Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
εχμμμμ... ετσι! για να ζηλεψει ο BigBOSS!
στο smash bros brawl εχουμε αρκετα μουσικα κομματια (remix) απο την σειρα metal gear και εχουμε το καταπληκτικο MGS4 Love Theme το οποιο ακουγαμε στα trailer του MGS4. μπορει να λειπει το τραγουδι αλλα τα σπαει εξισου ασχημα. επισης στην πιστα του snake κανουν την εμφανιση τους και τα καινουργια metal gear απο το MGS4 να μην ξεχασω και τα παμπολλα αυτοκολλητα απο την σειρα, μεχρι και τον BigBOSS.
Gaming can be creative indeed.
Θεος ο τυπος, πολυ εξυπνες σκεψεις... Ιδιως το προτελευταιο μου αρεσε παρα πολυ.
Επρεπε να πεταχει κι ενα γιγαντιο OWNED απ το πουθενα να δεσει το ολο πραγμα καλυτερα .
Τα XMB themes δεν είναι mp3, σου επιτρέπουν να αλλάξεις εντελώς την εμφάνιση του κεντρικού μενού (XMB) του PS3. Δεν αλλάζουν μόνο το wallpaper αλλά και τα εικονίδια και σε μερικές περιπτώσεις και τους ήχους του μενού. Επίσης πολλά themes περιλαμβάνουν πολλαπλά wallpapers τα οποία εναλλάσονται τυχαία.
Η εγκαταστασή τους έχει ως εξής: κατέβασε τα αρχεία στο PC σου, σώστα σε ένα USB memory sticκ. Πρέπει να φτιάξεις ένα αρχείο με το όνομα PS3 στο memory stick και μέσα εκεί να φτιάξεις ένα υπο-αρχείο με το όνομα THEME (ακριβώς όπως τα έγραψα). Σώσε τα themes που κατέβασες εκεί και στην συνέχεια βάλε το memory stick στο PS3 σου μέσω της USB υποδοχής, πήγαινε στο υπο-μενού Theme Settings του PS3 και κάνε τα install. Αυτό ήταν.
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots PS3 Bundle
To coincide with the much-anticipated North American launch of Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots in late Q2 2008, SCEA will introduce a PS3 bundle, which will include an 80GB PS3, the upcoming blockbuster Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, and a DUALSHOCK 3 wireless controller for $499.99 (MSRP).
As has been announced previously, MGS4 will include a Metal Gear Online ?Starter Pack.? If you can?t wait to try out MGS4, the good news is you don?t have to much longer. Those who pre-order the game will be guaranteed access to a multiplayer beta test for Metal Gear Online scheduled for late April. [/b][/b]
Όχι ρε Konami 12 Ιουνίου...Με καις ρε Konami...Τότε θα διαβάζω για την κωλοεξεταστική μου
[/b]
Eγώ από την άλλη θα έχω τελειώσει τη σχολή πριν το καλοκαίρι, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Επίσης απ'ότι έχω ψάξει αυτή η ημερομηνία είναι μια από τις δύο φημολογούμενες, σύμφωνα με την άλλη το MGS4 θα βγει μέσα στον Απρίλιο. Προτιμώ τη δεύτερη.
EDIT:
Τελικά θα κυκλοφορήσει 12 Ιουνίου. Έχει επιβεβαιωθεί και από την SCE. δείτε εδώ
βέβαια στο site της Kojima Production δεν είδα κάποια ημερομηνία.
Comment