Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Η εκδοχή με ο 2ο save είναι απίστευτη και ήρθε σαν ιδέα του αδελφού στην πιο αναπάντεχη στιγμή. Μέσα στη μιζέρια, πάω να θάψω το ΧΙΙΙ και να εκθειάσω το ΧΙΙ και μου λέει "Ρε πούλα τα πάντα να μαζέψεις μερικά εκατομμύρια." Ήταν η στιγμή που είπα να ξαναβάλω το game .

UEG μου δίνεις ελπίδες ρε, άντε θα το δρομολογήσω άμα είναι για να φεύγει από τη μέση . Δυστυχώς βέβαια πούλησα το Connoiseur πάνω στην πώρωσή μου να ξεφορτωθω τα πάντα για τα λεφτά, αλλά ΟΚ το ξαναφτιάχνεις εύκολα.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Εγω εφτασα μεχρι και τη mission 61 και πλεον μου μενουν τρεις ακομα αποστολες αλλα και το cactuar που δεν το εχω βγαλει με 5 αστερια. Η 59 παντως ηταν παρα πολυ σπαστικη...Anyway, μαλλον θα ξαναγυρισω στην eden για το καθιερωμενo farming. Μου μενει να γεμισω το τελευταιο level των μη βασικων ρολων καθε χαρακτηρα και ουσιαστικα κλεινω το ολο θεμα σιγα σιγα. Ελπιζω να ειμαι τυχερος στα drops, μεχρι στιγμης εχω γυρω στα 3m gill αλλα ακομα μονο 2 traps...

Η εκδοχη με το δευτερο save ειναι πολυ δελεαστικη παντως .

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Παιδιά, το πιο δυνατό farming είναι μέσα στα ορύχεια. Οι γλίτσες κάνουν πάνω από 7000+ XP.

Τις έχω κανονίσει πολύ γρήγορα με τους

Fang - Sazh - Lightning
    Syn - Sab - Com
    Rav - Sab - Com

Τώρα κάνω τρελό farming για να αναβαθμιστώ πολύ γρήγορα. Οι μεγάλες γλίτσες κάνουν 9000+ XP.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Guys den kserw an to skefthke h to eipe kaneis poio prin, alla mporeis na poulhseis ta panta gia na agoraseis oti thes kai na vgaleis to trophy kai epeita na kaneis load prohgoumeno save wste na mhn xaseis kai tipote.

Just saying...

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    drop εννοειτε, τα ριχνουν σχετικα ευκολα τα shaolong gui σιγα μην εδινα 800Κ gill απο τη στιγμη που τα βρισκω free. Εγω δεν παω για το trophy απλα εφτιαξα 6 kaiser knuckles και 3 magistral crest με αυτα, αντε να παρω και κανα 2 ακομα να φτιαξω τιποτα αλλο για πλακα και τελος..

4 dark matter ειναι περιπου μια ωρα ισως και λιγοτερο αν δεν εισαι ατυχος στα drops(που αν κρινω απο τα traps ειναι rigged η εκδοση που εχεις εσυ..)

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Back in action. Άντε να αναβαθμιστώ !

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πούλησα τα πάντα εκτός από τα όπλα που δεν είχα σε tier 2 (και τα τρία tier 3 της ομάδας μου) και τα 3 accessories που πρέπει να κάνω upgrade για το trophy. Εν τέλει βρέθηκα με 3.000.000 gil, τα οποία και έφαγα για upgrades. Μου μένουν 7 όπλα και 3 accessories για το trophy, κάτι που σημαίνει 4 dark matters (ΗΜΑΡΤΟΝ με το όπλο του Sazh που θέλει Dark Matter για upgrade) και 700k gil. Φυσικά έσωσα σε διαφορετικό slot, ώστε να έχω και ένα normal save. Παίζω που παίζω για το trophy και μόνο, ας κάνω πιο εύκολη τη ζωή μου.

Ερώτηση: Dark Matters πώς πήρατε εσείς; Από drop ή από αγορές;

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den epaneferan ta Ochu, yphrxan se ola ta FF

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Για το neochu το death της vanille ειναι μονοδρομος σε crystarium level 9, κανε αυτο πρωτα μετα θα εχεις πανευκολα 13.300CP. Και χτυπα το behemoth πρωτα να μην προλαβει να σηκωθει, ο σκυλος ειναι πανευκολος μετα.

Εγω εκανα leveling στο ορυχειο μεσα πρωτα τους hoplite μεχρι να ειμαι αρκετα ισχυρος να βγαζω το behemoth πριν τελειωσει το stagger, μετα και με growth egg γινονται ολα ευκολα..
    Μάλιστα, αν και τα ηλίθια τα hoplites δίνουν γύρω στις 3000-4000XP. Άνετα μπορώ να διαλύσω τα Behemoth(αυτά που τρέχουν εδώ κι εκεί σαν σκυλάκια κι αυτό που πολέμάει το κοπρόσκυλο) αρκεί να τα κάνω pre-emptive attacks.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Για το neochu το death της vanille ειναι μονοδρομος σε crystarium level 9, κανε αυτο πρωτα μετα θα εχεις πανευκολα 13.300CP. Και χτυπα το behemoth πρωτα να μην προλαβει να σηκωθει, ο σκυλος ειναι πανευκολος μετα.

Εγω εκανα leveling στο ορυχειο μεσα πρωτα τους hoplite μεχρι να ειμαι αρκετα ισχυρος να βγαζω το behemoth πριν τελειωσει το stagger, μετα και με growth egg γινονται ολα ευκολα..

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Entelws kamia sxesh, to Ochu moiazei me Ochu pou hphrxan apo FF1 (opws kai ta Malboro) se ola ta FF.
    Apla sto FF13 den yparxei Malboro..... oute victory theme....
    Απορώ πως και δεν τα είδα στα προηγούμενα παιχνίδια τα Ochu... Μετά από πολλά FFs τα φέρανε ??? :xp: Απλά έπος !

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Entelws kamia sxesh, to Ochu moiazei me Ochu pou hphrxan apo FF1 (opws kai ta Malboro) se ola ta FF.
    Apla sto FF13 den yparxei Malboro..... oute victory theme....

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Ochu kai malista oxi to aplo, to Neochu!
    Malboro den thymamai sto game
    Απλά το όνομα άλλαξαν. Η εμφάνιση παραμένει η ίδια(κάπως).

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ούτε Malboro πολεμήσαμε σε αυτό το game... Ααααααχ...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ochu kai malista oxi to aplo, to Neochu!
    Malboro den thymamai sto game

Leave a comment:

Working...
X