Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Don't even try, παρτο στο 360 καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου υσηχο, εδω περα αλλοι με 2 5870 το δοκιμασανε και ξενερωσαν την ζωη τους, ειναι nvidia optimized του κερατα http://www.thelab.gr/showthread.php?t=71730&page=6
Πηγαινε παρε κανενα stalker clear sky απτο steam καλυτερα, και θα σου τεντωσει το συστημα με τις γραφικαρες του και θα σου κανει σμπαραλια τα νευρα ( ειδικα αμα εχεις περιορισμενη εμπειρια στα fps ) και θα μαθεις 5 πραγματα παραπανω για το τσερνομπιλ απο πρωτο χερι
LOL μου είχαν πει ότι έχει παράλογες απαιτήσεις, αλλά δεν το περίμενα έτσι. Βασικά ήθελα να το δοκιμάσω το STALKER, οπότε μάλλον αυτό θα κατεβάσω για αρχή, thanks . Αγορά λίγο αργότερα (τώρα είμαι άστα να πάνε).
Να΄μαι και εγώ πάλι. Είδα τι έγραφε το IGN και φοβάμαι, να σας πω την αλήθεια. Δεν είμαι για δύσκολα gameplay εγώ. Εδώ στο easy του Bioshock 2 και ψόφησα μερικές φορές.. Όσοι το παίξατε το Metro, πόσο σπάσιμο ήταν αυτά που λένε στο IGN σε scale of 1 μέχρι 10;
Το έβαλα σήμερα και μου ζήταγε Physx ενώ έχω ati καρτούλα για να τρέξει. XD
Πέρα απ΄τη τεχνική μπουρδολογία, με εξέπληξε θετικά το παιχνίδι στην εισαγωγή του. Η όλη ατμόσφαιρα θύμισε κάτι από Vault σε Fallout και Half Life. Ωραία και τα σημεία της αφήγησης αν και τα αγγλικά ακούγονται με τη βαριά ρώσσικη προφορά. Θα το συνεχίσω, η αρχή του με κέρδισε.
Εγώ έχω μια χαρά physx αλλά δεν τρέχει καθόλου καλά (με όλα full που έβαλα lol). Σε σημεία που υπάρχει δράση πέφτω στα 20 frames, ενώ γενικότερα πάει με 35-45 περίπου. DirectX 11 ούτε λόγος. Ελπίζω να βγει κανένα patch που να το κάνει optimize για ΑΤΙ. Πρώτη προσπάθεια να ασχοληθώ με PC gaming και έφαγα την παπάρα .
Eγώ στο high παίζω και έχει αυτή την αργύλα στην κίνηση, όχι όμως σε unplayable βαθμό. Αν δω ότι πάνω στο χαμό σέρνεται θα το βάλω medium και εάν εξακολουθεί να κλοτσάει, unistall.
Αμαν ητανε το pc gaming μονο παιχνιδια με απαιτησεις σαν το metro σωθηκαμε εδω περα η 8800gtx απτον νοεμβριο του 2006 μεχρι σημερα 7/10 παιχνιδια τα πετσοκοβει εστω και με 2-3 παραχωρησεις στα settings, αν ψηνεστε για καλυτερη αναλογια fps/ποιοτητα εικονας στο metro καλο διαβασμα, ολο και καποιο guide θα παιζει
Deus αυτο με το physx δεν ειναι παραλογο, Physics acceleration εχουμε και μεσω software, αφου στην περιπτωση του συγκεκριμενου παιχνιδι το middleware physx ειναι υπεθυνο για αυτη τη δουλεια αναγκαστικα πρεπει να εγκαταστησεις τα απαραιτητα αρχεια, και σε παρομοια παιχνιδια οπως frontlines / ghost recon advanced warfighter 2 / medal of honor airborne τα ιδια θα σου κανει .
Για την ιστορια και οι gtx470/480 δεν την πολυπαλευουν με το game, διπλο fail λοιπον
Μετά από ένα σπάσιμο νεύρων με το άχρηστο Fallout 3 γύρισα στο Metro 2033. Μη ρωτάτε πώς τα συνέδεσα, δεν υπάρχει λογική. Αρχικά το έβαλα για να δω με τους καινούριους catalyst αν παίζει αξιοπρεπώς και ευτυχώς βρήκα κάποια ισορροπία στα settings. Συγκεκριμένα:
DX 11, ενεργοποιημένο μόνο το Tessellation (το DOF μου τρώει 10-15 frames)
1920x1080
High
Advanced PhysX
AAA
16x AF
Από την αρχή μέχρι το 2ο chapter πιάνω από 30 μέχρι 60+ frames. Σε κάποιες μάχες που γινόταν λίγη βαβούρα (και στο αρχικό σημείο με τα τέρατα και τους ωραίους φωτισμούς) είχα το κατώτερο 30-40, χωρίς να έχω κάποια δυσκολία στο παίξιμο.
Σκέφτομαι να το συνεχίσω πάντως, από τότε που βγήκε ήθελα να το παίξω αλλά τώρα βλέπω ότι τρέχει αξιοπρεπέστατα. Τα Very High αν τα βάλω χάνω από 10 μέχρι 20 frames . Όπως και να έχει, τα γραφικά του ειναι πολύ καλύτερα από όλα όσα έχω δει σε PS360.
Gameplaywise πρέπει να παίξω λίγο ακόμα για να το κρίνω, αν και μου φαίνεται πολύ συμπαθητικό. Όσον αφορά στην ατμόσφαιρα, τα λόγια περισσεύουν, φοβερή δουλειά.
Στο Xbox 360 που το τελείωσα η εταιρεία ανάπτυξης έκανε αξιοσέβαστη δουλειά. Βέβαια το οπτικό αποτέλεσμα ωχριά μπροστά στα PC αλλά παρόλ'αυτά αξίζει αφού γαπλά βάζεις το δισκάκι και παίζεις χωρίς προβληματάκια. Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι το soundtrack του παιχνιδιού που ταιριάζει φίνα με την καταθλιπτική ατμόσφαιρά του. Ότι καλύτερο για να παικτεί Χειμωνιάτικα. Επειδή η ροή του τίτλου είναι story driven δεν υπάρχουν πολλές προσεγγίσεις στο gameplay και οι εχθροί ακολουθούν μία pattern λογική στις επιθέσεις τους. Το Metro 2033 πάντως ξεχωρίζει σαν την μύγα μες στο γάλα από τα υπόλοιπα πιο Super Duper Αμερικανογκανγκστεροπαίχνιδα και αυτό είναι που το κάνει επιθυμητό.
Το κακό για μένα είναι ότι δεν έχει replay value. Απαξ και το τελειώσεις δεν το ξαναγγίζεις για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσωπικά θα το κάνω ένα δεύτερο playthrough στο Hardcore mode που κάνει το παιχνίδι πολύ ρεαλιστικό και απενεργοποιεί το HUD όταν με το καλό πάρω το Ranger pack (240MS). Στο PC αν δεν κάνω λάθος είναι τζάμπα.
Προτείνω σε όσους μπορούν να το δικιμάσουν. Δεν θα χάσουν.
Μετά από ένα σπάσιμο νεύρων με το άχρηστο Fallout 3 γύρισα στο Metro 2033. Μη ρωτάτε πώς τα συνέδεσα, δεν υπάρχει λογική. Αρχικά το έβαλα για να δω με τους καινούριους catalyst αν παίζει αξιοπρεπώς και ευτυχώς βρήκα κάποια ισορροπία στα settings. Συγκεκριμένα:
DX 11, ενεργοποιημένο μόνο το Tessellation (το DOF μου τρώει 10-15 frames)
1920x1080
High
Advanced PhysX
AAA
16x AF
Από την αρχή μέχρι το 2ο chapter πιάνω από 30 μέχρι 60+ frames. Σε κάποιες μάχες που γινόταν λίγη βαβούρα (και στο αρχικό σημείο με τα τέρατα και τους ωραίους φωτισμούς) είχα το κατώτερο 30-40, χωρίς να έχω κάποια δυσκολία στο παίξιμο.
Σκέφτομαι να το συνεχίσω πάντως, από τότε που βγήκε ήθελα να το παίξω αλλά τώρα βλέπω ότι τρέχει αξιοπρεπέστατα. Τα Very High αν τα βάλω χάνω από 10 μέχρι 20 frames . Όπως και να έχει, τα γραφικά του ειναι πολύ καλύτερα από όλα όσα έχω δει σε PS360.
Gameplaywise πρέπει να παίξω λίγο ακόμα για να το κρίνω, αν και μου φαίνεται πολύ συμπαθητικό. Όσον αφορά στην ατμόσφαιρα, τα λόγια περισσεύουν, φοβερή δουλειά.
Comment