Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Η Vanille είναι best char period

Walking down the rainbow λέμε .

Snow πέτα τον, Hope δυστυχώς είναι must για την imba τριάδα, Lightning is bitch without reason, Fang is... whatever . Εμένα μόνο ο Sazh μου άρεσε, το cast του παιχνιδιού γενικά, όμως, με άφησε κάπως αδιάφορο. Chocobo chick owns them all φυσικά .

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    You nailed it, Vanille kai Hope poly dyskola ginontai sympathitikoi.
    Gia mena o kalyteros einai o Sazh me thn Fang na akolouthei apo konta (apo plevras xarakthra).
    Hope kai Lightning exoun tis kales tous kai tis kakes tous stigmes opote tous vazw sthn mesh.

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Το άρχισα πριν έναν μήνα περίπου, αλλά παίζω πολύ αραιά. Αυτή η αυτοματοποίηση με ξένισε λίγο στην αρχή γιατί κατέληξα να σπαμάρω το autoattack, αλλά περίμενα ότι θα βελτιωθεί στην πορεία όπως και έγινε. Οι χαρακτήρες είναι συμπαθείς εκτός από τη Vanille που πρέπει να ρίξει κάτι πάνω της και τον Ηope που μου θυμίζει τον Colin Firth απ'το King's Speech, Sn-sn-snow I ha-ha-ha-te you, πες το τέλος πάντων, μας έπρηξες. Χαίρομαι πολύ για την επανεμφάνιση του Σόγιερ απ'το Lost στο ρόλο του Snow, ενώ η Lightning είναι σκληρό αντράκι και σοκάρει τις ευαίσθητες ψυχές. Αξιοσημείωτα και τα προσεγμένα ντεκαπάζ όλης της τρελοπαρέας.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όντως δεν πουλάω τίποτα και όντως έχω λίστα με όλα τα όπλα και αντικείμενα.Οπότε συνεχίζω κανονικά;

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Δεν τσαντίζομαι βρε,σόρρυ αν φάνηκε έτσι.Το 20ήμερο διάλλειμμα δεν ήταν από επιλογή μου.
    Σίγουρα δεν προσπαθώ για το 100%,αν δεν έχουν trophies/achievements κλπ. και ίσως στο τέλος το αφήσω το πλάτινουμ,αλλά θέλω να μπορώ να έχω την δυνατότητα,χωρίς ανχ ρειαστεί δεύτερο playthrough.Άρα επιστρέφω στο προηγούμενο save.
    δεν παιζει το platinum γιατι υπαρχει trophy που θελει να εχουνε περασει απο τα χερια σου εστω απο μια φορα ΟΛΑ τα accessories-weapons οποτε με 20ημερα διαλλεμματα αποκλειεται να θυμασαι πανω κατω τι ειχες εκτος και αν 1) δεν πουλας ποτε τιποτα 2) εχεις μια λιστα με ολα τα weapons accesories και τσ διαγραφεις ενα ενα καθε φορα οταν βρισκεις/φτιαχνεις κατι
    ελπιζω να σε καλυψα

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Για το τρόπαιο χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα από τα τρία, όχι και τα τρία. Απλά θα χαλάσεις κάποιο για να φτιάξεις τα ανώτερα αντικείμενα.

Δε με πείραξε το ύφος σου χαλάρωσε, έπρεπε να βάλω κι εγώ κάποιο προσωπάκι :Ρ .

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δεν τσαντίζομαι βρε,σόρρυ αν φάνηκε έτσι.Το 20ήμερο διάλλειμμα δεν ήταν από επιλογή μου.
    Σίγουρα δεν προσπαθώ για το 100%,αν δεν έχουν trophies/achievements κλπ. και ίσως στο τέλος το αφήσω το πλάτινουμ,αλλά θέλω να μπορώ να έχω την δυνατότητα,χωρίς ανχ ρειαστεί δεύτερο playthrough.Άρα επιστρέφω στο προηγούμενο save.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Γενικότερα νόμιζα ότι δε σε καίει να ολοκληρώνεις 100% τα jrpgs, γιατί τσαντίζεσαι; Στην τελική 20ήμερα διαλείμματα ενός linear softcore τίτλου αυτό δείχνουν .

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Αυτό το πράγμα,που βγάζει ο άλλος συνέχεια αυθαίρετα συμπεράσματα,μου την δίνει απίστευτα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Αφού δε σε ενδιαφέρει το 100% completion, γιατί σκας; Συνέχισέ το.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Άρα να επιστρέψω στο προηγούμενο save για να το πάρω ή όχι;

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    σωστα θυμασαι ειναι η 2 η 3 φορες, κανεις και downgrade τα μεγαλυτερα τιερ αλλα νομιζω εκεινα δεν τα βρισκεις ποτε

θυμαμαι 100% οτι τα βρισκεις μια φορα το καθενα αμα κανεις μια γυρα σε ολο το χαρτη μολις βγεις grand pulse παντως, και σιγουρα απο μια φορα πριν στο παιχνιδι πριν βγεις εκει

γενικα ειναι τα μοναδικα missable items γιατι τα χρειαζεσαι για να παρεις τα επομενα tiers ειδικα αν πηγαινεις και για platinum οποτε προσοχη

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ta elmental rings ta vriskeis apo 3 fores to kathena se olo to game men, alla mono 3 de
    an thymame kala.

Tous exthrous tous vlepeis sto bestiary, an exoun erwthmatika den exeis teleiwsei mazi tous me ta libra.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Για διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης,είχα αφήσει στην άκρη τον τίτλο εδώ και 20 μέρες περίπου.Ευτυχώς δεν είχα παίξει πολύ,ώστε να έχει προχωρήσει η ιστορία,τόσο που να την ξεχάσω.Το ξαναέπιασα σήμερα και τελείωσα μόλις τώρα το 4ο κεφάλαιο.Απορία:Στο κεφάλαιο αυτό,έχει ένα Mini game με τον Hope να οδηγάει ένα mech.Είδα ότι αν καταφέρεις κάποιο στόχο παίρνεις το Thunder Ring.Μπορώ να το βρω και αλλού;Ή είναι υποχρεωτικό να το πάρω από δω;Επίσης κάτι ακόμα.Πως μπορώ να δω πόσοι εχθροί έχουν καταγραφεί μέσω του Libra;

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Πιο πάνω αναφέρατε για το Lost Odyssey. Θα το ξεκινήσω κι εγώ, όταν τελειώσω με τα υπόλοιπα trophies του Dante's Inferno.

Leave a comment:

Working...
X