Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Τα 5 αστέρια είναι κάπως δύσκολα; Εγώ ποτέ δεν κατάφερα να σφάξω οποιοδήποτε oretoise (adamachelid, adamantotroise, adamantoise, shaolong gui, long gui) με λιγότερα από 5 stars.

Με πέντε αστέρια όντως έχεις αυξημένη πιθανότητα για drops, οπότε καλό είναι να προσπαθείς συνέχεια για το καλύτερο. Βέβαια τα marks σου δίνουν συγκεκριμένο loot μετά τη μάχη, ανεξάρτητα από τα spoils και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δε θα σε ενδιαφέρει κάποιο spoil ενός mark τόσο ώστε να λιώνεις για τα 5 stars. Ουσιαστικά παλεύεις για το trophy και για το γαμώτο .

Leave a comment:

• straier
    replied
    Δοκιμασα και το πρωτο μου adamantoise (στην eden εκει που εχει το save point) και ειδα 4 αψογα gameovers ... Anyway θα επιστρεψω οταν ανοιξει το stage 10.
    Έχει Adamantoise στην Eden; μόνο Adamachelid έχω δει μέχρι στιγμής που δεν είναι δύσκολα τελικά με λβλ.9. Αν και τα 5 αστέρια είναι κάπως δύσκολα...
    Παίρνεις χρυσό τρόπαιο και έχεις αυξημένη πιθανότητα για drops.
    Σοβαρά αυξάνεται η πιθανότητα για drops; Δεν το ήξερα αυτό...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Τέσπα... Εγώ κόλλησα ακόμα με το Gigantaur, το παλιό και γνώριμο κακτάκι μας. Έκλασα από τα γέλια με το κωμικό σκηνικό του Sazh που το κυνηγούσε. :xp: Τώρα να δω πως θα νικήσω αυτόν τον γιγαντιαίο κάκτο. Μου έσπασε τα @@ με τα 10.000 needles...

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Το τελειωσα...ΕΠΟΣ.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Παίρνεις χρυσό τρόπαιο και έχεις αυξημένη πιθανότητα για drops.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Εγώ συνεχίζω τις αποστολές. Βρήκα και τις λοίπες l'Cie πέτρες. Μόλις τις ολοκληρώσω, θα συνεχίσω....

Αλήθεια τι ρόλο βαράει άμα κάνεις ΟΛΕΣ τις αποστολές με 5 αστέρια ?

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Μετα απο 43 αποστολες με 5 αστερια αποφασισα να αφησω την Pulse και να προχωρησω για να τελειωσω το παιχνιδι (αν και παιζει να επιστρεψω για λιγο μετα το chapter 12 ). Η επιστροφη στην cocoon αφησε εποχη και η eden μαζι με την Palumpolum ειναι μακραν τα καλυτερα επιπεδα του παιχνιδιου. Αυτο που μου αρεσει κυριως ειναι οτι προσθετουν στο dungeon την αισθηση της πολης, δινοντας κατι πολυ γεματο.

Στο party εχω δοκιμασει πολλες παραλλαγες και για το chapter 12 η βασικη ομαδα αποτελειται απο τους snow-sazh-vanille. Υστερα απο προσαρμογες δουλευει τελεια και επιτελους το σχημα εχει μεσα leader τον snow που δεν τον ειχα αγγιξει στα τελευταια κεφαλαια.

Δοκιμασα και το πρωτο μου adamantoise (στην eden εκει που εχει το save point) και ειδα 4 αψογα gameovers ... Anyway θα επιστρεψω οταν ανοιξει το stage 10.

Θελω να πω πολλα για τον τιτλο αλλα μαλλον θα το αφησω για μετα τον τερματισμο. Συνολικα παντως το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο και τα όποια ερωτηματικα για μενα τελικα εντοπιζονται στη δομη. Περισσοτερα εν καιρω.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Straier θα μπορούσαν να βάλουν πολλές περιοχές σαν την Oerba για παράδειγμα που να προωθούν λίγο την ιστορία και να σου δείχνουν τι συνέβη στον κόσμο της Pulse. Ούτε στο Χ υπήρχαν πολλά σημεία στα οποία προχωρούσε η ιστορία, όλες αυτές οι πόλεις με τις διαφορετικές κουλτούρες όμως σου έδιναν μία εικόνα του κόσμου και, όπως είπε ολόσωστα ο dope, ο κίνδυνος του Sin ήταν πανταχού παρών. Κάτι παρόμοιο έπρεπε να γίνει κατά τη γνώμη μου και στο ΧΙΙΙ.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Tanno ti les vre paidi mou, to F12 me to FF13 den exei oute idio sxediasmo, oute kan idia mhxanh grafikwn, to FF13 xrhsimopoiei thn crystal tools h opoia xrhsimopoieitai prwth fora se paixnidi...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Το 13 σε σχέση με το 12 είναι που πήραν την ίδια μηχανή γραφικών από το 12, αλλά του έδωσαν μεγαλύτερη προσοχή στα γραφικά, τόσο στους χαρακτήρες, οι οποίοι μοιάζουν αληθινοί, όσο και στα τοπία που είναι και φαντασμαγορικά. Ξανά τους βγάζω το καπέλο, αλλά εκεί τα κάνανε σαλάτα και μπέρδεψαν τα σαλάμια με τα κασέρια. Είναι επίσης ότι να ναι το tutorial και οι επιλογές για το πότε τους ρυθμίζεις και πότε αναβαθμίζεις τα όπλα και πάει λέγοντας.

Εδώ θέλει ένα remake όσο αφορά το σενάριο και το gameplay.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Κάτι άσχετο, αλλά μου λείπει πολύ το τέλειο FF12
    Fixed

Kai ksanalew oxi pws den mou arese to FF13, mou arese toso oso to 10, alla to 12 htan pou me eixe afisei malaka teleiws.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Γιατί δεν σηκώνονται οι υπόλοιποι αποτυχημένοι Cie'th για τις υπόλοιπες αποστολές ? Μήπως είναι λόγω επιπέδου ?
    Πρέπει να ολοκληρώσεις πρώτα τις αποστολές χαμηλότερου επιπέδου για να μπορέσεις να τις κάνεις, από αυτά που έχω καταλάβει.

Ο τόπος ούτε Jurassic Park να ήταν ! Αυτά τα τεράστια πλάσματα, μοιάζουν με βροντόσαυρους.
    Ακούμπα τα, σε περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

Poia analogia?
    An synexiseis apeftheias thn istoria, me to pou pas sthn Grand Pulse fevgeis kai den yparxei katholou ekserevnsh.
    An meineis sthn Pulse gia ekserevnhsh, den yparxei katholou istoria kai malista gia polles wres.
    Προσωπικά έκανα αρκετές βόλτες (αν και όχι παντού) και πετύχαινα βιντεάκια στο άσχετο. Λογικό πάντως αν κάθεσαι και κάνεις submissions και grinding να μην έχει πολύ ιστορία, τι περίμενες να βγει η Vanille και να σου πει πως άρχισε να βαριέται; Θα μπορούσαν βέβαια οι αποστολές να είναι διανθισμένες με περισσότερη ιστορία αλλά λίγο δύσκολο να γίνει αυτό λαμβάνοντας υπόψιν τον πληθυσμό της Gran Pulse.

Κάτι άσχετο, αλλά μου λείπει πολύ το τέλειο Bestiary του FF12 με τις περιγραφές των τεράτων.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Τώρα παιδιά είμαι στο Gran Pulse. Λέγατε πιο πριν ότι δεν υπάρχουν sub-missions. Κι όμως υπάρχουν. Έχω τελειώσει μόνο τις 3. Γιατί δεν σηκώνονται οι υπόλοιποι αποτυχημένοι Cie'th για τις υπόλοιπες αποστολές ? Μήπως είναι λόγω επιπέδου ?

Ο τόπος ούτε Jurassic Park να ήταν ! Αυτά τα τεράστια πλάσματα, μοιάζουν με βροντόσαυρους.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Αν συνεχίσεις την ιστορία θα δεις πως η αναλογία μαχών-εξερεύνησης και ιστορίας είναι όπως και στο πρώτο μέρος.
    Poia analogia?
    An synexiseis apeftheias thn istoria, me to pou pas sthn Grand Pulse fevgeis kai den yparxei katholou ekserevnsh.
    An meineis sthn Pulse gia ekserevnhsh, den yparxei katholou istoria kai malista gia polles wres.

O Sazh einai koryfaios xarakthras... mou arese o tropos pou milaei, o tropos pou dexetai tis katastaseis kai to pws tis antimetwpizei, to humor tou, ola, genika einai enas alhthinos xarakthras.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Τι σας αρεσε απο τον sachs εκτος απο την αφανα με το chocobo μεσα.?? Επισης δεν ντρεπομαι να παραδεχτω οτι αν και το τελειωσα και εχω 110 ωρες στο παιχνιδι δεν εχω ιδεα τι ειναι τα l'cie και τα fal'cie και αν εχουν καμια διαφορα μεταξυ τους...

Leave a comment:

Working...
X