Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy XIII
Collapse
X
-
70 ώρες,42 5άστερες αποστολές,όλα τα όπλα Tier 1 ακόμα,17 chocobo digs.Έχω ακούσει πως στο 20ο μου δίνει τα Ribbon/Trophy.Καλά πάμε.Μ'αρέσει που είπα θα το βάλω για 1 ώρα και μετά θα πιάσω τίποτ'άλλο.
-
με το neochu σε μενα επιασε στην πρωτη μαχη στο πρωτο cast...δεν καταλαβαινω προς τι η βαβουρα
Leave a comment:
-
Αυτά είναι.Κάθομαι και φαρμάρω Missions.Αν εξαιρέσουμε το Neochu,δεν έχω συvαvτήσει κάτι άλλο ζόρικο ως τώρα.Αλήθεια,υπάρχει τρόπος να βγάλω την 55η αποστολή χωρίς να χρησιμοποιώ Death;
Leave a comment:
-
6-7 kai 20 fores?
Emena eixe piasei me thn 40 an thymamai kala...
Leave a comment:
-
Είπα να ξαναδοκιμάσω.Με την πρώτη έπιασε.5 stars & double cp έτσι απλά.
Leave a comment:
-
Δεν της άλλαξα όπλο,ακόμα με το Belladonna την έχω.Δοκίμασα καμιά 20αριά φορές και δεν πιάνει.Καμιά 20αριά φορές την μάχη εννοώ.
Leave a comment:
-
Θα επαναλαβεις τη μαχη μερικες φορες μεχρι να πιασει το death, το ποσοστο επιτυχιας ειναι εξαιρετικα μικρο. Εμενα θυμαμαι μου πηρε 6-7 προσπαθειες, οταν τα καταφερα τελικα ειχα ξεχασει να βαλω επιθετικα paradigms στο team (επειδη ισχυει αυτο που λεει ο straier, γι'αυτο και θες σχηματισμο που σκαει συνεχεια negative status spells) και τελικα εβγαλα και τα μικρα με death (μιλαγα με τον evans ταυτοχρονα και εκεινος μου το ειχε προτεινει).
Στα tonberries η τακτικη ειναι να βγαλεις γρηγορα το πρωτο, μετα το δευτερο και μετα το τριτο...με αλλα λογια θελεις το team να μην χτυπαει διαφορετικους στοχους γιατι καθως τρεχει ο χρονος η μαχη γινεται ολο και πιο δυσκολη.
Leave a comment:
-
Η πιθανότητα να πιάσει το Death αυξάνεται αν ο αντίπαλος έχει και άλλα negative status effects.
Leave a comment:
-
Μηπως αλλαξες οπλο στη vanille?? Η κατι που να της εριξε το Magic..??
Leave a comment:
-
ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ DEATH.
Έχω ξεφτιλιστεί να το σπαμάρω.Το αστείο είναι ότι μέχρι χτες έτσι έσφαζα και τα Adamantoises.Τώρα πια,ούτε σ'αυτά δεν μου πιάνει.Γιατί ρε γμτ;Μήπως επειδή ανέβασα τα στατιστικά μου,μειώθηκε το ποσοστό επιτυχίας;Τι στο διάολο;
Leave a comment:
-
Ούτε εγώ πολυθυμάμαι τη μάχη. Θυμάμαι μόνο ότι είχε Τόνμπερεις.
Τα Ότσου-πίκοτσου τα θυμάμαι.
Leave a comment:
-
Na sou pw thn alhtheia oute egw eixa provlhma, mphka mesa ta skotwsa kai efyga.
Leave a comment:
Leave a comment: