Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Τερμάτισα το Metro 2033, κανένας δε νοιάζεται αλλά ας πω δύο λόγια.
Τέλεια ατμόσφαιρα, πολύ ωραία τα set pieces που έχεις να πολεμήσεις ανθρώπους (διαφορετικές προσεγγίσεις, ικανοποιητικό stealth, πιο τεχνικό shootin, πάνω από 2 δρόμους για να επιλέξεις), πολύ μέτρια τα set pieces με τα τέρατα. Η ατμόσφαιρα ώρες ώρες γίνεται τρομαχτική, η απόδοση της κατεστραμένης Ρωσίας ενδιαφέρουσα, γενικά ένα καλό παιχνίδι, χωρίς να αποτελεί και κάτι το μη αναμενόμενο. Μικρή σχετικά διάρκεια ώστε να μη το βαριέσαι, κάνει μία μικρή κοιλιά προς το τέλος. Αν κάποιος έχει δυνατό PC ας το δοκιμάσει, για 360 δεν ξέρω πώς είναι και πώς αποδίδεται η όλη ατμόσφαιρα.
DirectX 11 ούτε λόγος. Ελπίζω να βγει κανένα patch που να το κάνει optimize για ΑΤΙ.
Κατέβασα το demo. Καλά συμφωνώ πως στο DX11 γαμιέται το σύμπαν, είναι κάργα φτιαγμένο για nvidia. Eγώ το παίζω σε DX10 με 4x MSAA και 16x ΑF σε 1280x1024 (όσο πάει η οθόνη δηλαδή) με ρυθμίσεις High. Παιζει και σε very high απλώς χάνω σε κάποια σημεία κάποια frames, χωρίς σε αυτή τη ρύθμιση να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά απο τις high ρυθμίσεις. Physic δεν βάζω γιατι φυσικά δεν έχω κάρτα nvidia. Nα μερικές εικόνες απο το demo...
Σε DX10 με high ρυθμίσεις, 4x ΜSAA και 16x AA σε 1280x1024 ναι (μπορώ να δοκιμάσω και 1080i αλλά θα πρέπει να συνδέσω την τελεόραση με το pc). Για DX11 σε αυτο το game ούτε λόγος, αν και δεν δοκίμασα καν πως παίζει με medium ρυθμίσεις σε αυτό το DX. Τέλος πάντων, και από αυτά που διάβασα εδώ και έψαξα στο ίντερνετ το game είναι προσαρμοσμένο ώστε να τρέχει πολύ καλύτερα με κάρτες της nvidia. Πληροφοριακά το pc μου το Crysis (demo) με όλα τέρμα (DX10, 8X AA) αναλογικά το τρέχει καλύτερα απο το Metro 2033...
Εγώ είχα ενεργοποιημένο το DX11 και τα υπόλοιπα όπως κι εσύ (+physx ) και πήγαινα σε όλο το game με 31+ frames (31-70 κάτι ώρες ώρες), με μόνη εξαίρεση το τέλος του παιχνιδιού, όπου σε 2 σημεία έπιανα 23-25. Είναι πάρα πολύ βαρύ και ώρες ώρες δε δικαιολογείται.
Windows: XP (32-Bit), Vista, 7 or 8
CPU: 2.2 GHz Dual Core e.g. Intel Core 2 Duo
RAM: 2GB
Hard Disc Space: 7.5 GB
Direct X: 9.0c
Graphics Card: DirectX 9, Shader Model 3 compliant e.g. NVIDIA GTS 250 (or AMD equivalent e.g. HD Radeon 4000 series) or higher
For 3D Vision Support:
GeForce GTX 275 or higher
120Hz Monitor
NVIDIA 3D Vision kit for Windows Vista, 7 or 8
Μια χαρα ειναι η 7770 απο τις ποιο value for money που μπορεις να παρεις, τα παιχνιδια φταινε που βγαινουν εντελως un-optimized.. Πρεπει να ειναι και nvidia optimized αυτο οποτε καλα κρασια..
Παιδια σε τι δυσκολια προτείνεται να παιξω το 2033? Το ξεκινησα στο normal αλλα απο οτι διαβαζω η καλη εμπειρια ειναι στο hardcore ranger και πως δεν ειναι και πολυ δυσκολο. Αλλα αμα ειναι δυσκολο να μην κατσω να υποφερω
Comment