. Επίσης δεν αναφέρθηκα ούτε στη γραμμικότητα, ούτε σε κάποιο άλλο πιθανό issue του παιχνιδιού. Είπα απλώς ότι οι πρώτες εντυπώσεις κάποιων (μέσα σε αυτούς κι εγώ φυσικά) ήταν μέσα στον ενθουσιασμό, υπονοώντας ότι πλέον αυτό έχει φύγει για τα καλά.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy XIII
Collapse
X
-
Μισό ρε παιδιά, δεν ανέφερα πουθενά ότι άλλαξε κάποιος γνώμη, ούτε ότι θα έπρεπε να είναι το τέλειο jRPG που είχαμε όλοι στο μυαλό μας
. Επίσης δεν αναφέρθηκα ούτε στη γραμμικότητα, ούτε σε κάποιο άλλο πιθανό issue του παιχνιδιού. Είπα απλώς ότι οι πρώτες εντυπώσεις κάποιων (μέσα σε αυτούς κι εγώ φυσικά) ήταν μέσα στον ενθουσιασμό, υπονοώντας ότι πλέον αυτό έχει φύγει για τα καλά.
-
Egw apo thn prwth stigmh ekraksa thn apomakrhnsh tou apo ta vhmata pou ekane mprwsta h etairia me to 12.
Apo ekei kai ystera oute emena me peirakse h grammhkothta kai para ta arketa arnhtika tou akomh kai twra to thewrw ena, an oxi to kalitero JRPG ths genias tou.
Leave a comment:
-
δεν ξερω τι λεγατε και αν αλλαξατε αποψη πλεον εγω παντως εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι ενα αξιοπρεπες ff ,ειναι ενα jrpg που πρεπει να το ευχαριστηθεις γι αυτο που ειναι (δηλαδη ενα συγχρονο streamlined jrpg με εκπληκτικα γραφικα ,χορταστικες μαχες και συμπαθητικο σεναριο) και οχι γι αυτο που θα θελαμε να ειναι η περιμεναμε να δουμε εχοντας πλασει ο καθενας το τελειο jrpg στο μυαλο του αναλογα με τις προτιμησεις του, imo σε σχεση με παλαιοτερα ff ναι μεν χανει σε καποια πραγματα αλλα κερδιζει σε καποια αλλα.
εμενα ας πουμε η γραμμικοτητα δεν με πειραξε καθολου καθε αλλο με τον τροπο που παρουσιαζεται στο ff13 την γουσταρω μου δινει ενα arcade feeling , αλλους τους πειραξε γουστα ειναι αυτα, ομως σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να περνιεται αυτη η γραμμικοτητα defacto ως κατι αρνητικο.
Leave a comment:
-
Κάτσε κάτσε...
Το παιχνίδι ΕΙΝΑΙ τέλειο,μην λέμε ότι θέλουμε
Επειδή εσύ έγινες softcore και πλέον το βλέπεις αλλιώς δεν σημαίνει κάτι...
Leave a comment:
-
Ιδιαίτερα όταν το παίζεις για πρώτη φορά αρκετά αργότερα όταν έχει ξεθυμάνει το hype...
Leave a comment:
-
Άκυρο bump αλλά διάβαζα παλιότερα posts και γελούσα. Το θεοποιούσαμε όλοι, ο δε deus dope έκραζε αβέρτα όποιον έλεγε άσχημα λόγια και χαρακτήρισε το game hardcore από την κορυφή ως τα νύχια. Τι πλάκα έχει να τα βλέπεις αυτά λίγους μήνες μετά
.
Leave a comment:
-
Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Είμαι πριν το last boss. Το προχώρησα αρκετά, αλλά υπάρχουν κάποια mini bosses που σου δίνουν 40000+ XP.Originally posted by belmont View PostΓενικά το παιχνίδι μου άρεσε πολύ. Τώρα μένει να βρω όλα τα αντικείμανα για το τρόπαιο. Οι χαρακτήσες μου είναι full σε CP.
Τι είναι καλύτερο για ΠΟΛΛΑ λευτά; Να συνεχίσω με adamantoise ή υπάρχει κάτι καλύτερο που δεν έχει παίσει στην αντίληψή μου;
Πριν το last boss μπορείς να επιστρέψεις στο Gran Pulse. ;)
Τα παιδιά πάνω λένε για το Trapezohedron που ρίχνουν τα Adamantortoises σαν rare drop.
Leave a comment:
-
Γενικά το παιχνίδι μου άρεσε πολύ. Τώρα μένει να βρω όλα τα αντικείμανα για το τρόπαιο. Οι χαρακτήσες μου είναι full σε CP.
Τι είναι καλύτερο για ΠΟΛΛΑ λευτά; Να συνεχίσω με adamantoise ή υπάρχει κάτι καλύτερο που δεν έχει παίσει στην αντίληψή μου;
Leave a comment:
-
Νίκησα το πρώτο μου Adamantortoise !
Έβαλα ομάδα
Vanille - Sazh - Hope
Saboteur - Synergist - Synergist
Από την αρχή του έκανα Summon για να το ρίξω κάτω και μετά το σπάμμαρα με Death !
Leave a comment:
-
Δεν εχει διαβασμα, εκτυπωσε τις λιστες και τελος. Τα περισσοτερα catalyst ουσιαστικα τα αγοραζεις, οποτε δεν εχει ουτε ψαξιμο. Η διαδικασια αναπτυξης των οπλων ειναι πληρως γραμμικη και κατα βαση το μονο που θες ειναι χρηματα.
Τα Trapezohedrons οπως ειπα μπορεις να τα βρεις και με αλλους τροπους. Το θεμα ειναι οτι τα adamantoise περα απο τα catalyst δινουν επιπλεον CP αλλα και πολλα χρηματα, συνεπως ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις τουλαχιστον μεχρι να ολοκληρωσεις το crystarium.
Leave a comment:
-
literally, θα γαμηθώ στο διάβασμα να ψάχνω το κάθε όπλο σα το μαλάκα και μετά άντε να κυνηγήσω τα μαμουθ αυτά...
Leave a comment:
-
Tanno, για tier 2 ισχυει αυτο που λεει ο ground, καθε οπλο εχει δικο του catalyst γι'αυτο καλυτερα τσεκαρε στο gamefaqs καποια αναλυτικη λιστα. Για tier 3 τα catalyst ειναι ιδια για ολα τα οπλα και ονομαζονται trapezohedron. Μπορεις να τα αποκτησεις με διαφορους τροπους αλλα ο πιο κοινος ειναι το rare drop απο τα adamantoise που αναφερει ο evans.
Leave a comment:
Leave a comment: