Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Μόλις είδα στον official guide ότι ένα Kain's Lance όταν το κάνεις dismantle σου δίνει 3 από τα αντικείμενα που χρειάζεσαι για να κάνεις upgrade στο 3ο tier ένα όπλο, κάτι που σημαίνει ότι γλυτώνεις πάρα πολύ χρήμα. Όταν ασχοληθώ με την αναβάθμιση των όπλων μάλλον θα ακολουθήσω αυτήν την τακτική... Πάντως ο official guide είναι άψογος, εξηγεί τα πάντα.
    Δεν αξιζει καθολου αυτο για μενα, θες 1.5 mega gill για να κανεις max το kain's lance και μετα παλι απο την αρχη για να ξανακανεις max τα omega weapons..

Εγω φαρμαρα adamantoise και πηρα και πολλα λεφτα με τα platinum ingot που ριχνουν και 3 trapezohedron. Τωρα εχω tier 3 σε καθε χαρακτηρα. Δεν τα εχω κανει max ακομα τα εχω σε level 88 περιπου. Η μεθοδος με το dismantle δε μου φαινετε καθολου συμφερουσα να πω την αληθεια, θα ριξεις 1.5 για να το πας max και μετα reset και αλλα 4.5 περιπου για να κανεις max τα αλλα 3 δηλαδη θα εχεις σκορπισει κοντα στα 6 mega αν δεν κανω λαθος.. Ενω με το farming adamantoise παιρνεις ταυτοχρονα και λεφτα και cp σαν bonus..

Και ειναι και σχετικα γρηγορο με καλο setup 1/2 φορες που το πολεμας πιανει το death spell..

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μόλις είδα στον official guide ότι ένα Kain's Lance όταν το κάνεις dismantle σου δίνει 3 από τα αντικείμενα που χρειάζεσαι για να κάνεις upgrade στο 3ο tier ένα όπλο, κάτι που σημαίνει ότι γλυτώνεις πάρα πολύ χρήμα. Όταν ασχοληθώ με την αναβάθμιση των όπλων μάλλον θα ακολουθήσω αυτήν την τακτική... Πάντως ο official guide είναι άψογος, εξηγεί τα πάντα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Fyge apo edw, afta einai ta kalytera...

Leave a comment:

• straier
    replied
    ta ypoloipa themes den einai toso xarakthristika, alla IMO poly petyxhmena, eideika kati bitakia se kapoia shmeia
    Τα μπιτάκια είναι που ΔΕ μου αρέσουν καθόλου.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εμένα η μουσική overall μου άρεσε πάρα πολύ πάντως.

Κάνω τα titan's missions, ολοκλήρωσα την πρώτη διαδρομή, τώρα είμαι στο τελευταίο mission της δεύτερης (βασικά το έβγαλα, το ξαναπολεμάω για τα 5 stars) και μετα θα συνεχίσω. Πάντως μου άρεσε η όλη διαδικασία.

Καλά το farming για τα λεφτά είναι ηλίθιο . Δεν έφτασα στο σημείο να ασχοληθώ με όπλα ακόμα (βαριέμαι, λεφτά), αλλά στη σκέψη και μόνο...booooriiiing.

Leave a comment:

Working...
X