Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Παντως μεγαλος ντορος επιμενουν καποια review να κανουν για τη διαρκεια των cutscenes επιμενουν στο οτι μερικα φτανουν τα 90λεπτα (η Kojima productions βγηκε και το διεψευσε) αλλα και στο οτι χρειαζεται ενα 8λεπτο install μα καλα τι περιμνεουν metal gear einai αυτο ετσι ειναι εχει cut scenes πως να το κανουμε ! το link απο κατω λεει ποια ειναι η επιμαχη σκηνη που μαλλον λενε οτι διαρκει 90λεπτα : http://kotaku.com/5013432/kojima-productio...-nda-complaints
1ον.Μεγάλο μπράβο στα παιδιά για τον κόπο και το χρόνο που κατέβαλλαν για το αφιέρωμα.Θυμήθηκα αρκετά πράγματα plot wise. ΒigBOSS.songoku ειλικρινά μπράβο.
2ον.Το Ghost Babel δεν είναι κακό game.Είναι μια χαρά στα χνάρια των παλιών καλών για NES,με πολλές συνομιλίες μέσω codecs etc και πολύ καλά γραφικά για GBC.To έχω και το έχω παίξει και μιλώ από πρώτο χέρι.
Παιδες ψηνομαι για προπαραγγελια απο Πλαισιο αλλα μου χουν πει οτι το Πλαισιο κανει πολλες μα@@@@ς με τις προπαραγγελιες του αλλα απο την αλλη εχει δωρο και τσαντα τι λετε ?
Leave a comment: