Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy XIII
Collapse
X
-
Ξερεις ποσο κλικς πρεπει να κανει καποιος για να δει τελικα το τελευταιο spoiler;

Τεσπα η απαντηση ειναι η εξης:
ενα ροκ συγκροτημα παει για συναυλια.
στον δρομο συνανταει ενα κοπαδι προβατα κ δεν μπορει να περασει.
οποτε ο τραγουδιστης του συγκροτηματος αρχιζει να σκοτωνει τα προβατα κ να τα κομματιαζει με ενα σπαθι που εχει..ξαφνικα παιρνει τηλ ο ατζεντης του συγκροτηματος κ ρωταει:
- μα που εισαστε πλεον;;ο κοσμος περιμενει!
κ ο τραγουδιστης απανταει..
- καναμε προβα τα κομματια(καναμε προβατα κομματια)
Leave a comment:
-
Έχω μια απορία:
**SPOILERS**
Είστε σίγουροι;-Major Spoiler Ahead!!!Είστε απολύτως σίγουροι;Με δική σας ευθύνη... Τελευταία προειδοποίηση!Γιατί η Vanille πάει και ξεμαλλιάζει κάτι πρόβατα στον κήπο με τα Ochu; Πήρα ένα component μαλλί αλλά χρησιμεύει σε κάτι; Ποιο νόημα είχε το βίαιο cut-scene;
Leave a comment:
-
Παιδιά, είχα διαβάσει στο gamespot ότι ο Titan θα είναι κι αυτός για σκότωμα. Κάτι λένε ότι θα τον παλέψουμε λογικά στο FFXIII Versus... Αληθεύει αυτό ? Ξεκλείδωσα το trial όταν νίκησα το Tonberry...
Leave a comment:
-
LooooooooooooooooooooooooooooooooooL σοβαρα? Κανουν 2m και τα πουλας 10.000? Οσο παει γινεται και πιο επικο

. Anyway, προφανως συνεχιζω με adamantoise και βλεπουμε (κλασσικη περιπτωση, προσπαθουσα να την βγαλω καθαρη με λαμογιες αλλα η επικοτητα του παιχνιδιου με ξεπερναει 
).
Thnx for the info

