Μιλώντας για voice acting τους άκουσα κι εγώ. Η φωνητική ηθοποιός που υποδύθηκε την Vanille έχει εκνευριστική φωνή. Λες και είναι μία Αμερικάνα με φωνή Ιαπωνικού κοριτσιού και μάλιστα χαζοχαρούμενου. Ούτε που άντεξα να την ακούω και έτσι έβαλα την τηλεόραση στην σίγαση και έβαλα τους υπότιτλους on.
Καθυστερημένοι είναι αυτοί εκεί πέρα στην Αμερική και τους βάζουν σε φωνητικά ??? Θα έπρεπε να τους ήταν εκνευριστική η φωνή της και όχι χαρωπή σαν χαζή ξανθιά... Απορώ... Ναρκωτικά παίρνουν πριν τους ελέγξουν όλους ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy XIII
Collapse
X
-
Ένα ακόμα catalyst και έκλεισα
. Η όλη διαδικασία με τα adamantoises είναι αρκετά ευχάριστη πάντως, προσωπικά δε βαρέθηκα καθόλου ως τώρα. Το θέμα είναι ότι χρειάζομαι CP, gil και τα catalyst, οπότε είναι μία μέθοδος που με καλύπτει από παντού. Σε 20 λεπτά με μισή ώρα έχεις 400-420k CP, γύρω στα 1-2 platinum ingots (λογικά) και αν σου κάτσει και κανά catalyst. Συνολικά έχω ξοδεψει γύρω στις 5-6 ώρες και έχω κάνει max 2 προεραιτικούς ρόλους, έχω μαζέψει 1.500.000 gil και 5 catalyst, οπότε δε με χαλάει και τόσο. Το χειρότερο είναι το μετά που θα πρέπει να φαρμάρω άπειρα gils χωρίς να έχω ούτε τα CP για να χαίρομαι, ούτε την ελπίδα για κάποιο catalyst
.
Γενικά τα shaolong πέφτουν εύκολα;
Leave a comment:
-
Emena pantws den mou thymizoun tipote apo alla FF oi foresies tous.
Leave a comment:
-
Ο Sazh είναι ο δεύτερος πιο αγαπημένος μου και σίγουρα ο πλέον προσγειωμένος και ώριμος όλων (είναι και θέμα ηλικίας). Αν και προσπαθεί να ελαφρύνει την κατάσταση με τα σχόλια που κάνει δεν είναι comic relief χαρακτήρας. Η φωνή της Vanille και μένα με ενοχλεί κάποιες φορές αλλά σαν χαρακτήρας έχει πολύ ζουμί και θα έλεγα πως αυτή είναι η πρωταγωνίστρια και όχι η Lightning (όπως και η Yuna και όχι ο Tidus στο FFX).H Square ekane fantastikh souleia me afton ton xarakthra kai akomh kalyterh douleia ekane o voice actor tou (pou den mporw na pw to idio gia thn eknevistikh voice actor ths Vanille)...
Πλέον άλλαξα ομάδα και έχω Sazh, Fang, Vanille αν και τη δοκίμασα ελάχιστα. Είμαι στην αρχή του 10. Στην αρχή χάρηκα που είδα καινούργιους ρόλους αλλά μόλις είδα το κόστος λέω άντε γεια... Θα παραμείνω στους αρχικούς προς το παρόν...
Leave a comment:
-
Παιδιά...
Έχετε προσέξει τις φορεσιές τους ? Για μένα μοιάζουν μ' αυτές των προηγούμενων FF χαρακτήρων. Του Hope ο Tidus, της Vanille η Yuna, της Fang η Rinoa, του Snow ο Seifer. Όλα δανεισμένα απ' εκεί κατά κάποιον τρόπο...
Πάντως η γκόμενα η Nartaam(η κάτι τέτοιο) εμφανισιακά μου θύμισε την Quistis Trepe...
Leave a comment:
-
Όντως είναι εύκολο, δεδομένου ότι έχει πάρα πολύ λίγα πράγματα να κάνεις (συγκριτικά με άλλα FF πάντα) και λίγες προκλήσεις. Απλώς η όλη διαδικασία είναι λίγο... μάταιη
. Τέλος πάντων, είναι σίγουρα άπειρα διασκεδαστικό, απλώς είχε τα φόντα για να είναι κυριολεκτικά επικό. Δυστυχώς όμως δεν το προχώρησαν όσο θα έπρεπε.
Leave a comment:
-
Afto einai to poio efkolo FF sto na ta kaneis ola, apo to FF7 kai epeita...
Leave a comment:
-
Xαχαχαχαχα ναι ρε, για να καταλαβεις διαβαζω απο σχετικη αποσταση τα οσα γραφετε για το post game
. Απλα σε αυτη τη φαση το απολαμβανω και δεν θελω να φυγω ακομα για να δω τι γινεται παρακατω
.
Παντως θελω να δω μεχρι που φτανουν οι απαιτησεις του τιτλου και αν σου ζηταει πραγματα τυπου danjuro (ετσι ηταν η ονομασια? προσπαθω να το ξεχασω
)
Ασχετο, στο stage 9 απ'οτι ειδα ο hope αποκτα καποια απο τα buffs του sazh (haste κλπ) οποτε ισως ειναι καιρος να αλλαξω το βασικο team για να δω τι μπορουν να κανουν τα αλλα σχηματα.
Leave a comment:
-
Θέλω να σε δω τι θα λες όταν θα φτάσεις στο σημείο να φαρμάρεις στα adamantoises
.
Leave a comment:
-
Εφτασα στο τελος του chaper 11 νικωντας το τελικο boss και επιτελους μου ανοιξε το stage 9 στο crystalioum. Η oerba ηταν πραγματικα epic, καθησα πολυ ωρα για να ακουσω την μουσικη και να γυρισω καθε πλευρα της. Τωρα λεω να επιστρεψω στη στεπα για μερικες ακομα αποστολες (εχω κανει το 42%, 28 marks αν δεν κανω λαθος) και επιπλεον να πειραματιστω με ενα σωρο πραγματα που εχω βρει (ochu ερχομαι
). Παραλληλα εχει μαζευτει πολυ υλικο για καποιες ακομα αναβαθμισεις. Το καλο ειναι οτι επειδη ασχοληθηκα με αρκετες αποστολες, οταν ανοιξε το stage 9, μου ειχαν μεινει 500K cp σε καθε χαρακτηρα οποτε ψιλογεμισα μερικους απο τους ρολους και πλεον ειμαι σχετικα δυνατος...
Το σεναριο στο κεφαλαιο 11 οντως μπηκε σε δευτερη μοιρα, ωστοσο μπορω να πω οτι δεν με ενοχλησε καθολου. Επιπλεον για καποιο λογο η μεταβαση στην gran pulse δεν μου φανηκε τραγικη. Ουσιαστικα ισχυει αυτο που ειχε γραψει πριν μερικες σελιδες ο evans.. η Pulse τελικα δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο φαινεται οταν πρωτομπαινεις...στην πραγματικοτητα εχουμε μονο μια μεγαλη περιοχη -Archylte steppe- η οποια λειτουργει ως hub-παιδικη χαρα, για να κανεις οτι δεν μπορουσες σε ολο το προηγουμενο παιχνιδι (treasure hunting, missions, optional bosses, πειραματισμους με το team).
Υπο αυτη την εννοια η αλλαγη που υπαρχει δεν ειναι τοσο δραματικη και κατα βαση το παιχνιδι δεν παρεκλινει απο την αρχικη του πορεια...Θεωρω οτι επρεπε να υπαρχει ενα τετοιο κομματι (θελω να καταληξω στο οτι επραξαν τελεια
) στο οποιο να μπορει ο καθενας να κατσει οσο θελει και να κανει οτι θελει.
Συνεχιζουμε

.
Edit: Φανταστειτε οτι οταν μπηκα στην Archylte steppe, νομιζα οτι ειναι η πρωτη απο μια σειρα τεραστιων περιοχων (σε στυλ FFXII) και ελεγα αντε να βρεις τωρα ακρη...
Leave a comment:
-
Το Bird ήταν ένα μωρό chocobo !Originally posted by Evans View PostBTW τέλεια ατάκα του Sazh:
"...but the bird... the bird says no..."
Ειδικά ο τρόπος που έλεγε το bird ήταν τέλειος :xp: .
Θα έπρεπε να το ξέρεις που τα αγαπάς πάρα πολύ αυτά ! :xp:
Εκεί ήταν πολύ φιλόσοφος ο Sazh...
Leave a comment:
-
Και εμένα ο αγαπημένος μου είναι ο Sazh, όλοι οι άλλοι μου είναι το ίδιο συμπαθείς
. Τη Vanille τη βρίσκω σούπερ, δεν ξέρω γιατί, voice over rox
.
BTW τέλεια ατάκα του Sazh:
"...but the bird... the bird says no..."
Ειδικά ο τρόπος που έλεγε το bird ήταν τέλειος :xp: .
Leave a comment:
-
O Sazh den einai kwmikos, einai....."fysikos"...
H Square ekane fantastikh souleia me afton ton xarakthra kai akomh kalyterh douleia ekane o voice actor tou (pou den mporw na pw to idio gia thn eknevistikh voice actor ths Vanille)...
Gia mena makran o kalyteros "xarakthras" sto game htane o Sazh, amesws meta erxetai h Fang, apo konta akolouthoun o Snow kai h Lightning kyriws logw emfanishs kai teleftaioi kai kataidrwmenoi h xazoxaroumenh Vanille kai o Emo Hope...
Mporei na exete diaforetikh gnwmh alla pragmatika den mou aresan katholou aftoi oi 2...
Leave a comment:
-
Μιλάμε για το θρυλικό summon στην ιστορία Final Fantasy. O Odin είναι οOriginally posted by Ground_zero View PostThs lightning to Zantetsuken exei pithanothta na skotwsei olous tou exthrous.με το Zantetsuken του. Αντίθετα του Snow, οι δίδυμες Shiva κάνουν καλή δουλειά...γαμάω και δέρνω
Ελπίζω να υπάρξουν κι άλλοι summons στο τέλος κοντά.
Εμένα αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι η Vanille, όχι μόνο επειδή είναι γλυκούλα, αλλά είναι και αστείο κορίτσι. Επίσης και ο Sazh, με το chocobo του, που με κάνει να γελάω με τα κωμικά σχόλια του. Σαν δίδυμο είναι ένα ταιριαστό ζεύγος κωμικών ! Ώρες ώρες γελάω μ' αυτούς...Originally posted by Ground_zero View PostO Sazh thes na peis, eftixos yparxei o Hope kai h Vanillia glitwnei to rolo tou xeiroterou xarakthra.
Leave a comment:
Leave a comment: