο όταν τα έβαλα κάτω τα πράγματα και τα είδα πιο ψύχραιμα. Τέλος πάντων, σε μένα μόνο το battle system έμεινε χαρακτηριστικό από αυτό το FF, ακόμα και στο XII ας πούμε που σιχάθηκα τη ζωή μου με τα gambits μου έχει μείνει η τιτανοτεράστια τελική μάχη που αν δεν υπήρχε o Sephiroth θα ήταν σίγουρα η καλύτερή μου σε FF τίτλο.
                            sigpic

Comment

• Mέχρι τον Cid έπαιζα κ@βλωμένος με τίγκα τα γκάζια και το γούσταρα. Τελικά μάλλον στην Gran Pulse τα πράγματα λειτούργησαν με τα αντίθετα αποτελέσματα είτε 8ες επειδή εμφανίστηκε προς το τέλος του παιχνιδιού και ήταν κάπως "άκυρη" αυτή η μεταφορά από γραμμικότητα σε ανοιχτή περιοχή, είτε θες μου φάνηκε σαν εντελώς ξεχωριστό παιχνίδι σε σχέση με ότι έπαιζα ως τώρα, πάντως κάπου εκεί άρχισε να μεταβάλλεται η διάθεσή μου για τον τίτλο.
                              Telika den eimai o monos pou pistevei pws to sygekrimeno paixnidi htan kalytero otan epaize grammika para otan anoikse e?
                              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                              Kindred, this blade and I.
                              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                              Greek Gaming Videos
                              Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Μα εννοειται ότι ήταν καλύτερο το γραμμικό κομμάτι του. Για μένα οι πρώτες 20-25 ώρες του ΧΙΙΙ είναι υποδειγματικές, είχα την αίσθηση ότι έπαιζα κάτι που επαναπροσδιόριζε τελείως το είδος. Ειδικά τα σκηνικά σε Nautilus και την άλλη πόλη (πώς τη λέγαν, Palum Polum; ή τα μπερδεύω με FF IV ;; ) ήταν τέλεια όσο δεν πάει.

Comment

Working...
                                X