. Θα ενημερωσω πως παει στη συνεχεια!
Leave a comment:
-
Μην το κανεις..Originally posted by nooto View PostDamn you
. Kατεβασα τις λιστες και εχω αρχισει τι αναβαθμισεις. Μου λειπουν 20 αντικειμενα πλεον και λογικα οταν το ξαναβαλω θα κανω τα παντα εκτος απ'οτι θελει dark matter και adamantine. Ειδα οτι υπαρχει τροπος να βγαλεις τα traps απο το μηδεν btw. Καθε ενα απο τα τρια genji glove δινει ενα trap (απο dismantle) μεσω του οποιου μπορεις να φτιαξεις ενα tier 3 weapon που στη συνεχεια θα σου δωσει αλλα 3. Δεν ξερω αν ειναι βολικη διαδικασια απλα την εχω στο νου μου σε περιπτωση που δεν παει τιποτα καλα
.
Χωρις genji glove τι να τα κανεις τα ultimate weapons??
Leave a comment:
-
Φυσικά μπορείς να τα πουλήσεις, για δέκα ολόκληρες χιλιάδες gil (10.000 gil για να γίνει ακόμα πιο άσχημο
). Τέλος πάντων, κάνε ό,τι σε βολέψει περισσότερο, δε χάνεις και τίποτα. Αν είσαι τυχερός θα τη βγάλεις καθαρή με τα adamantoises. Πρόταση δικιά μου είναι να συνεχίσεις με αυτά μέχρι να γεμίσεις τα roles σε όλους, μετά βλέπεις.
Leave a comment:
-
Lol οχι ρε για τα accessories λεω, τα tier 2 δεν τα εχω πιασει (μονο malboro wand εχω). Μου μενουν 20 accessories για να φτιαξω αλλα το προβλημα ειναι οτι λειπουν αρκετα perovskite.
Για την παραπανω διαδικασια το φανταζομαι αυτο που λες αλλα σκεπτομαι πως αν καταφερεις (μαζι με το farming) να βγαλεις 1-2 traps παραπανω, πουλωντας τα εχεις λυσει το οικονομικο προβλημα (ελπιζω να μπορεις να τα πουλησεις
).
Damn you again!!!Εγώ μόλις πήρα Basch και πέρασα το Barheim Pass
Leave a comment:
-
Κάτσε ρε, πότε πρόλαβες να είσαι έτοιμος για να φτιάξεις τα πάντα (όλα τα tier 2 όπλα + όλα τα accessories) σε τόσο λίγο διάστημα; Μη με σοκάρεις
.
Η διαδικασία που λες με είχε συγκινήσει και μένα στην αρχή. Μετά κατάλαβα ότι για να κάνεις max ένα tier 3 όπλο θέλεις 1.200.000 gil περίπου, πράγμα ΒΑΡΕΤΟ. Farming στα adamantoises, είναι μονόδρομος μην το ψάχνεις.
Εγώ μόλις πήρα Basch και πέρασα το Barheim Pass
.
Leave a comment:
-
Damn you
. Kατεβασα τις λιστες και εχω αρχισει τι αναβαθμισεις. Μου λειπουν 20 αντικειμενα πλεον και λογικα οταν το ξαναβαλω θα κανω τα παντα εκτος απ'οτι θελει dark matter και adamantine. Ειδα οτι υπαρχει τροπος να βγαλεις τα traps απο το μηδεν btw. Καθε ενα απο τα τρια genji glove δινει ενα trap (απο dismantle) μεσω του οποιου μπορεις να φτιαξεις ενα tier 3 weapon που στη συνεχεια θα σου δωσει αλλα 3. Δεν ξερω αν ειναι βολικη διαδικασια απλα την εχω στο νου μου σε περιπτωση που δεν παει τιποτα καλα
.
Leave a comment:
-
Ueg ήμουν πάρα πολύ τυχερός. Στα πρώτα 4 adamantoises που έσφαξα, πήρα ένα trape. Κάποια στιγμή (σίγουρα μέσα στα 20 πρώτα) πάω για ένα session (να σφάξω άλλα 4 δηλαδή) και παίρνω 2 ingot και 2 trape. Ως τώρα 3. Τη Μεγάλη Παρασκευή, πριν πάω εκκλησία, βάζω να παίξω μισή ώρα για 4 adamantoises, παίρνω ένα ακόμα trape. Κάποια στιγμή (Τρίτη μετά το Πάσχα) ήταν να πάω ταξίδι, βάζω μισή ώρα, άλλο ένα trape. Ήμουν στις 7-8 ώρες που πάλευα adamantoises και πήρα 5 trapes. Τη στιγμή ακριβώς που μου έμεναν 400k CP για max όλα τα roles, βάζω για το τελευταίο session με adamantoises (μετά δε θα είχε νόημα γιατί θα τελείωναν τα roles) και με το πρώτο adamantoise παίρνω τον έκτο trape. Πολύ ιδανικά μου κάθησε γιατί τα μάζεψα όλα στο διάστημα που χρειαζόμουν για να ολοκληρώσω όλους τους ρόλους. Πάντως δε γυρνάω πίσω σε αυτή τη διαδικασία με την καμία. Το FF XIII δυστυχώς έχει ελάχιστα πράγματα να κάνεις και ελάχιστα από αυτά είναι ουσιαστικά.
Leave a comment:
-
Ουπς το είχα ξεχάσει αυτό,νόμιζα ότι χρειαζόταν μόνον 1000 exp...Damn και ήμουν ενθουσιασμένος
Leave a comment:
-
Δεν τους αναβαθμιζεις και πολυ ευκολα.. Χρειαζεται catalyst που κοστιζει 60Κ νομιζω..
Αδυνατον..Originally posted by Evans View PostOι άλλοι είχαν πρόβλημα επειδή γενικά υπάρχει πρόβλημα
. Και εγώ στα 15 adamantoises είχα σίγουρα 6 ingots και 2-3 trape. Μου έτυχε σε 4 μάχες στη σειρά να πάρω trape - ingot - trape - ingot (έπος). Εξόπλισε τα και τα δύο, μη μασάς.
Εγω στα 60/70 εχω παρει μονο 3 trap..
Leave a comment:
-
Ναι το λέει ο official οδηγός ότι είναι 1% η πιθανότητα αλλά φαντάζομαι με Connoiseur Catalog αλλά και 5αστέρια θα αυξάνεται κάπως.
Αυτό που είπε ο evans,μέχρι να κάνουμε max όλους του ρόλους είναι ευχάριστο και ελπίζουμε να έρθουνε,μετά θα γίνει πολύ αγγαρεία το θέμα
Btw τρελή φλασιά για εύκολο χρήμα
Αγοράζουμε άπειρους collectors catalog στις 100,000 τους αναβαθμίζουμε ΠΟΛΥ εύκολα σε Connoiseur τους οποίους πουλάμε για 125,000.Μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά το sell price του Connoiseur ο official guide λέει ότι είναι 125,000
Το έχει δοκιμάσει κανείς από τους platinum whores?
@nooto:Νομίζω είναι must να δεις κάποιον οδηγό γιατί είναι πολύ trial and error η υπόθεση και εμένα προσωπικά θα με κούραζε
Leave a comment:
-
Tέτοια είναι η πιθανότητα lol, με το connoiseur αυξάνεται αλλά και πάλι δεν πηγαίνει πολύ (φαντάζομαι κανά 2%).Τοσο χαμηλη ειναι η πιθανοτητα? Βασικα μηπως ειναι παραπανω ρε παιδια? Ειναι εντελως ακυρο να πρεπει να σφαξεις 600 (στατιστικα) για να παρεις 6 traps που θες :kill:.
Μην ψαρώνεις, μέχρι να κάνεις max όλους τους ρόλους θα τα έχεις και τα 6 trape (θέλω να πιστεύω
). Εγώ ακριβώς τη στιγμή που μάζευα τα τελευταία μου CP πήρα και το 6ο, οπότε μου ήρθε ακριβώς την ώρα που έπρεπε. Υπομονή
.
Leave a comment:
Leave a comment: