Laharl, πρεπει να εχετε δικιο αφου τα ποσοστα σας ειναι πολυ καλα. Τα εβαλα και εγω μαζι τελικα και ελπιζω για το καλυτερο.
Το cactuar το παλεψα και εγω αλλα δεν τα καταφερα. Τα hp του πεφτουν ευκολα αλλα οι 10.000 needles ειναι πολυ πονος. Εχω βρει μια μεθοδο για να τον βγαλω αλλα δεν θελω να τη χρησιμοποιησω ακομα. Θα κατσω για αναβαθμισεις πρωτα. Btw ωραια η σκηνη πριν τη μαχη
.Για τα upgrades τελικα θελω λιστες. Καθησα και εφτιαξα χυμα μερικα και μετα ειδα οτι τα εχω. Ειναι πολυ try-error αν το πας μονος σου και θελει συνεχως quit-load. Λογικα θα εκτυπωσω κανα guide για να εχω τους πινακες ετοιμους.
Γενικα απ'οτι βλεπω το παιχνιδι πηγαινει πολυ ομαλα σε οτι αφορα την post game ολοκληρωση. Ολες οι διαδικασιες για το 100% ειναι πολυ ευχαριστες με μοναδικη παραφωνια το treasure hunter trophy (και ακομα δεν ασχοληθει σοβαρα
). Δεν ξερω μου φαινεται αδυνατο να το πας μονος σου (χωρις guide-λιστες) και να μην τρελαθεις
.Edit: Σχετικα με το σεναριο που λενε τα παιδια πιο πανω, προσωπικα δεν το βρηκα μπερδεμενο. Ερωτηματα υπαρχουν αλλα τη βασικη ροη την πιανεις ευκολα. Tanno, να τσεκαρεις και το datalog που αναλυει πολλες απο τις σκηνες.
Leave a comment: