Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vaynard
    replied
    εγω παλι εγραφα πραγματα που επειδη οι υπολοιποι ητανε αιωνες πισω ακομα δεν τα καταλαβαινε κανεις, ποσο ποιο μπροστα ημουνα απο την ταχυτητα του forum

ο altair ειπε στο chatroom οτι βρηκε αυτο που εψαχνε απο κατι που ειχα γραψει στην σελιδα 19, που να το φανταζομουν οτι θα σωσω κοσμο ενα χρονο μετα+

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όντως ωραία σκηνικά.Τα διάβαζα και ζήλευα.Και μετά επέστρεφα στο στρατόπεδο.

edit:καθώς διαβάζω παλιότερες σελίδες,σκέφτηκα κάποια πραγματάκια ακόμα.

Tα Summons τα χρησιμοποίησα μια φορά ίσα ίσα να τα δω.Αχρείαστα μου φάνηκαν εντελώς.
    Δεν έχω κάνει καθόλου upgrades παρά μόνο ότι χρειαζόταν για να πάρω sprint shoes.
    Από την Gran Pulse και μετά,η ομάδα μου ήταν συνέχεια Fang,Hope,Light και καμιά φορά έβγαζα τον Hope για Vanille.Snow & Sazh ελάχιστα τους χρησιμοποίησα,τον δεύτερο μέχρι να πάρω τα sprint shoes μόνο.
    Έχω κάνει 28 5άστερες αποστολές και καμιά άλλη.
    Νιώθω σαν να έφυγε ένα βάρος από πάνω μου,που επιτέλους το τελείωσα και μπορώ να πιάσω κάτι άλλο,όμως ακόμα κι έτσι ανυπομονώ να επιστρέψω για farming.Δεν ξέρω βέβαια πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Edit 2: Ειπα platinum και θυμηθηκα τις εποχες που σχολιαζαμε με τον evans πως σβηναμε ενα ενα τα αντικειμενα απο τις λιστες με τα items, την αγωνια μην γινει καποιο λαθος στην πορεια, την ιδεα με το δευτερο save, τις εκτιμησεις που εκανα για το ποσο μπορεις να πουλησεις τα αντικειμενα για cheap money, τις ατακες του evans αμεσως απο κατω και αλλα πολλα...Platinum odyssey .
    Αυτά ήταν τα καλύτερα και αν δεν υπήρχαν δεν ξέρω αν θα είχα όρεξη να προσπαθήσω για το platinum . Γενικά η περσινή χρονιά ήταν γεμάτη με τέτοια σκηνικά, καθώς πολλοί συμβαδίσαμε σε πολλά παιχνίδια και είχαμε μία μόνιμη ανταλλαγή απόψεων. Το αποκορύφωμα φυσικά ήταν το SMB .

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    altair εκτος απο αυτο κοιτα και ποιο πισω σε αυτο το thread ολο και κατι θα ειχα βρει πριν απο τα ingots και θα το ποσταρα μεχρι να εισαι αρκετα δυνατος για να ριχνεις στο τσακα τσακα χελωνες

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δείτε κι εσείς το edit.

edit:Ποιο είναι το exp accessory;

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den yparxei kalo farming shmeio gia lefta se oloklhro to paixnidi.
    Oi perissoteroi proteinoun platinum ingots farm alla tha staksei h mouna sou oti kai na dialekseis
    Ean psakseis ston net gia sxetika videos mexri kai sto youtube tha vreis den einai dyskolo.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ξανακοιτα το edit

καλα ενταξει τρια ταυτοχρονα posts στο ιδιο λεπτο

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Adamantoises.To platinum ingot που ρίχνουν πωλούνται για 150000 gil και σου δίνουν 30000 cp(60000 με το exp up accessory).

Το μόνο δύσκολο τρόπαιο είναι αυτό που θέλει να έχεις πάρει όλα τα αντικείμενα.Είναι εντελώς απάνθρωπη διαδικασία να φτιάξεις τα απόλυτα όπλα για όλους τους χαρακτήρες.Το μεγάλο κακό αυτού του παιχνιδιού είναι ότι έχει πολύ grinding ενώ έχει πολύ λίγες περιοχές,τέρατα και γενικά περιεχόμενο.Grinding είχε και το 12 αλλά είχε άπειρες περιοχές,αποστολές,τέρατα...2 περιοχές αν διασχίσεις θέλοντας και μη έπαιρνες ένα λεβελ και μάζευες ένα αξιοπρεπές λουτ.Στο 13 όμως το grinding γίνόταν αυτοσκοπός και μόνο από πολύ συγκεκριμένα τέρατα(2,3 αξίζουν βαριά βαριά)Έτσι από ένα σημείο και μετά κουραζόσουν.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    ρε φιλε πραγματικα αμα σου πω οτι δεν θυμαμαι θα με πιστεψεις;
    Όχι.
    Ναι ρε οκ.

Ένα εύκολο και γρήγορο τρόπο θέλω.Θα ρίξω μια ματιά και σε προηγούμενες σελίδες που έχω βάλει στους σελιδοδείκτες,αλλά όποιος θέλει,και θυμάται () ας πει καμιά γνώμη.Θέλω για το level που είμαι τώρα,δηλαδή αμέσως μετά τον τερματισμό.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ρε φιλε πραγματικα αμα σου πω οτι δεν θυμαμαι θα με πιστεψεις? εχω παιξει τοσα απο τοτε ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι τι να σου κανει

θα σου πουνε εδω τα παιδια που διαγραφουνε και λιστες αμαλαχι...:resp:

edit: ελα φλασια εφαγα platinum ingots θες τα ριχνουνε οι χελωνες μιλαμε θα χ**στεις στο ταληρο

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Για πες ρε ποζέρι,κάνα καλό σημείο να φαρμάρω cp & gil,τώρα που τελείωσα.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Originally posted by nooto View Post
    Ο
    Edit 2: Ειπα platinum και θυμηθηκα τις εποχες που σχολιαζαμε με τον evans πως σβηναμε ενα ενα τα αντικειμενα απο τις λιστες με τα items, την αγωνια μην γινει καποιο λαθος στην πορεια, την ιδεα με το δευτερο save, τις εκτιμησεις που εκανα για το ποσο μπορεις να πουλησεις τα αντικειμενα για cheap money, τις ατακες του evans αμεσως απο κατω και αλλα πολλα...Platinum odyssey .
    τοση διαδικασια? ....pfft εμενα μου φανηκε ευκολο παντως το platinum του ff13 τι να πω..

και να μην ξεχασω να υπενθυμισω ειμαι ο πρωτος ελληνας που πηρε platinum στο ff13:win:
    (lol vaynard κσι τι μας το λες?? do you want a cookie? φυγε απο δω ποζερι!!)

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μπράβο Deus,να τι ήθελα να γράψω και το ξέχασα.
    Η μουσική που έπαιζε σε όλη την τελική μάχη ήταν πανέμορφη,ενώ και ο σχεδιασμός του τελικού,αν και ιδιαίτερα εξεζητημένος για τα γούστα μου ήταν αρκετά εντυπωσιακός.Η πρώτη φάση ήταν αρκετά δύσκολη και είναι το μόνο σημείο που χρησιμοπoίησα phoenix down.Η δεύτερη ήταν τόσο εύκολη που αναρωτιέμαι γιατί τη βάλανε.

Παιδιά για τη διάρκεια είπαμε.Για μένα ήταν μεγάλο.Ειδικά όσο σκέφτομαι ότι τις πρώτες 25 ώρες τις είχα εντός 4 μηνών και όλες τις υπόλοιπες μέσα σε ένα δεκαήμερο.

Γιατί τόση διαφωνία για τον Barthandelus;Δεν είπα ότι τρελάθηκα,απλά ότι (για το σκοπό του τουλάχιστον) καλός ήταν,αλλά τίποτα ιδιαίτερο.Και ναι,αν δεν ήταν το όλο σενάριο προς το τέλος,θα μου είχε κάνει ακόμα χειρότερη εντύπωση.O Raines πολύ καλύτερος πάντως.Γενικά όμως ο τίτλος δεν είχε κανένα boss που να μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.Πιο πολύ ευχαριστήθηκα μάχες με mobs τύπου Adamantoise,Wladislaus & Behemoth King.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Ο Barthandelus οντως ειναι απο τα χειροτερα boss ever (απο το σχεδιο μεχρι το ονομα του ) αλλα προσωπικα οι τελευταιες σκηνες που τελος παντων εξηγουνται πολλα πραγματα με εκαναν να τον δω με αλλο ματι. Γενικα το τελευταιο κομματι του παιχνιδιου ειναι super σεναριακα.

Εdit: Συμφωνω με τον Deus, btw αν συνεχισεις το post game, λεει να προχωρησεις καπως τα missions για να δεις ολες τις δυνατες πτυχες του αρτιου battle system. Για platinum τα ειχαμε πει και στο chat, imo πιασε καλυτερα καποιο απο τα αλλα παιχνιδια που εχεις και οποτε εχεις ορεξη ριχνε χαλαρα sessions. Straight-Forward ειναι τρελο καψιμο και θα ελεγα οτι δεν αξιζει ειδικα αν εχεις διαμαντια (Demons Souls) να σε περιμενουν στο ραφι.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Πολύ ωραίο ποστ αλταιρ και συμφωνώ απολύτως σε όλα όσα λες.(με εξαίρεση την διάρκεια)

Να ξέρεις πάντως πως έχει αρκετά δύκολες προαιρετικές μάχες,από ένα σημείο και μετά θέλει να στύψεις το μυαλό σου για να τις βγάλεις,δεν αρκούν τα κλασσικά paradigms.Θα μπορούσε να έχει περισσότερο περιεχόμενο είναι η αλήθεια.

Το τελικο μπος πως σου φάνηκε;

Leave a comment:

Working...
X