Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    Τα Tonberries είναι γουτσουγουτσούδικα. Δε σε σκοτώνουν από κακία, αυτή είναι η φύση τους.
    Σκότωσα το πρώτο μου Adamantoise!

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Θυμάμαι στο FF8, για να προλάβεις να σκοτώσεις και να αποκτήσεις τον Odin, αναγκαζόσουν να πας πολύ γρήγορα και με προσευχή να μην πέσεις πάνω στα Tonberries, τα οποία σε καθυστερούσαν πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να τον αποκτάς. Αν έπεφτες έστω σ' ένα απ΄αυτά είναι που έτρωγες το Ownage σου. Μην πω ότι ήταν και κάπως ανατριχιαστικά...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Nai aftos o typas pou otan einai 2 mazi, sou kanei double sex!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Rektavija. Τα 2 μαζί ήταν θάνατος.

Τα tonberries εμένα μου φάνηκαν γενικά πολύ εύκολα, ήξερα πώς να τα βγάλω και δεν τα βρήκα ποτέ σκούρα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ta Tonberries den einai dyskolo Mission IMO, oute ta tria htan, oute to 1 einai.

Dyskolo Titan Mission einai to Neochu kai ekeinos o Kitrinos exthros pou vgazei thn aspida gyarw tou, (ksexnaw to onoma tou afth th stigmh) kai den pathainei sxedon tipote.... EKEINH htan maxh!

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Καλα για να πουμε την αληθεια το συγκεκριμενο mission ειναι πολυ δυσκολο (δεν το εχω βγαλει ακομα) το δοκιμασα με μισογεματο to crystarium 9 και εφαγα τρελη φολα. Μπορει να μην σε σκοτωνουν με την μια αλλα αν δεν τελειωσεις την μαχη γρηγορα σε περιμενουν εκπληξεις .

Bart εισαι ωραιος, το τελος ηταν τοσο κορυφη...δεν εχω λογια. Εγω λεω να συνεχισουμε το FFXIII και να γραψουμε τη beta του reach μονο και μονο για σπασιμο στον νουμπιδη (κατσε να δεις πως τον λενε... αν ναι Pilgrim).

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Εγώ σχετικά εύκολα τα έβγαλα, η μόνη φάση που με δυσκόλεψε αυτή η αποστολή είναι στην αρχή που υπάρχουν 3 tonberies. Όταν φας το ένα τα πράγματα γίνονται αρκετά πιο εύκολα. Αδικία που πέφτουν τόσο εύκολα πάντως, εγώ περιμενα να σε ισοπεδώνει έστω και ένα μόνο του .

Bart ωραίος, άντε λιώσε τώρα στο grinding .
    Αν εννοείς όπως στο FF8 που σε σκοτώνει το ένα με την μία καθώς σε πλησιάζει, τότε ναι... Μεγάλη αδικία είναι... Τουλάχιστον το κάνει αυτό το Gigantaur...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Τώρα κάνω τις υπόλοιπες missions και συγκεκριμένα Titan Missions,μερικές είναι πολύ δύσκολες(βλέπε 3 tonberies που αν ήθελα να τα βάλεις στα ίσια μαζί τους σε έχουν άσχημα) αλλά γενικά παλεύονται.
    Εγώ σχετικά εύκολα τα έβγαλα, η μόνη φάση που με δυσκόλεψε αυτή η αποστολή είναι στην αρχή που υπάρχουν 3 tonberies. Όταν φας το ένα τα πράγματα γίνονται αρκετά πιο εύκολα. Αδικία που πέφτουν τόσο εύκολα πάντως, εγώ περιμενα να σε ισοπεδώνει έστω και ένα μόνο του .

Bart ωραίος, άντε λιώσε τώρα στο grinding .

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Τέλος.
    Πραγματικά απίστευτο τέλος , με συγκίνησε ...
    Παρόλαυτα το παιχνίδι τώρα αρχίζει , συνεχίζω με τα missions και βλέπουμε στην πορεία (βγαινει και σε 20 μερες η beta του reach )

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Laharl View Post
    Ρίξε μια θηλιά και πιάστα από τα πόδια,σαν γελάδια ένα πράγμα

Πέραν της πλάκας πρέπει να τελειώσεις mission 14 για να μπορέσεις να τα καβαλήσεις,και στα κίτρινα circles πηδάν τα chocobos.
    :xp::xp::xp: Πρόσεξε ρε μλκ μην σ' ακούσει ο Evans και σε πάρει στο κυνηγί σ' όλη την Θεσσαλονίκη.

Άντε να βρω την mission 14...

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Ρίξε μια θηλιά και πιάστα από τα πόδια,σαν γελάδια ένα πράγμα

Πέραν της πλάκας πρέπει να τελειώσεις mission 14 για να μπορέσεις να τα καβαλήσεις,και στα κίτρινα circles πηδάν τα chocobos.

Έχω τελειώσει το παιχνίδι εδώ και 2-3 μέρες και μπορώ να πω πως το τέλος ήταν μαγευτικό,με κάλυψε πλήρως.

Τώρα κάνω τις υπόλοιπες missions και συγκεκριμένα Titan Missions,μερικές είναι πολύ δύσκολες(βλέπε 3 tonberies που αν ήθελα να τα βάλεις στα ίσια μαζί τους σε έχουν άσχημα) αλλά γενικά παλεύονται.

Πήρα και Growth Egg από Neochu σε περίπου 15 λεπτά.Η πλάκα είναι ότι στο δεύτερο Neochu που πολεμάς για μία Titan Mission το Death έπιασε με την τρίτη φορά που το έκανα XD

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Τέλος πάντων.

Παρατήρησα ότι στην Steppes είδα κίτρινους κύκλους, αντί για μπλε. Σε τι χρησιμεύουν ? Για τα Chocobo ? Βρήκα τα chocobo, πως τα πιάνω ? :xp:

Leave a comment:

• straier
    replied
    Εγώ έχω ακόμα τους ρόλους μου στο 3-4 stage. Πως σκατά καταφέρατε να φτάσετε τόσο ψηλά ?
    Εννοούν Crystarium Level, όχι Role level. Με το που φτάνεις στην Pulse έχεις ήδη λβλ 8.
    Με πέντε αστέρια όντως έχεις αυξημένη πιθανότητα για drops, οπότε καλό είναι να προσπαθείς συνέχεια για το καλύτερο. Βέβαια τα marks σου δίνουν συγκεκριμένο loot μετά τη μάχη, ανεξάρτητα από τα spoils και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δε θα σε ενδιαφέρει κάποιο spoil ενός mark τόσο ώστε να λιώνεις για τα 5 stars. Ουσιαστικά παλεύεις για το trophy και για το γαμώτο .
    Νόμιζα πως εννοούσατε πως αν πάρεις το Trophy αυξάνονται οι πιθανότητες για drops.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Εγώ έχω ακόμα τους ρόλους μου στο 3-4 stage. Πως σκατά καταφέρατε να φτάσετε τόσο ψηλά ?

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Στην eden υπαρχει μονο 1 adamantoise και βασικα προσπαθησα να το σκοτωσω επειδη...anyway θα το δεις και εσυ υπαρχει λογος . Τελικα το αφησα για αργοτερα.

Επειδη οταν μπηκα στην eden ειχα full τους βασικους ρολους στο stage 9, στο τελος του παιχνιδιου βρεθηκα με 700Κ cp σε καθε χαρακτηρα που ειναι καλη αρχη για τη συνεχεια... Συνολικες εντυπωσεις θα γραψω τις επομενες ημερες (θελω να προχωρησω λιγο το post game).

Leave a comment:

Working...
X