Announcement

Collapse
No announcement yet.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Πωπω συγκινηθηκα παναθεμα με, θελω να μπω κι εγω στην ομαδα....:xp:

     
    Die stupid fanboys:whip:
    Do a barrel roll!

    Comment


    • Originally posted by Azrael View Post
      Εγω θυμαμαι ειχα χεστει πανω μου οταν ειδα την εισαγωγη στο ακτ 4. Εκλεισα την κονσολα να παω για υπνο και με ειχε πιασει κωλοπιλαλα να πουμε.Ηθελα να δω τι εχει παρακατω!
      Originally posted by panayot@r@s View Post
      Όταν τις άκουσα λεω ΝΑΙ ΡΕ ΔΩΣΕ. Μετά φυσικά πήγαμε "εκεί," άκουσα τη μουσική, φλασμπακ κτλ, ΟΚ λέω best game ever . Έστειλα στα καπάκια μήνυμα στον αδελφό που ήταν στρατό να του πω πόσο πολύ σπέρνει το fan service..

      Μπραβο ρε με πορωσατε παλι :xp::xp:
      Τιποτα δεν πλησιαζει σε fan service το MGS4

      Εγω θυμαμαι οταν μπηκα στο act 4 ηταν καλοκαιρι,μεσημερακι και ημουν χαλαρος και αρκετα υποψιασμενος. Αλλα οταν ειδα την συγκεκριμενη τοποθεσια με την μουσικη,τα φλασμπακ κτλ... δεν αντεξα, πεταξα αποτομα το χειριστηριο απο τα χερια μου,σηκωθηκα πανω (αν με εβλεπε κανεις θα νομιζε οτι σηκωνομουν να χορεψω ζεϊμπεκικο :xp και εκοβα βολτες στο δωματιο σα μαλαλκας.

      Y.Γ. Κριμα που χαθηκαν τοσα ποστ με εντυπωσεις

      Comment


      • Lol η απότομη αλλαγή των άβαταρ και υπογραφής :xp: .

        Η επιστροφή στο μέρος αυτό ήταν ό,τι καλύτερο υπήρξε ποτέ. Είχα κάνει και ένα playthrough όλα τα MGS πριν πιάσω το 4 και ήταν τόσο τέλειο... Τα είχα όλα πάρα πολύ φρέσκα, σνιφ. Και ήταν όλα τόσο κατεστραμένα και παρατημένα............

        Comment


        • Originally posted by Azrael View Post
          ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!! :resp:


          Συμφωνω για το 4. Ηταν ο σωστος τροπος να κλεισει η σειρα.Ολες οι αποριες καλυφθηκαν και με ενα τελος ανταξιο του ονοματος του παιχνιδιου.Καταλαβαινω τι λες για τη διαρκεια, μετα το ακτ 4 πιο πολυ εβλεπες παρα επαιζες αλλα τα sequences ηταν απιστευτα.


          Εγω θυμαμαι ειχα χεστει πανω μου οταν ειδα την εισαγωγη στο ακτ 4. Εκλεισα την κονσολα να παω για υπνο και με ειχε πιασει κωλοπιλαλα να πουμε.Ηθελα να δω τι εχει παρακατω!

          Ασε επος.




          Btw σε ενα προσφατο TOP 25 για PS3, IGN και Gamepro, βγαλαν τα:Uncharted 2 δευτερο και MGS4 πρωτο.

          Αρχίζοντας απ'το τέλος, μεταξύ μας αυτά τα δύο παιχνίδια ήταν ο λόγος που πήρα Ps3. Έχουμε το προνόμιο πλέον να ζούμε τα videogames στη multiplatform φάση που περνάνε οπότε ακόμα και στο πάντα πιστό και αγέρωχο PC μας βλέπουμε πλέον τίτλους στο ύφος που αγαπήσαμε και μεγαλώσαμε μαζί τους μέσα από τις κονσόλες της sega, της nintendo και της sony, έτσι από τη σαπίλα του fast food gaming και του casual οργασμού για γεροξεκούτηδες και νοικοκυρές σε απόγνωση, τίτλοι σαν κι αυτούς με κάνουν να θέλω να βάψω τη μούρη μου braveheart και να ουρλιάξω freedooooooooooooooom!!!!!!!!!!!!!!!!

          Kακά τα ψέματα όμως, χθες που πέρασα μια βόλτα από Media Markt για τηλεόραση πήγα να ρίξω μια ματιά στους Ps3 τίτλους και δεν βρήκα τίποτα να με εξιτάρει να του τα σκάσω. Το μόνο που σκεφτόμουν να αγοράσω ήταν το Fifa 10, αφενός γιατί όλοι μου λένε πόσο πιο γαμάτο είναι από το pro10 (και άτομα που παίζαμε μαζί φανατικά pro) και αφετέρου πόσο καλύτερη είναι η έκδοση για κονσόλες σε σχέση με το PC, έ και όσο να'ναι έχω να πιάσω ποδοσφαιράκι από το pro08 και μου έχει λείψει.

          Αλλά οκ, ξανά uncharted και ξανά metal gear όταν σκάσει η tv γιατί το αξίζουν
          sigpic

          Comment


          • Στο είχα πει και άλλη φορά πάντως, πρέπει να ρίξεις μία ματιά στο LittleBigPlanet, Valkyria Chronicles και στο Demon's Souls. Τώρα μιλάς για 2 τίτλους, με αυτούς θα μιλάς για 5 και σύντομα θα έχουμε στα χέρια μας Heavy Rain, God of War III και Yakuza 3. Εδώ και πολύ καιρό κατέληξα σε αυτό που αναφέρεις στην πρώτη παράγραφο, ότι στο PS3 θα δεις και κάτι εναλλακτικό, έξω από τα συνηθισμένα (o χαρακτηρισμός fast food μου άρεσε ).

            Comment


            • Originally posted by panayot@r@s View Post
              Στο είχα πει και άλλη φορά πάντως, πρέπει να ρίξεις μία ματιά στο LittleBigPlanet, Valkyria Chronicles και στο Demon's Souls. Τώρα μιλάς για 2 τίτλους, με αυτούς θα μιλάς για 5 και σύντομα θα έχουμε στα χέρια μας Heavy Rain, God of War III και Yakuza 3. Εδώ και πολύ καιρό κατέληξα σε αυτό που αναφέρεις στην πρώτη παράγραφο, ότι στο PS3 θα δεις και κάτι εναλλακτικό, έξω από τα συνηθισμένα (o χαρακτηρισμός fast food μου άρεσε ).

              Για τα παιχνίδια που γράφεις κοίταξα πρώτα άλλα ούτε για δείγμα. Εκτός του LBP, το οποίο το είχε σε 30e αλλά άρχισαν να μπαίνουν διαόλια μέσα μου να μου λένε όοοοοχι φιλεεεεε θα κάψεις άααααπειρες ώρες στο onlineeeeee, έτσι με λίγο creepy φωνή και έκοψα το απλωμένο χέρι μου με μαχαίρι. Θα διαβάσω βασικά το thread του παιχνιδιού να καταλάβω ακριβώς περί τίνος πρόκειται, με το uncharted έτσι "την πάτησα". ;)
              sigpic

              Comment


              • Originally posted by deus_d0pe View Post
                Για τα παιχνίδια που γράφεις κοίταξα πρώτα άλλα ούτε για δείγμα. Εκτός του LBP, το οποίο το είχε σε 30e αλλά άρχισαν να μπαίνουν διαόλια μέσα μου να μου λένε όοοοοχι φιλεεεεε θα κάψεις άααααπειρες ώρες στο onlineeeeee, έτσι με λίγο creepy φωνή και έκοψα το απλωμένο χέρι μου με μαχαίρι. Θα διαβάσω βασικά το thread του παιχνιδιού να καταλάβω ακριβώς περί τίνος πρόκειται, με το uncharted έτσι "την πάτησα". ;)
                25e εχει στο πλαισιο.
                Τίτλοι Παιχνιδιών | Βρες τα πιο hot games στο Plaisio.gr και απόλαυσε ατέλειωτες ώρες δράσης!


