Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    70 ώρες,42 5άστερες αποστολές,όλα τα όπλα Tier 1 ακόμα,17 chocobo digs.Έχω ακούσει πως στο 20ο μου δίνει τα Ribbon/Trophy.Καλά πάμε.Μ'αρέσει που είπα θα το βάλω για 1 ώρα και μετά θα πιάσω τίποτ'άλλο.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    με το neochu σε μενα επιασε στην πρωτη μαχη στο πρωτο cast...δεν καταλαβαινω προς τι η βαβουρα

Leave a comment:

• straier
    replied
    Δεν έχω ιδέα ποια είναι αλλά αν είσαι αρκετά μεγάλο λέβελ ναι.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Αυτά είναι.Κάθομαι και φαρμάρω Missions.Αν εξαιρέσουμε το Neochu,δεν έχω συvαvτήσει κάτι άλλο ζόρικο ως τώρα.Αλήθεια,υπάρχει τρόπος να βγάλω την 55η αποστολή χωρίς να χρησιμοποιώ Death;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εμένα σίγουρα 50 .

Αλλά εγώ πήρα 2 trapes συνεχώμενα .

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    6-7 kai 20 fores?
    Emena eixe piasei me thn 40 an thymamai kala...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Είπα να ξαναδοκιμάσω.Με την πρώτη έπιασε.5 stars & double cp έτσι απλά.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δεν της άλλαξα όπλο,ακόμα με το Belladonna την έχω.Δοκίμασα καμιά 20αριά φορές και δεν πιάνει.Καμιά 20αριά φορές την μάχη εννοώ.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Θα επαναλαβεις τη μαχη μερικες φορες μεχρι να πιασει το death, το ποσοστο επιτυχιας ειναι εξαιρετικα μικρο. Εμενα θυμαμαι μου πηρε 6-7 προσπαθειες, οταν τα καταφερα τελικα ειχα ξεχασει να βαλω επιθετικα paradigms στο team (επειδη ισχυει αυτο που λεει ο straier, γι'αυτο και θες σχηματισμο που σκαει συνεχεια negative status spells) και τελικα εβγαλα και τα μικρα με death (μιλαγα με τον evans ταυτοχρονα και εκεινος μου το ειχε προτεινει).

Στα tonberries η τακτικη ειναι να βγαλεις γρηγορα το πρωτο, μετα το δευτερο και μετα το τριτο...με αλλα λογια θελεις το team να μην χτυπαει διαφορετικους στοχους γιατι καθως τρεχει ο χρονος η μαχη γινεται ολο και πιο δυσκολη.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Η πιθανότητα να πιάσει το Death αυξάνεται αν ο αντίπαλος έχει και άλλα negative status effects.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Μηπως αλλαξες οπλο στη vanille?? Η κατι που να της εριξε το Magic..??

Leave a comment:

• Altair
    replied
    ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ DEATH.
    Έχω ξεφτιλιστεί να το σπαμάρω.Το αστείο είναι ότι μέχρι χτες έτσι έσφαζα και τα Adamantoises.Τώρα πια,ούτε σ'αυτά δεν μου πιάνει.Γιατί ρε γμτ;Μήπως επειδή ανέβασα τα στατιστικά μου,μειώθηκε το ποσοστό επιτυχίας;Τι στο διάολο;

Leave a comment:

• straier
    replied
    Ούτε εγώ πολυθυμάμαι τη μάχη. Θυμάμαι μόνο ότι είχε Τόνμπερεις.
    Τα Ότσου-πίκοτσου τα θυμάμαι.

Leave a comment:

• Kirby
    replied
    O.o

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Na sou pw thn alhtheia oute egw eixa provlhma, mphka mesa ta skotwsa kai efyga.

Leave a comment:

Working...
X