Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Kathe oplo exei diko tou catalyst, giati den koitas sto gamefaqs?
    Yparxoun listes.

Belmont dwstou ligo xrono

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Επαναφέρω το θέμα και συνεχίζοντας την συζήτηση περί αντιμετώπισης εχθρών και αναβάθμισης, απαιτώ από τους τερματιζόμενους να μου εξηγήσουν ΠΟΥ βρήκαν το Catalyst και ανέβασαν στο tier 2+3 τα ήδη maxed όπλα ! Το είχα ρωτήσει 2 σελίδες πριν, αλλά δεν πήρα καμία απάντηση !

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Ξεκίνησα το παιχνίδι, είναι πάρα πολύ καλό, μου αρέσει περισσότερο από το 12.

Ο Sazh είναι ίδιος ο Τσίλντρες!

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Τέλος όλα τα Titan Missions . Δεν με δυσκόλεψαν , με αξερεση το τελευταίο boss. Αναβάθμισα και τα όπλα στους 4 χαρακτήρες που χρησιμοποιώ πιο πολύ (Fang,Hope,Lightning και Vanille).
    Συνεχίζω με χαλαρούς ρυθμούς...

Leave a comment:

• straier
    replied
    Διεκδικώ βραβείο αρχιγκαντεμιάς. Σκοτώνω Adamantoise εδώ και μια βδομάδα, πριν λίγο γέμισα το Κρυστάλλιο και έχω πάρει μόνο ένα (ναι 1 ΕΝΑ πώς το λένε;) Τραπεζόεδρο, το οποίο μάλιστα είχα πάρει πριν αρχίσω το farming...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Aντε ωραίος και εσύ. Να κλείνει η ομάδα σιγά σιγά .

Leave a comment:

• nooto
    replied
    TΕΛΟΣ!!!!! P L A T I N U M !!!!!!!!!

112 ωρες το τελικο save.

Τα shaolong gui στην αρχη μου εβγαλαν την πιστη αλλα στην πορεια βρηκα μια ωραια στρατηγικη και αρχισαν να πεφτουν ευκολα. Πολυ ωραια μαχη . Το Long gui το εβγαλα με την πρωτη απλα καλωντας 2 φορες το summon (elixir και debuff->buff->stagger->3x comando) με leader την Fanq... ημουν στην τελικη ευθεια και βαριομουν να το πολεμησω κανονικα .

Τελικα δεν εκανα δευτερο file απλα δεν εσωσα το τελευταιο 10λεπτο. Οσοι πατε για το platinum να ξερετε πως με 40 περιπου ingots θα εισαστε οκ. Εγω πουλησα μονο το growth egg (250Κ) στο τελος οποτε αν κανεις δοκιμασει τη διαδικασια του δευτερου save θα χρειαστει σιγουρα λιγοτερα ingots.

Συνολικα πολυ θετικες εντυπωσεις. Θα κανω αναλυτικο Post αφου ηρεμησω .

Εdit: Marvell να σου ζησει .

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Να σου ζήσει το μωράκι! Και είναι πάντα ευχάριστο να έχουμε ένα παλιό μέλος πίσω!

Leave a comment:

• MarVell
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Ρε τελείως άσχετο, αλλά δικός σου είναι ο μπόμπιρας βρε Marvell; Μούρη ο μικρός, τέλεια φάτσα, να σας ζήσει . Σου μοιάζει κι όλας (αν θυμάμαι καλά τις φωτογραφίες σου). Τι κάθεσαι και παίζεις FF XIII ρεεε!!
    Σε ευχαριστώ βρε, να σαι καλά

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    τάρα τατα τάτα ρα τατα
    O Tonos sto deftero τατα einai se lathos shmeio.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Einai amoustakh orfanh gynaika
    Να πάρει με πρόλαβες! Ευτυχώς που είναι αμούστακη πάντως.
    Oxi den yparxoun, den einai omws IMO megalyterh eleipsh apo victory theme, pou einai to "tara tara ra ra ra rara" mou?
    Εδώ θα διαφωνήσω! Είναι τάρα τατα τάτα ρα τατα.-

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ρε τελείως άσχετο, αλλά δικός σου είναι ο μπόμπιρας βρε Marvell; Μούρη ο μικρός, τέλεια φάτσα, να σας ζήσει . Σου μοιάζει κι όλας (αν θυμάμαι καλά τις φωτογραφίες σου). Τι κάθεσαι και παίζεις FF XIII ρεεε!!

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Originally posted by MarVell View Post
    κάτι που με χάλασε είναι η έλειψη Marlboro (ή μήπως εγώ δεν τα βρήκα?).

Αυτά είναι Marlboro

Και αυτά είναι Malboro

Μικρή διαφορά θα μου πεις, ειδικά αν σου σκάσουν κανένα Bad Breath δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά, αλλά λέμε τώρα

Α, και καλύτερο FF είναι το ΙΧ (έτσι για να υπάρχει και ένας αντίλογος στην πληθώρα των συνηθισμένων επιλογών).

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ καλύτερο FF EVER (XII ).
    Kai tha prostheta "International Zodiac Job System" gia na mhn yparxei oute mia amfivolia pleon

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Nooto: Τι max tier 3 ρε, πλάκα κάνεις . Τράβα πάρε όλα τα όπλα να τελειώνεις, ανέβασε και με όσα λεφτά σου μείνουν τα tier 3 και είσαι jet, άνετα τα βγάζεις όλα μετά.

Γενικά πάντως συμφωνώ με τα όσα λέει ο ground. Είναι θέμα γούστου βέβαια, αν και αδυνατώ να καταλάβω προς τι η αντιπάθεια στο ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ καλύτερο FF EVER (XII ).

Leave a comment:

Working...
X