                Σε καλες τιμες θα βρεις και τα wipeout fury(25e),uncharted 1(25e).Επισης αν σου αρεσουν τα fps κοιτα και το killzone 2(26e).

                Comment


                • Τα άλλα δύο μόνο από έξω τα βρίσκεις. Αν δεν έχεις κάποιο τρόπο να τα πάρεις τι να πω, μίλα μου στο ΜΣΝ και κάτι κανονίζουμε. Για την PS κοινότητα ρε γμτ :xp: .

                  Comment



                  • Εγώ το πήρα από εδώ το Demon's Souls. Ψήσου.
                    Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                    Comment


                    • Originally posted by panayot@r@s View Post
                      Το είχα πει και παλιότερα, είχα υποψιαστεί ότι θα φτάναμε στο σημείο αυτό από τη στιγμή που μίλησαν για ένα μοναδικό πυρηνικό όπλο που έχει ξεφύγει από το σύστημα. Λεω ωπ εδώ είμαστε, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θα επιστρέψουμε "εκεί." Κρατιόμουν από τα χείλη των ηρώων, μιλούσαν μιλούσαν και περίμενα να ακούσω τις μαγικές λέξεις. Όταν τις άκουσα λεω ΝΑΙ ΡΕ ΔΩΣΕ. Μετά φυσικά πήγαμε "εκεί," άκουσα τη μουσική, φλασμπακ κτλ, ΟΚ λέω best game ever . Έστειλα στα καπάκια μήνυμα στον αδελφό που ήταν στρατό να του πω πόσο πολύ σπέρνει το fan service.

                      ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!



                      Πω διαβαστε, πορωθηκα παλι :xp:


                      Το τελειωσα σε 3 takes. Στο πρωτο περασα το Act 1 στο δευτερο τα Acts 2, 3 και εφτασα στο 4.

                      Εβλεπα το Mission breafing και μολις λεει για τον REX, λεω ωπα θα την παιξω τωρα!Περιμενα να το πει ο Otakon, μολις το λεει ΟΥΑΟΥΑΟΥΑ. Παιζω το ΕΠΙΚΟ emulation στο ονειρο του Snake και μετα πεφτω στο νησι.Ηθελα ΤΟΣΟ πολυ να συνεχισω αλλα επρεπε να κοιμηθω.Επαιζα και βραδυ μονο (12-6 το πρωι με διαλλειματα γιατι ηταν καλοκαιρι και τη μερα ηταν ΦΟΥΡΝΟΣ).Πω ρε πω ρε.Την αλλη μερα το τερματισα και λεω ok BRAVO στον Iαπωνα!!


                      Βtw αυτο που λενε για fan service δε το σκεφτηκα καθολου...διοτι κολλησαν ολα τοσο τελεια, που δε το εδωσα σημασια.



                      deus dope για αλλα games, εχεις παρα πολλες επιλογες.Δοκιμασε αυτα που σου ειπαν τα παιδια και ΠΡΟΣΕΧΕ Mαρτιο εχουμε GOW III.Θα κανω νεο account και θα σε κανω Add. Εκεινες τις μερες θα κοιταω στη friends list ποιοι το εχουν...κανονιστε μονο αυτο σας λεω...:xp:



                      Επισης εσυ νομιζα εχεις 360.Αν οχι, υπαρχουν και πολλα multi πολυ φτηνα να δοκιμασεις.
                      Ground_Zero:

                      Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

                      Comment


                      • Αν το έπαιρνα πατριωτικά θα πήγαινα βουρ και για LPB και για Valkyria και για Demons. Η αλήθεια είναι ότι με ψήνει το Demon's Souls περισσότερο όλων κυρίως γιατί από τα posts σας μου έχει καρφωθεί η εικόνα "Demon's Souls=δύσκολo". H αλήθεια αλήθεια όμως μου λέει να μην πάρω φόρα πέσω με τα μούτρα γιατί, πρώτα απ'όλα θα βγω εντελώς εκτός προϋπολογισμού και θα καταλήξω με παιχνίδια που τελικά θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς αυτά και κατά δεύτερο λόγο γιατί το 2010 μπαίνει με τα μπούνια, έτσι σπασμοδικές κινήσεις εκ μέρους μου θα ήταν αδικαιολόγητες.

                        Μass Effect 2 μέσα στη βδομάδα και στο επόμενο δίμηνο Heavy Rain, FFXIII και GOW3 στο PS3.... ε οκ, μια ματιά και μόνο στα ονόματα και no more comments.

                        Το 360 το χάρισα, δεν ασχολιόμουν καθόλου παρ'όλο που ήταν περισσότερο προσβάσιμο λόγω πειρατείας.
                        sigpic

                        Comment


                        • Originally posted by panayot@r@s View Post
                          Τα είχα όλα πάρα πολύ φρέσκα, σνιφ. Και ήταν όλα τόσο κατεστραμένα και παρατημένα............
                          Να υπήρχε και κάνας decomposed Genome Soldier,θα ήτανε ακόμα πιο ατμοσφαιρικό.

                          Comment


                          • H αλήθεια αλήθεια όμως μου λέει να μην πάρω φόρα πέσω με τα μούτρα γιατί, πρώτα απ'όλα θα βγω εντελώς εκτός προϋπολογισμού και θα καταλήξω με παιχνίδια που τελικά θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς αυτά και κατά δεύτερο λόγο γιατί το 2010 μπαίνει με τα μπούνια, έτσι σπασμοδικές κινήσεις εκ μέρους μου θα ήταν αδικαιολόγητες.
                            Σωστο σε βρισκω. Δεν αξιζει full price πλεον. Και γω περιμενω πολλα αλλα θελω να τα βρω στη σωστη τιμη. Ετσι κι αλλιως εχω αποφασισει πως το PS3 θα το κρατησω πολλα πολλα χρονια και θα το ξεζουμισω τελειως πριν παω σε ενα αγορα στη next-gen, η οποια θα ειναι 2,5-3 χρονια μετα το ντεμπουτο της.


                            Μη χαρισεις και το PS3 please ομως ok ?
                            Ground_Zero:

                            Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

                            Comment


                            • Originally posted by hideo View Post
                              25e εχει στο πλαισιο.
                              Τίτλοι Παιχνιδιών | Βρες τα πιο hot games στο Plaisio.gr και απόλαυσε ατέλειωτες ώρες δράσης!


                              Σε καλες τιμες θα βρεις και τα wipeout fury(25e),uncharted 1(25e).Επισης αν σου αρεσουν τα fps κοιτα και το killzone 2(26e).
                              To LBP το πήρα 15 ευρώ απο Ελλάδα
                              Star Citizen videos Star Citizen gallery

                              Comment


                              • Originally posted by deus_d0pe View Post
                                Για τα παιχνίδια που γράφεις κοίταξα πρώτα άλλα ούτε για δείγμα. Εκτός του LBP, το οποίο το είχε σε 30e αλλά άρχισαν να μπαίνουν διαόλια μέσα μου να μου λένε όοοοοχι φιλεεεεε θα κάψεις άααααπειρες ώρες στο onlineeeeee, έτσι με λίγο creepy φωνή και έκοψα το απλωμένο χέρι μου με μαχαίρι. Θα διαβάσω βασικά το thread του παιχνιδιού να καταλάβω ακριβώς περί τίνος πρόκειται, με το uncharted έτσι "την πάτησα". ;)
                                Dope, τέλειωσε ό,τι έχεις να παίξεις, αλλά πρέπει, μα πρέπει όμως, να παίξεις κάποια στιγμή LittleBigPlanet. Όταν έπαιξα, ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα τόσο έντονη την ανάγκη ενός PS3.
                                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                                Comment

                                Working...
                                X