Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• i Have no Equal
    replied
    Μου αρεσε πρωτον το συστημα μαχης(paradigm shift), το θεωρω το καλυτερο απο ολα τα FF δευτερον μου αρεσαν τα missions και η πιο action πλευρα του παιχνιδιου.. Μου αρεσαν οι χαρακτηρες σαν σχεδιασμος, το leveling up system που δεν σε μπλεκει οπως το FF X πχ. Επισης μου αρεσε η δυσκολια και η hardcorilla που εκπεμπει το παιχνιδι.

Αυτα... Δε μου αρεσαν και αρκετα πραγματα βεβαια και δε λεω οτι ειναι τελειο αλλα ειναι καπου στη μεση στα FF για μενα..

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Η Vanille και τα paradigms.

Leave a comment:

• wesker
    replied
    diladi ti sas arese re pedia exigiste mou?

Leave a comment:

• wesker
    replied
    epimeno ine to hirotero apo ta final fantasy pou epexa ektos apo to crystal chronicles tou cube

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Epic fail ολοι σας...

Μαλλον θα ελεγα οτι δεν ειναι απο τα καλυτερα FF οχι οτι ειναι απο τα χειροτερα.. Για μενα ειναι καλυτερο απο Χ-2/9/ΧΙΙ σιγουρα, απλα εχει το μειονεκτημα οτι δεν εχει πολλα να κανεις και δεν εχει ιδιαιτερο βαθος. Επισης εχει καποια πραγματα unbalanced αλλα και παλι μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο αρκετα αλλα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Mwre sigoura exei para polla kala shmeia, alla antilamvanesai oti einai poly ftwxo ws paixnidi otan teleiwseis mazi tou.

Sigoura den einai to xeirotero Final Fantasy, alla kai sthn dikh mou mezoura kapou ekei katw vrisketai

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by wesker View Post
    to eho teliosi ke ego prosfata ke to theoro to hirotero final fantasy pou eho pexi

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Εννοούμε το επίπεδο του όπλου. Κάθε όπλο έχει τρία επίπεδα. Όταν αναβαθμίσεις max ένα όπλο, αποκτάει ένα αστεράκι. Αν χρησιμοποιήσεις κάποιον catalyst, το όπλο αυτό αλλάζει σε ένα νέο (είναι σε tier 2), ενώ το tier 3 είναι το τελικό στάδιο κάθε όπλου.
    Τώρα μάλιστα... Το catalyst που το βρίσκω ? Θέλω να αναβαθμίσω στα ύψη αυτά που έχω...

Originally posted by wesker View Post
    to eho teliosi ke ego prosfata ke to theoro to hirotero final fantasy pou eho pexi
    Δεν ξέρω τι λες, αλλά εμένα μ' αρέσει σε κάποια σημεία...

Leave a comment:

• wesker
    replied

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εννοούμε το επίπεδο του όπλου. Κάθε όπλο έχει τρία επίπεδα. Όταν αναβαθμίσεις max ένα όπλο, αποκτάει ένα αστεράκι. Αν χρησιμοποιήσεις κάποιον catalyst, το όπλο αυτό αλλάζει σε ένα νέο (είναι σε tier 2), ενώ το tier 3 είναι το τελικό στάδιο κάθε όπλου.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Παιδιά, έχω μία απορία. Όταν λέτε Tier, εννοείτε τα αστέρια στα όπλα ? Σ' εμένα είναι όλων των χαρακτήρων 1ο Tier.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Παει η 64 αλλα με 3 αστερια (@$#$@$@%@^@). Ωραια μαχη, πολυ ωραια, αλλα μου εσπασε τα νευρα το ranking . Τωρα που πηρα το gold watch θα ξαναπαω αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι θα τη βγαλω με ευκολια.

Αναβαθμισα 6 οπλα σε full tier 2 (ενα για καθε χαρακτηρα) τα οποια περιμενουν πλεον μονο τα catalyst και ολα τα οπλα της light και του hope σε tier 2. Εχω 3+ million gills για τα υπολοιπα αλλα βαριομουν να τα παω μονοκοπανια, ισως αυριο. Τα λεφτα παιζει και να φτασουν αλλα δεν υπολογιζω το ακυρο gilgamesh inc.

Evans παιζει να εχεις δικιο δεν εχω δοκιμασει το σημειο που λες αλλα πλεον ειναι πολυ αργα .

Leave a comment:

• straier
    replied
    Έχεις ένα δίκιο αλλά εγώ βαριέμαι και το περπάτημα οπότε είναι πλέον το μη χείρον βέλτιστο για τον καθένα. Στην περίπτωσή μου δεν έχουν μείνει Adamantoise στην Steppe οπότε είναι και μονόδρομος...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ πιστεύω ότι με τεράστια διαφορά το καλύτερο σημείο είναι στη Steppe . Υπάρχουν 3-4 μάχες που τις τελειώνεις σε 4-5 λεπτά και τις τρεις μαζί και έχεις 3-4 TP. Από εκεί και πέρα, σφάζεις και τα Adamantoises/ Adamantotroises και συνολικά σε μισή ώρα έχεις ξεμπερδέψει με 4 τέτοια και έχεις 400k cp. Τα save/ load τα βαριέμαι .

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Παει και η 62. Τωρα εχουμε την 64 και τελος με τα missions. Την τελευταια την προσπαθησα καποιες φορες αλλα τζιφος, κανει προς τη μεση μια επιθεση και τα τιναζω χωρις πολλα πολλα. Δεν εχω δοκιμασει να γυριζω σε sen-sen-sen αλλα το ολο σκηνικο γινεται πολυ γρηγορα και δεν ξερω αν προλαβαινω να κανω την αλλαγη ουτως ή αλλως. Θα το δοκιμασω αργοτερα. Ο εξοπλισμος μου ειναι ακομα tier 1 btw .

Παλεψα και ενα long gui αλλα και εκει τα ιδια , instant kill απο το ultima .

Tanno μακαρι να ισχυε αυτο που λες με το death αλλα δεν . Εχω δοκιμασει-σκεπτει οτιδηποτε μπορει να κανει το παιχνιδι εστω και λιγο πιο cheap αλλα τρωω μονιμα ownage . Ο μονος γρηγορος τροπος να τα ριξεις κατω σε πρωτη φαση ειναι τα summon κατι που σημαινει farm στα tp. Ξαναλεω, το καλυτερο σημειο ειναι στην eden οπου πρεπει να κανεις μονο 2-3 μαχες με τους στρατιωτες και η φαση τελειωνει σχετικα γρηγορα. Ωστοσο σε πιο πρωιμα σταδια το καλυτερο ειναι mission-φυσιολογικο γεμισμα tp-adamntoise οταν επιστρεφεις στη steppe.

Leave a comment:

Working...
X