Κάπου σου ζητάει να γράψεις ένα τριψήφιο αριθμό σε ένα κουτάκι. Μετά από αυτό σε βγάζει στους servers και 45 δευτερόλεπτα μετά σου ανάβει και το λινκ.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Collapse
X
-
-
διαβάζοντας το hands on του eurogamer ασυναίσθητα μου γεννήθηκε μία απόρια.όπου να'ναι κυκλοφορεί το παιχνίδι.θα το παίξουμε θα το τελειώσουμε άπειρες φορές,μετά τι;τι θα περιμένουμε μετά;
δε λέω ότι δεν υπάρχουν αξιόλογα games που θα περιμένουμε,ούτε ότι θα πάψουν να κυκλοφορούν παιχνιδάρες,καλύτερα ακόμα και από το metal gear,απλά λέω πως ότι και να γίνει μετά δε θα έχουμε την ίδια αίσθηση ανυπομονησίαςδεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός...
απλά με έπιασε μια γλυκιά μελαγχολία.πως αυτό είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στα gaming χρονικά.μία από τις δημοφιλέστερες σειρές ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το τελευταίο της επεισόδιο.και ξέρουμε ότι πλέον δύσκολα θα υπάρξει συνέχεια.ασχέτως τι έγινε με τα 2 προηγούμενα παιχνίδια(που δήλωσε ο Κοτζίμα ότι δεν θα ξανασχοληθεί με τη σειρά εννοώ).Carpe diem
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Λοιπον για το ΜGO οι σερβερς μου φαινονται μια χαρα χωρις λαγκ αν και εχω γινει 2 φορες disconected.Το ποιο ενδιαφερον mode κατα την γνωμη μου ειναι το sneaking mission οπου 2 ομαδες αντιμετωπιζουν η μια την αλλη εχοντας τον snake σαν αποτερω στοχο προς εξολοθρευση πραγματικα πολυ καλο.Τα γραφικα αν και δεν συγκρινονται με το 4 κανουν την δουλεια τους.Τωρα το θεμα που ολοι αναφερουν για το stealth ειναι οπως το παιξει ο καθενας μπορεις να το παιξεις rambo αλλα σιγουρα δεν θα το ευχαριστηθεις το παιχνιδι σε κερδιζει εαν το παιξεις stealthy δηλαδη το ευχαριστηθηκα ποιο πολυ οταν ειχα ενα handgun kai ena stun knife kai κριβομουνα για να σκοτωσω παρα οταν ειχα το M4 και θεριζα μου φανηκε λες και επαιζα COD4
σε third person
Aντρέας Παγουλάτος
Comment
-
Οι μηχανισμοι stealth πως ειναι? Εννοω, απο αποψη χειρισμου, ειναι ενα βημα πιο περα για την σειρα (τωρα ειναι δεν ειναι δεν εχει σημασια μιας και κατα πασα πιθανοτητα ειναι τελευταιο installment); Φανταζομαι θα εχει τους ιδιους χειρισμους με το original game ετσι;
Και επειδη δεν το εχω ψαξει το mgs4 online (δεν παιζω online, γιατι χανω) εχει δυνατοτηα επικοινωνιας μεταξυ των συμπαικτων σου; Δηλαδη, αργοτερα με καποιο μικροφωνο και ακουστικα αλα SOCOM.My blog:Doppel's Den
Comment
-
<div class='quotetop'>(Evans @ May 3 2008, 02:15 PM) [snapback]20826[/snapback]</div>Ρώτα και εμένα τι ένιωσα όταν τερμάτισα το Xenosaga. 6 ώρες κλεισμένος στο δωμάτιο μου, τερματίζω, μένω χαζός για μισή ώρα, βγαίνω και μετά λέω... τώρα τι;
Ε το ξεπέρασα σε 1 μήνα
. Εγώ πιστεύω ότι θα πουλήσει άπειρα και ότι θα βγάλουν κι άλλο. Θα ψοφήσει ο snake και μετά κάτι θα βρουν να κάνουν.
[/b]
ναι αλλά το Xenosaga είναι rpg.ξέρεις από την αρχή ότι θα είναι μόνο 3.και πολλά είναι.άσε που η διάρκειά τους ξεπερνάει κατα πολύ εκείνη των mgs.Carpe diem
Comment
-
Για την ακρίβεια (διορθώστε με αν κάνω λάθος) το Xenosaga universe προοριζόταν να ξετυλιχθεί σεναριακά σε έξι τίτλους εξαιτίας των ποικίλων και τεράστιων δεδομένων που απαρτίζεται η ιστορία.Το ότι η Namco μας τα χάλασε και προσπάθησε να τα χώσει όλα σε μία τριλογία (ειδικά το 3 μέρος δίνει και παίρνει) για λόγους τόσο οικονομικούς όσο και βαριεστημάρας είναι κάτι που εξοργίζει ακόμα τους fans της σειράς.Ακόμα κι έτσι όμως η εταιρεία έκανε πολύ καλή δουλειά στο τομέα της αφήγησης και εξιστόρησης του σεναρίου.Αν το gameplay συμβάδιζε με το story ίσως το κοινό που αγάπησε και συνεχίζει να αγκαλιάζει την σειρά να ήταν σημαντικά μεγαλύτερο πέρα από την όποια αδιαφορία ή έλλειψη γνώσης επικρατεί στην πλειοψηφία των παικτών για projects που δεν <<υποκύπτουν>>στον βωμό της διαφήμισης και του Hype.ναι αλλά το Xenosaga είναι rpg.ξέρεις από την αρχή ότι θα είναι μόνο 3.και πολλά είναι.άσε που η διάρκειά τους ξεπερνάει κατα πολύ εκείνη των mgs.
[/b]
Προσωπικά πάντως το Xenosaga Episode II: Jenseits von Gut und Bose με εξέπληξε ευχάριστα σε κάθε τομέα.
Big Boss πολύ ωραίες οι τελευταίες εικόνες που παρέθεσες για το MGS 4 ειδικά ή Meryl(κάποια μου θυμίζει). ;)
Comment
-
Λοιπον θα το αναλυσω το MGO οσο μπορω :
Stealth τομεας :
Τα stealth στοιχεια του παιχνιδιου ειναι αρκετα απλοποιημενα σιγουρα δεν θα ειναι τοσο απλα στο 4.Ωραιες προσθηκες ειναι το drum can πολυ χρησιμο με μονο αρνητικο οτι η πολυ χρηση σου χανει health.Η χρηση του τριγωνου εχει γινει ακομη ποιο εντονη χρησιμοπιειται για cover μεχρι ανεβασμα εμποδιων.Το box εχει χασει πολυ απο την ισχυ του καθως ενα απλο αγγοιγμα του αντιπαλου το καταστρεφει.Τελος το magazine εχει γινει uber powerfull καθως ναι σε αναγκαζει να το χαζευεις ενω ο αντιπαλος σε γαζωνει.
Τωρα για την επικοινωνια το bluetooth headshet (που δεν εχω αξιωθει ακομα να αγορασω) einai must καθως ναι μεν το παιχνιδι εχει καποιες απλες εντολες του στυλ cover,go,here is the enemy αλλα δεν αρκουν και ειναι και αρκετα χρονοβορες στην εισαγωγη.
Τωρα η στοχευση εχει δεχτει τις περισσοτερες αλλαγες περα απο το auto aim που ειναι απλα για τους τελειως πρωταριδες και ναι μεν χτυπα τον αντιπαλο αλλα του κανει πολυ λιγη ζημια.Η over the shoulder view ειναι πολυ καλη κυριως για κοντινες αποστασεις και η first person view δεν ειναι τελεια αλλα ειναι ισως η καλυτερη για μακρινες αποστασεις παροτι δεν ειναι παντα τοσο ακριβης. Κατι για να διαμαρτυρηθω οι καραμπινες ειναι πολυ αδυναμες !!!! απο κοντινη αποσταση χρειαστηκε 3 βολες ενας αντιπαλος μου για να πεθανει και οχι δεν τον βαραγα στα ποδια !!
Με μονο 3 πιστες σιγουρα δεν μπορεις να βγαλεις πολλα συμπερασματα αλλα οσο θα συνεχισω να το καιω θα σας λεω περισσοτερα
Aντρέας Παγουλάτος
Comment
-
Πρόσεχε τι λεςναι αλλά το Xenosaga είναι rpg.ξέρεις από την αρχή ότι θα είναι μόνο 3.και πολλά είναι.άσε που η διάρκειά τους ξεπερνάει κατα πολύ εκείνη των mgs.[/b]
.
Τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέει ο Ren.
Τέλος πάντων, για να μην είμαι τόσο off-topic, να ρωτήσω κάτι. Δεν είπαν ότι θα βγουν και άλλα MG παιχνίδια; Εγώ έτσι θυμάμαι. Συγκεκριμένα είπαν ότι θα τελειώσει η σειρά Solid.
Comment
-
Ετσι Ieon γερα στον αγωνα! ;)
Και Ren.... ειναι Meryl
Ναι, ετσι λεει ο Kojimas απ'οτι εχω καταλαβει κι εγω. Ε μωρε ή θα πεθανει ο Snake ή δεν θα πεθανει και θα ειναι colonel Snake στο codec στα επομεναΤέλος πάντων, για να μην είμαι τόσο off-topic, να ρωτήσω κάτι. Δεν είπαν ότι θα βγουν και άλλα MG παιχνίδια; Εγώ έτσι θυμάμαι. Συγκεκριμένα είπαν ότι θα τελειώσει η σειρά Solid.[/b]
My blog:Doppel's Den
Comment

Comment