Συμφωνω σχεδον σε ολα.. Η διαρκεια του ειναι μικρη για FF αν πας κατευθειαν για τερματισμο χωρις να κανεις missions και exploration(που δυσκολο γιατι θα εισαι αρκετα underpowered)
Barthandelus δε μου ειπε τιποτα, οντως απο τα χειροτερα boss στα FF..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy XIII
Collapse
X
-
Το προηγούμενο παιχνίδι που είχα τελειώσει ήταν το Star Wars The Force Unleashed 2 (5-8 ώρες,ανάλογα τον gamer).Επίσης τα μόνα FF που έχω τελειώσει πέρα από Crisis Core είναι τα 3&4.Οπότε καταλαβαίνεις που το πάω.Για μένα είχε μεγάλη διάρκεια.
Για τον Kuja διαφωνώ.Είναι το πρώτο μου jrpg,είναι ο πρώτος μου jrpg villain και του έχω τεράστια αδυναμία,όπως και σε όλο το καστ του 9.But that's just me.;)
Leave a comment:
-
Den nomizw pws symfwnw gia thn diarkeia, emena mou fanhke to poio grhgoro FF evar.
A kai o Barthandelus einai isws to xeirotero boss se FF evar, kontrarei ton Kuja apo poly konta.
Leave a comment:
-
Το τελείωσα κι εγώ σήμερα,κάλλιο αργά παρά ποτέ που λένε.
Τι να πω που δεν έχει ήδη ειπωθεί;
Ήχος μουσική,γραφικά τα σπάνε και οι χαρακτήρες μου ήταν και οι 6 απίστευτα συμπαθείς.Οι ατάκες του Snow τίγκα αμερικανιά,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν έχουν κλισέ ατάκες.Όμως ακόμα κι έτσι βγάζουν ένα επικό feeling.Η ιστορία πολύ καλή,λίγο στην αρχή μπερδεύτηκα,αλλά σιγά σιγά ξετυλίχτηκε το κουβάρι.
Πάμε τώρα και στην ουσία.Το σύστημα μάχης είναι καταπληκτικό και σηκώνει πολύ πειραματισμό.Το μεγαλύτερό ατού του,ότι οι μάχες γίνονται πραγματικά ταχύτατα και ταυτόχρονα συμμετέχεις κι εσύ,όχι όπως σε άλλους τίτλους όπου όλα κυλάνε υπερβολικά αργά.
Το pacing στην αρχή τουλάχιστον δεν με κούρασε καθόλου.Ναι μεν,είναι μια ατελείωτη ευθεία ο τίτλος,αλλά δεν με κούρασε καθόλου.Ειδικά στην Gran Pulse που άνοιξε εντελώς,το καταευχαριστήθηκα να κυνηγάω marks.Τα 2 τελευταία κεφάλαια κάπως με κούρασαν,αν και μου άρεσε πολύ που ειδικά στο 13ο,κάθε μάχη με απλό εχθρό το αντιμετώπιζα σαν mini boss.
Το φινάλε και όλα τα fmv πανέμορφα.Υπήρχαν πολλά σημεία που συγκινήθηκα.
Γενικά ένας αρκετά ευχάριστος τίτλος,όπου η δυσκολία είναι ανύπαρκτη από τη στιγμή που θα βρεις μια σωστή στρατηγική.Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν είχα αρκετά gameovers.
Πάμε στα παράπονα τώρα.
-Ελλιπέστατο tutorial όσον αφορά απαραίτητες λειτουργίες του τίτλου,όπως τα upgrading & dismantling.
-Απουσία ενός main villain που να σε κάνει να νιώθεις δέος.Καλός ο Barthandelus αλλά οκ τίποτα ιδιαίτερο.
-Απουσία movie player ώστε να ξαναβλέπεις τα fmv.
-Απουσία καλών dungeons.Πέρα από Taejin's Tower,Orphan's Cradle,Sunleth Waterscape,Gran Pulse ο τίτλος ήταν τίγκα στα βιομηχανοπιημένα σκηνικά.
-Που είναι τα gil,οεο;Υπερβολές να πούμε.
-Μεγάλη διάρκεια.Ναι ξέρω αυτό δεν είναι αρνητικό,αλλά εγώ άρχισα να κουράζομαι προς το τέλος.I'm too old for this shit.
Δεν ξέρω,αν σας κάλυψα,αλλά αυτά μου έρχονται σαν πρώτες σκέψεις.Δεν ξέρω πότε θα πάω για πλατίνα,αλλά είμαι έτοιμος για το FF XIII-2.
υ.γ.
Η στιγμή που ρίχνω το πρώτο μου (και μοναδικό ως τώρα)Adamantoise με το Death της Vanille και ταυτόχρονα τσιμπάω το trophy,από τις αγαπημένες μου ever.Ήταν εντελώς αναπάντεχο το όλο σκηνικό.
Leave a comment:
-
Τελικά λάθος έκανα.Στις 49 ήμουν,έφτασα τις 52 ώρες.26 αποστολές 5άστερες και μόλις έφτασα Oerba.Όντως πολύ ωραίο το Taejin's Tower.Η μουσική στην Oerba μαγευτική.
Leave a comment:
-
Ωραίος,το πας καλά.Φοβερό dungeon το taejins tower,τι καλά που θα ήταν να είχε πολλές τέτοιες περιοχές το παιχνίδι.
Leave a comment:
-
Έφτασα Taejin's Tower,full crystarium level 8 τους 3 main roles και στους 6 χαρακτήρες,3 sprint shoes,20 missions 5-stars,60 ώρες και συνεχίζω.
Leave a comment:
-
Έχω κλείσει 40 ώρες και μόλις βρήκα ένα πολύ καλό farming spot ώστε να γίνω αρκετά δυνατός και να αρχίσω να ρίχνω Behemoth King.Επίσης έχω περάσει 7 αποστολές,αλλά μόνο 3 με 5 αστέρια.Έχω ψωμί ακόμα.
Leave a comment:
-
Αltair μην την ψαχνεις απο τωρα για χρηματα, ειναι νωρις ακομα. Γυρισε λιγο την Gran Pulse, εξερευνησε την, ξεκινα σιγα σιγα τα missions και στην πορεια (προς το τελος ολων αυτων), οταν με το καλο θα εισαι ικανος να ριχνεις τα Adamantoise θα μαζεψεις και χρηματα. Επι της ουσιας απο τις μαχες με τα τελευταια παιρνεις και το πιο ακριβο drop του παιχνιδιου (platinum ingot). Απο κει και περα θα προτεινα αν ειναι να φτιαξεις κατι απο νωρις αυτο να ειναι το belladona wand...
Leave a comment:
-
Ωραία ωραία,thanks Straier.Λεφτά που βρίσκουμε όμως που τα δίνει με το σταγονόμετρο;
Leave a comment:
-
Κάποιες αποστολές δε βγαίνουν αν δεν έχεις τερματίσει το παιχνίδι αλλά οι περισσότερες παλεύονται (και φυσικά με 5 αστέρια). Αφού το τερματίσεις θα σου ξεκλειδωθεί το τελευταίο επίπεδο του Κρυστάριου. Θα σου έλεγα να κάνεις όσες μπορείς μέχρι να βαρεθείς γιατί ο τελικός είναι αρκετά δύσκολος. Για όπλα εξαρτάται το τι θες να κάνεις, τι πάρτυ έχεις κλπ... Το μόνο σίγουρο είναι το Μπελλαντόνα Γουαντ της Βανίλιας. Έχεις υπόψιν σου πως θες ΤΡΕΛΑ λεφτά για να κάνεις κάποιο σοβαρό upgrade έτσι;Μόλις έφτασα στην Gran Pulse και η αλήθεια είναι ότι ψιλοπελάγωσα.
Για πείτε τώρα.Πότε είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσω missions;Όταν τελειώσω τον τίτλο ή από τώρα για farming+upgrading;θα μπορέσω να κάνω πεντάστερη καμία ή θα φάω μεγάλη ήττα;
Ποια όπλα προτείνετε να ανεβάσω πρώτο στον κάθε χαρακτήρα;
Το party μου,αν και πολύ θα ήθελα να έχει μέσα τον Snow,έχω τους Light,Hope,Fang.
Leave a comment:
-
Μόλις έφτασα στην Gran Pulse και η αλήθεια είναι ότι ψιλοπελάγωσα.
Για πείτε τώρα.Πότε είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσω missions;Όταν τελειώσω τον τίτλο ή από τώρα για farming+upgrading;θα μπορέσω να κάνω πεντάστερη καμία ή θα φάω μεγάλη ήττα;
Ποια όπλα προτείνετε να ανεβάσω πρώτο στον κάθε χαρακτήρα;
Το party μου,αν και πολύ θα ήθελα να έχει μέσα τον Snow,έχω τους Light,Hope,Fang.
O Cid πολύ δύσκολος πάντως.Τις 2 πρώτες φορές τον άφησα με 5-10 χιλιάδες ζωή,ενώ την τρίτη τον ταπείνωσα.Πέντε αστεράκια in his face.
Leave a comment:
-
Παρόλο που μοιάζει με το Σόγιερ δεν είναι ο ίδιος. Ο Σνόου είναι καραφλός γι'αυτό και φοράει το σκουφάκι καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.Χαίρομαι πολύ για την επανεμφάνιση του Σόγιερ απ'το Lost στο ρόλο του Snow
Leave a comment:
-
Pou na deis thn Lightning sto Dissidia lol
Oloi einai se mia fash: What fuck is wrong with her?
Malwmenh me olous, kwloxarakthras xaxaxax
Leave a comment:
Leave a comment: