Αλταϊρ σφάζεις Adamantoises μέχρι να κάνεις max όλους τους ρόλους, δεν κάνεις ΤΙΠΟΤΑ dismantle μέχρι τότε. Όταν το κάνεις αυτό, φτιάχνεις 3 tier 3 όπλα για τη βασική ομάδα σου (Light, Hope, Fang, the rest is crap), σφάζεις τα πάντα από εχθρούς, long guis, missions κτλ, είσαι με λίγα λόγια πριν το platinum έχοντας μόνο το treasure hunter στην άκρη. Όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο κάνεις δεύτερο save (για να μη σου χαλάσει η πορεία σου) και τότε αρχίζεις τους πειραματισμούς.
Επίσης ποια adamantoises σφάζεις; Εγώ έσφαζα τα τέσσερα στην steppe (2 adamantoises και 2 adamantotroises) και γέμιζα TP σφάζοντας τους λοιπούς εχθρούς που έκοβαν βόλτες.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy XIII
Collapse
X
-
Νομίζω ότι ειδικά το τρίτο δεν χρησιμεύει καθόλου,οπότε θα γίνει dismantle σχετικά σύντομα.Αλλά ναι,πρώτα θα τελειώσω τις missions,μετά θα φαρμάρω Adams για cp,traps,ingots,μετά Guis για dark matters,θα πάω για το Superstar trophy και στο τέλος θα πάω για το treasure hunter.
Leave a comment:
-
Τα 3 genji να τα κανεις στο τελος dismantle γιατι ειναι καλα αντικειμενα (θελω να πω καντα μονο για το trophy). Αυτο με το οπλο imo δεν ειναι και τοσο γρηγορη διαδικασια γιατι νομιζω πρεπει να το κανεις max out σε tier 3 για να σου δωσει τα traps το οποιο επισης θελει δουλεια... Καλα αφου το εχεις παρει τοσο ζεστα συνεχιζεις με adamantoise τουλαχιστον μεχρι να γεμισεις ολους τους ρολους, απο κει και περα κινησε αναλογα με το ποσα traps θα εχεις (πιστευω αργα ή γρηγορα θα σου πεσουν τα 3 που θες και θα εισαι κυριος););).Dismantle τα 3 gengi gloves και μετά από κει κάνω dismantle το όπλο της Fang.Και πάει λέγοντας.Νομίζω βέβαια πως υπάρχει κι άλλο ένα όπλο που αν το κάνεις dismantle σου δίνει 3 αντί για 2 traps.
ΧαχαχαχαχαχαχαΕχμ...

Leave a comment:
-
Αυτό ακριβώς.Dismantle τα 3 gengi gloves και μετά από κει κάνω dismantle το όπλο της Fang.Και πάει λέγοντας.Νομίζω βέβαια πως υπάρχει κι άλλο ένα όπλο που αν το κάνεις dismantle σου δίνει 3 αντί για 2 traps.
Όχι δεν έχω κανένα ακόμα.Έφτασα τα 3,5 μύρια,πέρασα και την 63.Μείνανε οι 62,64.
Leave a comment:
-
Εχμ...χρειαζεσαι μονο 3 traps (που και παλι θελει παρα πολυ ωρα)
Διάβασα πρόσφατα όλα τα posts που γράφτηκαν από όλους μας όταν φτάσαμε στο σημείο με το ανελέητο grinding, τι γέλιο έριξα δεν περιγράφεται :xp: .
Leave a comment:
-
Me ena trap mporeis na kaneis ena oplo ths Fang, na to kaneis dismantle kai na pareis 2 trap, aftos einai opoio grhgoros tropos pou kserw egw.
Leave a comment:
-
Πιο γρηγορη απο το dismantle των genji gloves? Περμενω να ακουσω!!! Θελω να δω εχουν βρει κατι καινουργιο γιατι τοτε τα ειχα ψαξει ολα και δεν ειχα βρει κατι γρηγορο... Το πιο fast ειναι αυτο που σου ειχα πει στο chat και με το οποιο χρειαζεσαι μονο 3 traps (που και παλι θελει παρα πολυ ωρα). Btw εχεις παρει κανενα μεχρι στιγμης?
Tα dark matters μην τα φοβασαι...
Leave a comment:
-
Κάτσε αυτό δεν είναι τίποτα.Όταν περάσω τις 20 ώρες στο Vesperia κερνάς μπύρα.Μην αγχώνεσαι,αργεί ακόμα.
BTW πάει και η 51.Εύκολη αλλά μου πήρε πολύ χρόνο.Έντεκα λεπτά ρε;Έλεος.Πάλι καλά που την πέρασα με 5 αστέρια στα γρήγορα.
Υ.Γ. Διάβασα μια πολύ καλή και σχετικά γρήγορη λύση για τα traps,ελπίζω να πιάσει.Τα 6 dark matters φοβάμαι που πέφτουν από τα Long Guis.
Leave a comment:
-
Altair αν πάρεις και platinum θα μου την έχεις πει για τα καλά
. Αμφέβαλα ότι θα το τερμάτιζες και το έκανες, σου είχα πει κάποτε ότι δεν ενδιαφέρεσαι για το platinum και οδεύεις προς τα εκεί (αν και έχεις ακόμα δρόμο, 6 trapes λέμε
).
Leave a comment:
-
Ε τώρα που είναι καλοκαίρι και δεν έχω υποχρέωσεις,μπορώ να ασχοληθώ με τέτοιους τίτλους πολύ πιο άνετα.
Leave a comment:
-
ναι ναι πιασε demon's souls, πηγαινε απο την μια καμμενια στην αλλη, καλα τα πας
Leave a comment:
-
Περίπου 80 ώρες,3 μύρια,ακόμα να φτιάξω όπλα,60 αποστολές 5άστερες,μείνανε ακόμα οι 51,62,63,64.Επίσης μόλις άρχισα να αναπτύσσω και τον πέμπτο ρόλο στον κάθε μου χαρακτήρα.Άντε να τελειώνουμε σιγά σιγά,μπας και πιάσω Demon's Souls.
Leave a comment:
-
Ναι το ξέρω ότι δεν φτάνουν,αλλά οκ ας αρχίσω να ανεβάζω κάποια σιγά σιγά.Κάνα καλό σημείο για gil farming πέρα από τα Adamantoises & Missions 7 & 24;
Leave a comment:
-
You are so naive2.5 μύρια,ώρα να αρχίσω να ανεβάζω επίπεδο τα όπλα μου και τα αντικείμενά μου.
. Μου θυμίζεις την υπερ-αισιοδοξία του nooto :xp: . Καλό προσγείωμα, αν και δε θα είναι ομαλό
.
Leave a comment:
-
Έχω κάνει 47 πεντάστερες αποστολές και μείνανε 17 ακόμα,ενώ παράλληλα έχω αρχίσει και αναπτύσσω και τους δευτερεύοντες ρόλους στους χαρακτήρες μου.Έχω περίπου 2.5 μύρια,ώρα να αρχίσω να ανεβάζω επίπεδο τα όπλα μου και τα αντικείμενά μου.
Leave a comment:
Leave a comment: